Nikad ne potcenjuj moc glupih ljudi u velikim grupama
ROT..bez razmišljanja![]()
A test, cico?!Mis'im, nemo' se ljutiš al' da nije malo... opasno kad ti počneš da razmišljaš?
Takav se utisak nameće...
Po ko zna koji put francuski buldog!
Ja sam bearded collie![]()
Bog je svim svojim andjelima dao krila..ali tebi nije,jer nije zeleo da mu najlepsi andjeo odleti <3
ja sam Deerhound....iskreno nikad nisam cula za tog psa
joj...ja sam shih tzu!!![]()
![]()
inace, ja bi zelela da budem nemacki spic
ali bi bila taj tzu![]()
Im searchin for the truth, the truth is out there, i should trust no one, and i'll find it somewere
Ahh....pa zar...pa divno...bas bas divno...
Ljudi, zvanicno objavljujem:
japanski spanieljesam to sam ovog puta ja
i zato svaki dan cu igrati kviz, dok nenadjem rasu koju znm
ocu,jer za sva ove rase cujem 1. put....
ok,sve sem toy pudle
i jesam tvrdoglava![]()
![]()
Im searchin for the truth, the truth is out there, i should trust no one, and i'll find it somewere
Interesantno, dosad sam ispadala francuski buldog, škotski terijer ili čau, ništa osim te tri rase. Ali, Isidora, to je samo igra.![]()
Meni svi kazu da smo ja i Fibi tipican primer kako pas i vlasnik mogu da lice medjusobno.Test kaze da sam bearded collie
Whatever,obozavam sve kuce![]()
Malopre sam copy-paste-ovala link na temu o ljubimcima na pf Kraljevo, baš me interesuje šta će da ispadne jedan moj drug koji se dosad raspitivao za neke rase...Ne znam, i meni i Gizmu su govorili da ličimo jedno na drugo.
![]()
Ja bih definitivno bio shar-pei,a ne ličimo, možda samo karakterno....![]()
Vucjak.
Divide et impera!
Labrador ili zlatni retriver
Treba da se resi test
Pa kad resite test na prvoj strani napisite koja ste rasa ispali pa mozete staviti i sliku![]()
![]()
Bog je svim svojim andjelima dao krila..ali tebi nije,jer nije zeleo da mu najlepsi andjeo odleti <3
Ja sam border koliTako mi ispalo
![]()
Bez razmisljanja. Doberman.
Kad ne možeš biti vuk, a ti budi lisica!
ja ispado' staford
kavkaski ovcar
.."svaki pas bi želeo da postane Nemački ovčar".....reče jedan uvaženi beogradski veterinar. Zato naravno, i ja da sam pas, verovatno bi želeo isto.![]()
Maltezer bez razmišljanja! 100%tj. ovo:
Mi smo deo zemlje i ona je deo nas!Mirisne trave naše su sestre,jelen,konj,orao,svi su oni naša braća.Stenoviti vrhovi,sočni pašnjaci i čovek pripadaju istoj obitelji
ljudi,prvo resite test pa tako saznate koja rasa bi bili
test se nalazi u prvom postu ove teme
bre![]()
Pošalji link