ПРЕВОЗ - авионом, возом, аутобусом, колима... - Strana 3
Strana 3 od 15 PrvaPrva 123456713 ... PoslednjaPoslednja
Prikazujem rezultate 51 do 75 od 365

Tema: ПРЕВОЗ - авионом, возом, аутобусом, колима...

Zainteresovan član
    Učlanjen
    27.06.2006.
    Pol
    muški
    Reputaciona moć
    28

Podrazumevano Re: ПРЕВОЗ - авионом, возом, аутобусом, колима...

Ima sigurno, ovi naši što voze kombije .... za austriju i italiju ima redovno, za nemačku mislim da mora da ima, ima i tamo mnogo naših gastosa ...

Nov član
    Učlanjen
    30.07.2008.
    Reputaciona moć
    0

Citat Original postavio Dragan K_NS Pogledaj poruku
    NAJGORI SU U GEA TURS! Uzasno ruzno iskustvo sa njima... Dok ne izvrsite uplatu sve "moze" i nista "nije problem". Po izvrsenoj uplati sve pada u vodu i onda vam odgovere "GOSPODINE, TRENUTNO NEMAMO VREMENA ZA VAS"?! Putovanje traje citavu vecnost ako imate SRECE da vas uopste povezu po dogovoru...
    Konkurencija je velika ali nazalost za najgore! Kao da se takmice ko ce da bude gori! Putovali smo preko agencije Holiday iz Kragujevca, sta da ti kazem kad nam je autobus krenuo u 15h iz Olimpic bitch/a a nije imao klimu!!!

Početnik
    Učlanjen
    30.04.2008.
    Reputaciona moć
    0

Citat Original postavio Marija 0( * _ * )0 Pogledaj poruku
    Da li neko moze da mi kaze kolika je cena avio karte do Juzne Koreje , koliko ima presedanja??Koja agencija je najbolja?Pokusala sam da nadjem nesto na netu ali mi ne ide?Hvala unapred!
    Bilo kakve informacije?

Nov član
    Učlanjen
    02.08.2008.
    Reputaciona moć
    0

Cao, treba mi znanje ljudi koji zive u Budimpesti... treba da idem u avgustu na sziget i zanima me, posto hocu da idem vozom, koja mi je opcija stanice u budimpesti bolja, jer imam dve ponude i kako da dodjem od stanice do ostrva..Hvala puno na pomoci...

Legenda
    Učlanjen
    04.04.2005.
    Pol
    muški
    Reputaciona moć
    295

Podrazumevano Više nigde ne putujem Autobusom

Zapitaćate se zašto to?
    Zato što mislim da je cena autobuskoga saobraćaja previsoka , javni prevoz bi trebao da je jeftiniji nego put kolima ali ispostavlja se da nije. Mnogi svoja poskupljenja pravdaju cenom goriva ali to nije opravdanje za ovoliko poskupljenje i to ću vam i sada dokazati na primeru jednoga našeg autoprevoznika.

1. Prevoznik Autoprevoz Kikinda , datum 1.12.2007. cena goriva je oko 80 dinara (benzin) , dve karte (tamo i natrag) na relaciji Kikinda-NoviSad iznose oko 750 dinara sve sa staničnim taksama.

2. isti prevoznik ista relacija datum 31.1.2008 cena goriva je 113 dinara (poskupeo benzinza oko cca 40% dve karte (tamo i natrag) na relaciji Kikinda-NoviSad iznose oko 1500 dinara (da ne pominjem da je već od Aprila meseca ta cena) poskupljenje 100% .

Zar nije malo nelogično benzin poskupeo 40% a prevoz 100%. Inače ista relacija Kikinda-NoviSad je oko 100 kilometara , tako da za 1500 dinara možete uzeti oko 14 litara goriva pa ako imate normalna kola koja troše do 7 litara na 100km , možete i otići i vratiti se sami bez maltretiranja po javnom prevozu za iste novce a nedaj bože da neko ide još sa vama isplati se samo tako uštedećete istu količinu ili čak više novaca a i da ne pominjem one koji troše dizel ili plin u svojim kolima.
    Simptomatično je da jo to tako kod svih prevoznika i da deru putnike samo tako , zato i moj savet svima : putujte svojim kolima.

Početnik
    Učlanjen
    24.07.2008.
    Pol
    muški
    Reputaciona moć
    0

Podrazumevano Re: Više nigde ne putujem Autobusom

Citat Original postavio snejks Pogledaj poruku
    Zapitaćate se zašto to?
    Zato što mislim da je cena autobuskoga saobraćaja previsoka , javni prevoz bi trebao da je jeftiniji nego put kolima ali ispostavlja se da nije. Mnogi svoja poskupljenja pravdaju cenom goriva ali to nije opravdanje za ovoliko poskupljenje i to ću vam i sada dokazati na primeru jednoga našeg autoprevoznika.

1. Prevoznik Autoprevoz Kikinda , datum 1.12.2007. cena goriva je oko 80 dinara (benzin) , dve karte (tamo i natrag) na relaciji Kikinda-NoviSad iznose oko 750 dinara sve sa staničnim taksama.

2. isti prevoznik ista relacija datum 31.1.2008 cena goriva je 113 dinara (poskupeo benzinza oko cca 40% dve karte (tamo i natrag) na relaciji Kikinda-NoviSad iznose oko 1500 dinara (da ne pominjem da je već od Aprila meseca ta cena) poskupljenje 100% .

Zar nije malo nelogično benzin poskupeo 40% a prevoz 100%. Inače ista relacija Kikinda-NoviSad je oko 100 kilometara , tako da za 1500 dinara možete uzeti oko 14 litara goriva pa ako imate normalna kola koja troše do 7 litara na 100km , možete i otići i vratiti se sami bez maltretiranja po javnom prevozu za iste novce a nedaj bože da neko ide još sa vama isplati se samo tako uštedećete istu količinu ili čak više novaca a i da ne pominjem one koji troše dizel ili plin u svojim kolima.
    Simptomatično je da jo to tako kod svih prevoznika i da deru putnike samo tako , zato i moj savet svima : putujte svojim kolima.
    Nazalost to je tako, mada mislim da si zaboravio putarinu za taj deo puta koja je oko 330 din.

Početnik
    Učlanjen
    24.07.2008.
    Pol
    muški
    Reputaciona moć
    0

Nazalost to je tako, mada mislim da si zaboravio putarinu za taj deo puta je oko 330 din.

Legenda
    Učlanjen
    04.04.2005.
    Pol
    muški
    Reputaciona moć
    295

Citat Original postavio m.cirkovic Pogledaj poruku
    Nazalost to je tako, mada mislim da si zaboravio putarinu za taj deo puta je oko 330 din.
    Moreeeeeeeeeeeeeee
    Aloooooooooooooo kakva crna putarina po lokalnim putevima??? Jesss ti odlepio?

Ističe se strelica66 (avatar)
    Učlanjen
    26.12.2007.
    Pol
    ženski
    Tekstova u blogu
    30
    Reputaciona moć
    40

Idemo u Grcku kolima. Zeleli bismo da prenocimo u nekom hotelu ili motelu u Makedoniji, recimo u blizini Velesa. Da li neko zna kakva je situacija sa motelima na tom delu puta Veles-Negotino i da li moze da mi pomogne bilo kakvom informacijom? Hvala.

Primećen član
    Učlanjen
    20.08.2007.
    Pol
    ženski
    Reputaciona moć
    29

Ističe se strelica66 (avatar)
    Učlanjen
    26.12.2007.
    Pol
    ženski
    Tekstova u blogu
    30
    Reputaciona moć
    40

Citat Original postavio Phantom der Nacht Pogledaj poruku
    Procitala sam, donekle mi je pomoglo. Nazalost, link koji je postavljen od mirarbi nece da mi se otvori.
    Hvala u svakom slucaju.

Zainteresovan član 001 (avatar)
    Učlanjen
    08.05.2004.
    Pol
    muški
    Reputaciona moć
    35

Citat Original postavio anna Pogledaj poruku
    kojom aviokompanijom u avgustu najpovoljnije do Stokholma i da li neko ima iskustava sa agencijama koje prodaju aviokarte.Preporuka?
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sa kompanijom norwegian ti je najjeftinije,mada su sada u avgustu skuplje karte jer ih je trebalo kupiti ranije,nazalost ja nisam video tvoje pitanje pre,za ubuduce pogledaj ovde.

http://ip.norwegian.no/ip/FareCalend...BEG&A_City=ARN

Takoder i jatom bude povoljnih karata ali ranije se mora isto narucivati.
    Poslednji put ažurirao/la 001 : 05.08.2008. u 12:34

Početnik
    Učlanjen
    24.07.2008.
    Pol
    muški
    Reputaciona moć
    0

Arrow Re: ПРЕВОЗ - авионом, возом, аутобусом, колима...

Citat Original postavio snejks Pogledaj poruku
    Moreeeeeeeeeeeeeee
    Aloooooooooooooo kakva crna putarina po lokalnim putevima??? Jesss ti odlepio?
    Dobro batice svako ima po kog keca u rukavu.
    Nisam putovao u tom pravcu, al' iskustvo mi govori da se auto putem ustedi dosta vremena,
    a vreme je novac.
    Ako ne maris za vreme provedeno u putu, to je idealna stvar.
    pozdrav

Legenda
    Učlanjen
    04.04.2005.
    Pol
    muški
    Reputaciona moć
    295

Znaš bilo bi jako lepo da postoji auto put međutim ovde su ti jedini autoputevi (donekle dozvoljavam da se tako nazovu) Autoput Subotica - Beograd i Beograd - Niš i Beograd - Zagreb , i sve ostalo su lokalni putevi sa jako lošim asfaltom.

Obećava
    Učlanjen
    12.01.2004.
    Pol
    ženski
    Reputaciona moć
    35

snejks, a ništa ne pišeš o autoprevozovim autobusima? bruka i sramota!

Legenda
    Učlanjen
    04.04.2005.
    Pol
    muški
    Reputaciona moć
    295

Citat Original postavio milla Pogledaj poruku
    snejks, a ništa ne pišeš o autoprevozovim autobusima? bruka i sramota!
    Pa ne pišem zato što ni kod ostalih prevoznika nije sjajno .Ali ... evo ...
    Katastrofa šta reći više ako kažem da sam prošle godine putovao u njihovom autobusu u kojem su sedišta drvena i presvučena sa tankim slojem sunđera i tkanine. Znači autobus koji je saobraćao iz Beograda za Kikindu je muzejski primerak iz lokalnog saobraćaja 80-tih godina koji je malo dorađen i pušten u promet i u njemu su se ljudi vozili po dva i po sata. A ovo sam video i kod Laste Beograd i kod Autoprevoza Kikinda. to je nešto što normalan čovek ne bi ni pustio da uđe u stanicu.
    Ništa bolji nije ni prevoznik ENKA iz Novog Kneževca , ma autobusi samo što se ne raspadnu od trešenja , iznutra imate osećaj kao da će se krov raspasti svakoga momenta od silnih vibracija. Prljavština na spoljnjem delu autobusa je manje više uobičajena kod svih prevoznika jer ih niko i ne opere ne posle puta već ni posle par radnih dana a ide sledeća tura i sledeća linija.A bogami i iznutra se samo malo pomete i teraj dalje .jedino klima uređaji rade svuda i to tako da vas boli vrat ili glava posle puta.
    Zamerka je i na jako loš vozni raspored , recimo bilo gde da odete iz Kikinde ili u Novi Sad ili u Beograd nema kasnih autobusa da vas vrate natreg evo na primer iz Novoga Sada zadnji autobus je u 20.40. Autobanatov iz Zrenjanina , inače ovaj primerak je fantastičan , nov , čist , moderan , ma šta više reći nego samo podatak da svako sedište ima svoj pojas za vezivanje. Zadnji Autoprevoz vam ode u 19.30 a prvi autobus je u 8 ujutro za Kikindu. u međuvremenu nema NIČEGA , znači ako ima neki dobar koncert koji traje do ponoći u Novom Sadu ili bilo šta drugo u Novom Sadu vi možete otići ali vratiti ne, slično je i sa Beogradom prvi ujutro je u pola 7 Lastin , nedajbože uzeli ste povratnu za Autoprevoz ne gine vam čekanje do 11 časova pre podne. Čudim se da nikom nije palo na pamet da otvori neku ponoćnu liniju makar samo za vikend između subote i nedelje. , ovako ljudi ni ne idu tamo i naravno da i nema ko ni da se vrati. mada s obzirom na cene prevoza bolje je ni da ne otvaraju nego da zatvore firmu!
    Poslednji put ažurirao/la snejks : 08.08.2008. u 20:54

Zainteresovan član neobaveštena (avatar)
    Učlanjen
    13.07.2007.
    Pol
    ženski
    Reputaciona moć
    26

U ponudi aranžmana sa avio prevozom kod skoro svih agencija u napomeni „nije uračunato u cenu aranžmana“ stoji stavka – aerodromske takse.S obzirom da većina nas na letovanje ne ide sa neograničenim budžetom,a da ova stavka nije baš zanemarljiva (naročito ako je u pitanju porodica od 4-5 osoba) lepo bi bilo da neko ko raspolaže pravim informacijama napiše koji su iznosi tačno u pitanju bar kada se radi o nekim top destinacijama za turiste iz Srbije.Konkretno mislim na Crnu Goru,Grčku,Tursku,Egipat i Tunis.Mene lično zanima i to da li su deca oslobođena plaćanja aerodromske takse,i ukoliko jesu da li je to limitirano uzrastom ili nečim drugim?Svaka korisna informacija na ovu temu je dobrodošla.

Zaslužan član Strela (avatar)
    Učlanjen
    09.03.2005.
    Pol
    ženski
    Reputaciona moć
    0

Arrow Re: ПРЕВОЗ - авионом, возом, аутобусом, колима...

Ево јш једне теме која неком може да затреба Beograd - Zeneva vozom ???

Početnik
    Učlanjen
    26.01.2007.
    Pol
    ženski
    Reputaciona moć
    0

Podrazumevano Beograd - Toronto

Pozdrav svima!

Predpostavljam da je ova tema vise puta postavljana ali kada sam pretrazila u googl-u izbacilo mi je 2007 godinu a sigurno se do sad sto sta menjalo

Interesuje me da li je neko u skorije vreme putovao iz Beograda za Toronto i kako je putovao
    htela bih da nadjem najjefitiniju varijantu avionom
    putovala bih
    recimo oko 20 oktobra a povratak 20 decembra a mozda i 20 januar
    znaci oko 2 do 3 meseca

da li imate neke predloge, sta mi je najbolje

pozdrav i hvala puno

Legenda goldfish (avatar)
    Učlanjen
    09.10.2005.
    Pol
    ženski
    Reputaciona moć
    157

Podrazumevano Re: Beograd - Toronto

najbolje ti je sledece:
    uzmi spisak agencija koje rade avio karte, pozovi ih, pitaj kolika je cena karte, uporedi sve cene i odaberi najjeftiniju
    takdoje, uzmi u obzir sledece:
    - gde se kupuje karta (tamo ili ovde), jer mogu postojati poprilicne razlike u ceni
    - koji pasos imas
    - znatno je skuplje od prethodnih godina

Zaslužan član Mannibals (avatar)
    Učlanjen
    08.07.2006.
    Pol
    muški
    Tekstova u blogu
    1
    Reputaciona moć
    0

super prosao avgust znaci iii godinu dana kad se vracas (ako si pri sebi) za koji mesec,godinu-..dve,tri...5 ....ili ne znas ni sama >>??

p.s. ja nisam zaboravio sta si mi pisala na sms

besides jel ovo ona o tebi http://forum.krstarica.com/showpost....&postcount=295 ccc na sta si spala a ja mislio ti fina mozes i bolje svojim izgledom

Aktivan član sch (avatar)
    Učlanjen
    02.12.2003.
    Pol
    muški
    Reputaciona moć
    54

Citat Original postavio goldfish Pogledaj poruku
    - koji pasos imas

?????????????????????????????????????????????????? ???????????

Početnik
    Učlanjen
    26.01.2007.
    Pol
    ženski
    Reputaciona moć
    0

Srpski pasos
    a karta ce mi se najverovatnije kupiti iz kanade
    necu je ja ovde kupovati
    ali opet moram da saznam sve gde, sta, kako, koja cena i tako to

Početnik
    Učlanjen
    13.04.2008.
    Reputaciona moć
    0

Zna li neko imali neka kompanija koja leti izBeograda za Warszawu ili kako naj jednostavnije tamo otici .

Legenda goldfish (avatar)
    Učlanjen
    09.10.2005.
    Pol
    ženski
    Reputaciona moć
    157

Citat Original postavio sch Pogledaj poruku
    ?????????????????????????????????????????????????? ???????????
    dovoljan je i samo jedan znak pitanja
    mislila sam ako ima srpski pasos, a putuje preko londona, trebace joj i tranzitna viza
    british imaju mnogo dobre net cene, ali pitanje je da li ce njoj to odgovarati, jer treba da se cima oko viza

Slične teme

1. Алат у колима ...
    Autor wrm u forumu Automobilizam
    Odgovora: 43
    Poslednja poruka: 21.10.2008., 22:11

Pravila za slanje poruka

• Ne možete kreirati novu temu
  • Ne možete poslati odgovor
  • Ne možete dodati priloge
  • Ne možete prepraviti svoju poruku
  •