koja je vasa fantazija, ili sta je to sto biste voleli da dozivite, a nikada niste... ?
koja je vasa fantazija, ili sta je to sto biste voleli da dozivite, a nikada niste... ?
Da budem sa nekom devojkom ili zenom sa kojom cu doziveti takav org. posle koga cu joj reci:"Ne mogu vise!"
Možeš, možeš!!!rekla bi ona koju tražiš.Original postavio komsija
Pa ljudi,vi meni prosto ne date da budem ozbiljan :wink:Original postavio djidjo
Inace imam problem sa yubc-om vec 4-5 dana,veliko zagusenje, moram da menjam provajdera. koristim alternativne kanale.Izvinte sto kasnim sa odgovorom.
Nije bas za javnost...Original postavio angeLgirL
ops:
Da se u prepunoj diskoteci pred svima poyebem sa partnerkom.A onda da krene opsta orgija.I na kraju da yebe ko koga stigne.
E, slusaj ovo (zvuci slicno): OK. Klub... Zatvorena zurka. DJ pusta neke cudne repetitivne zvukove sa utisnutim subliminarnim porukama... Svi dobijaju besplatno pice... Svi muskarci zaspu i samo devojke ostanu... Hipnoticke sugestije pocnu da deluju. Devojke pocinju da se osecaju vruce i u nedostatku muskaraca krenu jede na druge...I krene orgija u kojoj ucestvuju sve osim onih par komada pored mene, koje se zabavljaju dovodeci me do ludila. Perverzija, zar ne?Original postavio Bustura
A, najbolji deo je da, u trenutku kad se sve zavrsi, one se obuku, muskarci se probude i niko se ne seca nicega osim dobrog djuskanja uz muziku... I sve devojke odu kuci sa nekim tajanstvenim osmehom zadovoljstva, za koga ni same ne znaju odakle im...
Original postavio Bustura
![]()
Pa za to ti ne treba diskoteka... :wink:Original postavio Bustura
Moja fantazija...mmm...da odem u Egipat!!!Original postavio angeLgirL
Original postavio angeLgirL
3some (2girls + 1guy)ops:
Bas bih volela to da probam.
I ja bi!Original postavio SnowQueen
Ja te teram da budeš neozbiljan! Tako ti meni zahvaljuješ na razumevanju?Original postavio komsija
Tek kad naletiš na takvu kakvu sam ti opisao rešićeš se svojih jada. I tu nema alternative, izbora. A o provajderima razmišljaj pre no što ti otmu novce.
Pa ko ne bi :wink:Original postavio SnowQueen
ops:
Ako mi se pruzi shansa
ops:
He! He!Original postavio SnowQueen
Nesto mi je palo na pamet...
...da mi prdnes na ku`ac :wink:Original postavio angeLgirL
Da se pojavi neka dobra dusa koja ce da lisi muke ovakve jadnike...Original postavio ugly duck
Original postavio Ronik
![]()
![]()
Znaci...umirem od smeha!!!E,stvarno si legenda!
Original postavio Ronik
haha faco!!! taman tako!
pridruzujem se u umiranju....Original postavio *Crnokosa*
pa to nije tesko dacu ti adresu ako te zanima samo put do tamo je poprilicno skup ....Original postavio komsija
mada za to sto bi ti se nista neplaca ...![]()
Da umrem prvapre svih prijatelja, poznanika, rodjaka..dede, babe
![]()
Sta god da je vise nije bitno....Original postavio vibrator
Steff ne voli kad sam perverzna :wink:
A negde je napisao i da ima preku narav![]()
Svasta cu ja jos o njemu nauciti ako budem jos malo citala![]()
Ma... bitno da je on simpatican lik![]()
Trudicu se da mu udovoljim![]()
ops:
Nemoj da cackas Stefketa... On voli samo sguza.![]()
Original postavio Devilishgirl
![]()
![]()
![]()
Volim crne misli!!!![]()
![]()
[/b]
Pošalji link