Sex i nemoral

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

WEISHAUPT

Iskusan
Banovan
Poruka
6.825
Da li podržavate moralan ili nemoralan sex? Moralan je sex u braku. Nemoralan je izvan braka. Primer. Bil Klinton stavlja ruku na Bibliju i zaklinje se da mu Monika nije pušila. Zatim svira saksofon i trubi kao blesav melodiju: "Monica is not blow me!"

Ima jedna Monika
prdi ko harmonika

kad u trubu duva
smrdi kad se upuva

I onda ga ceo američki narod mrzi što se lažno zaklinje.

Uopšte uzev, seksualni nemoral je pustio duboko i debelo korenje i kod nas i u svetu. Šta kažete?
 
Da li podržavate moralan ili nemoralan sex? Moralan je sex u braku. Nemoralan je izvan braka.

Uopšte uzev, seksualni nemoral je pustio duboko i debelo korenje i kod nas i u svetu. Šta kažete?

Ne podržavam. Ne osuđujem.
Lična sloboda je pravo svakog čoveka/žene da se ponaša u skladu sa svojom savešću.

p.s. Osim instutucije braka postoje i vanbračne zajednice.
p.p.s. Postoji i "nemoralan" seks koji je podržan od strane partnera, kao izraz njihovih seksualnih afiniteta.
 
OK. Ja sam nemoralan. Ali zabrinuo sam se danas kad sam video jednu devojčicu od 16 godina, u apoteci, u kojoj sam ja kupovao vitamine, ispred mene, kupovala je lek protiv herpesa. Neki prdonja koji ju je poljubio i priuštio joj prvi poljubac poklonio je herpes. kakve su nam matorke ako su nam klinke već zaražene. Pretpostavljam da će od prvog seksa zaraditi AIDS.
 
Ja nemam potrebe da kupujem lek za herpes, jer ne ljubim nikoga. Ne sećam se kad sam zadnji put poljubio bilo koga. A zašto misliš da bi ja trebalo da kupujem lek protiv herpesa?
 
I ovo me danas podsetilo na to koliko sam u pravu što imam odnose samo sa nevinim ženskim osobama, odnosno sa svojom aktuelnom devojkom (kad sam s njom), jer ako bih se upustio u gust sexualni saobraćaj - verovatno bih se zarazio kao 60% ljudi koji nose razne herpese, hepatitise itd. Nemoral, ali u visokom stilu.
 
Аха.

Него само, како си ону 16-годишњакињу ухватио да купује лек против херпеса? Буквално је тражила "јел имате нешто против херпеса", или си провалио по називу лека или креме? И откуд знаш да је у питању баш неки преносив херпес, а не неки зостер или симплекс?
 
Ja sam jednom tražio kondom i pitao koliko košta sa ugradnjom. Ja sam bezobrazan i nemoralan. Ali ne širim zarazu. Nisam hrišćanin, ne pripadam nijednoj crkvi, ali mi se sviđa što je jedan pop jednom izgovorio na televiziji: "Bog je stvorio polne organe za razmnožavanje, a ne za fekalije."
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back
Top