''Dobar i los''

lav8

Poznat
Poruka
8.133
12.05.2008 .
Izvor: BETA
Ren: EU spremna da Srbiji da status kandidata za članstvo
Evropski komesar Oli Ren je danas "pozdravio uspeh" proevropskih snaga na izborima u Srbiji, istakavši da one treba da budu u stanju da brzo formiraju novu vladu.
Ren je, u saopštenju izdatom u Briselu, naveo da "veruje da će nova vlada nastaviti program reformi i put u Evropu".

Evropski komesar je podvukao da "Srbija može postati pokretačka snaga Zapadnog Balkana" i istakao "spremnost Evropske unije da ubrza put Srbije u EU, uključujući davanje statusa kandidata za članstvo".

"Evropska komisija je primila na znanje prve rezultate izbora i pozdravlja uspeh reformističkih snaga koje dele evropske vrednosti", piše u Renovom saopštenju i ističe da to "treba da omogući brzo formiranje nove vlade" u Srbiji.

Procitah izjavu ''naseg dragog prijatelja Rena''.Evo ideje!

''Fomira vladu DS i do kraja godine dobijemo status kandidata.Nakon toga se ''proevropske'' i antievropske'' snage'' dogovore da se ponovo raspisu izbori.Ponovo nategnemo situaciju do usijanja, i tu EU ponovo uskace da pomogne ''proevropskim'' snagama i kaze ''ULAZITE ODMAH U EU''.Umesto da udjemo u EU 2012-2014.god.mi lepo udjemo 2009.god.Ulaskom u EU,radikali i demokrate naprave vladu,i tako zajebu EU u smislu ulaska 5.god. ranije,a na veliko zaprepascenje Hrvatske kao u slucaju Rumunije i Bugarske.

Ovako lepo i slozno zajebemo EU,i vratimo im milo za drago sve glupe ucene.Zasto da ucenjuju oni nas,kada mi mozemo njih,na jedan finiji nacin
:grin:
 

Back
Top