Radeon® X1650 Pro 512MB AGP
Prikazujem rezultate 1 do 22 od 22

Tema: Radeon® X1650 Pro 512MB AGP

  1. #1
    Moderator BigMazi (avatar)
    Učlanjen
    13.10.2004.
    Pol
    muški
    Lokacija
    My Own World
    Poruke
    2.513
    Tekstova u blogu
    1
    Reputaciona moć
    70

    Podrazumevano Radeon® X1650 Pro 512MB AGP

    http://shop.ati.com/product.asp?sku=3122115

    Imam kuci Intel na 2.9, 1gb ram... dal vredi da uzmem ovu grafu da bi igrao recimo igre koje zahtevaju pixel shader 2.0 na medium i high, i mozda opalim recimo cod4 na low ili normal ? Cisto informativno 50e je u mom gradu, previse malo mi deluje za takvu graficku, trenutno imam ati9200 pa vidite



  2. #2
    Moderator BigMazi (avatar)
    Učlanjen
    13.10.2004.
    Pol
    muški
    Lokacija
    My Own World
    Poruke
    2.513
    Tekstova u blogu
    1
    Reputaciona moć
    70

    Podrazumevano Re: Radeon® X1650 Pro 512MB AGP

    i dal ima neka veca razlika ili je u nijansama izmedju pro i obice..vidim da je pro na 600 a oobicna na 500 mhz :S

  3. #3
    Primećen član 250392duki (avatar)
    Učlanjen
    23.02.2007.
    Pol
    muški
    Lokacija
    somewhere in the time...K.S. city...
    Poruke
    573
    Reputaciona moć
    41

    Podrazumevano Re: Radeon® X1650 Pro 512MB AGP

    ja nemam iskustva sa tom grafickom,ali prosvrljaj malo po forumu i videces da skoro nista dobro nije receno o njoj...i svi ce ti odmah reci da ne kupujes agp grafiku vec nov komp...

    i tako...

  4. #4
    Zainteresovan član BAZUKA (avatar)
    Učlanjen
    23.09.2006.
    Pol
    muški
    Lokacija
    Banjaluka
    Poruke
    462
    Reputaciona moć
    42

    Podrazumevano Re: Radeon® X1650 Pro 512MB AGP

    Citat Original postavio BigMazi Pogledaj poruku
    http://shop.ati.com/product.asp?sku=3122115

    Imam kuci Intel na 2.9, 1gb ram... dal vredi da uzmem ovu grafu da bi igrao recimo igre koje zahtevaju pixel shader 2.0 na medium i high, i mozda opalim recimo cod4 na low ili normal ? Cisto informativno 50e je u mom gradu, previse malo mi deluje za takvu graficku, trenutno imam ati9200 pa vidite

    Prvo ja ne znam za intala na 2,9 na P IV,to moze da bude samo celeron na toj frekvenciji,
    drugo ta grafika je za 3 klase ispred te 9200 sto imas,(ova je dno serije 9000 a ova je sredina serije 1600) i daleko ce bolje da ti radi.
    Trebao bi da mozes igrati code4 ali na 800x600 nedostaje ti rama 1GB je malo...
    Ali ako je taj procesor celeron kosto mislim da jeste, moj savjet ne isplati ti se ulagat.Pozz.

  5. #5
    Moderator BigMazi (avatar)
    Učlanjen
    13.10.2004.
    Pol
    muški
    Lokacija
    My Own World
    Poruke
    2.513
    Tekstova u blogu
    1
    Reputaciona moć
    70

    Podrazumevano Re: Radeon® X1650 Pro 512MB AGP

    koju onda grafu preporucujes za tih 55e ? lol i ajd ako mozes detaljnije mi objasni zasto se ne isplati, jer je drug imao na istom procesoru koji je meni prodao i igrao mnoge igre, kako sam i naveo gore :S btw citam da je porede sa 7600, jeste ono slabija ali je tu negde, a ja sam hteo neki minimum gt6600

  6. #6
    Ističe se strajo (avatar)
    Učlanjen
    08.07.2007.
    Lokacija
    LoL !
    Poruke
    2.777
    Tekstova u blogu
    1
    Reputaciona moć
    0

    Podrazumevano Re: Radeon® X1650 Pro 512MB AGP

    ovako... ja imam 7600GS koja je skoro ista kao ta... CoD4 radi sasvim pristojno... kupi to i shljakaj se josh malo

  7. #7
    Moderator BigMazi (avatar)
    Učlanjen
    13.10.2004.
    Pol
    muški
    Lokacija
    My Own World
    Poruke
    2.513
    Tekstova u blogu
    1
    Reputaciona moć
    70

    Podrazumevano Re: Radeon® X1650 Pro 512MB AGP

    okej, ionako to niko ne zna da sam dobio na kladzi malo pre Tako da ja ocekujem nov komp u toku leta

  8. #8
    Zainteresovan član
    Učlanjen
    28.07.2004.
    Pol
    ženski
    Poruke
    120
    Reputaciona moć
    47

    Podrazumevano Re: Radeon® X1650 Pro 512MB AGP

    Citat Original postavio BigMazi Pogledaj poruku
    okej, ionako to niko ne zna da sam dobio na kladzi malo pre Tako da ja ocekujem nov komp u toku leta
    a kad ces da castis?

  9. #9
    Moderator BigMazi (avatar)
    Učlanjen
    13.10.2004.
    Pol
    muški
    Lokacija
    My Own World
    Poruke
    2.513
    Tekstova u blogu
    1
    Reputaciona moć
    70

    Podrazumevano Re: Radeon® X1650 Pro 512MB AGP

    haha

    eto odmah imam problem, kupio sam je, reinstalirao sistem, instalirao sve.

    Pustim cs, pocne da mi shteka, pustim stalker, radi pixel 2.0, maximum 800x600 ali pocne da mi steka, fps ne pada, nego steka na recimo 2 sekunde jedno 5 puta kad pocnem igru..pa radi radi, pa dodjem malo dalje pa opet pocne da steka...tako je i na driver paralel lines..kako vec. Drajvere sam instalirao sa cd-a kojeg sam dobio uz graficku... ima neko neki predlog ? :S


    kad pustim cs, koji mi je na ati 9200 radio sa fps-om 40 - 90, ovde bude isti fps al pocne i mis da mi blokira na nekih 15 sec...vat da fak ?

    p.s. necu ono..grafa ne valja reko sam i slicno, drugar je imao sve mu je radilo, sad je u bg pa nisam u kontaktu a i ne razume se toliko.

  10. #10
    Primećen član Zlaja87 (avatar)
    Učlanjen
    22.02.2007.
    Pol
    muški
    Lokacija
    Beograd
    Poruke
    867
    Reputaciona moć
    44

    Podrazumevano Re: Radeon® X1650 Pro 512MB AGP

    Promeni drivere
    Proveri da li si instalirao DirectX...
    ati driver 8.4

  11. #11
    Legenda
    Učlanjen
    04.04.2005.
    Pol
    muški
    Lokacija
    iza sedam brda i dolina u 3pm
    Poruke
    14.641
    Reputaciona moć
    367

    Podrazumevano Re: Radeon® X1650 Pro 512MB AGP

    Kao prvo ta grafička nema mnogo veze sa mozgom , 512 mb na 128 bitni interfejs i još ddr2 , ma dajteeeeee. Pod jedan 512 da bi bilo iskorišteno treba barem 256 bitni interfejs da ima , pod dva trebao si sve drajvere da deinstaliraš pa tek onda da ubodeš grafičku i da instaliraš drajvere , pod tri meni se čini da tebe čeka još jedna reinstalacija sistema jer si negde nešto uprskao izgleda.

  12. #12
    Primećen član
    Učlanjen
    19.09.2007.
    Pol
    muški
    Lokacija
    Lost Heaven
    Poruke
    849
    Reputaciona moć
    0

    Smile Re: Radeon® X1650 Pro 512MB AGP

    Ja imam tu grficku ali sa 256mb rama i igram CoD 4 na high bez problema. Ako nadjes 7600gt, bolje uzmi nju malo je skuplja ali je bolja. A i Nvidia je, a oni imaju bolje drajvere.

  13. #13
    Zaslužan član
    Učlanjen
    07.12.2006.
    Pol
    muški
    Lokacija
    MANASTIR
    Poruke
    18.624
    Reputaciona moć
    0

    Podrazumevano Re: Radeon® X1650 Pro 512MB AGP

    trebalo bi sve da radi....kod druga radi ali on ima atlon x2

  14. #14
    Moderator BigMazi (avatar)
    Učlanjen
    13.10.2004.
    Pol
    muški
    Lokacija
    My Own World
    Poruke
    2.513
    Tekstova u blogu
    1
    Reputaciona moć
    70

    Podrazumevano Re: Radeon® X1650 Pro 512MB AGP

    moze lock. Super guram cod4,stalker,time shift i ostale na medium u 1024x768. Graficka je ok, ali me procesor jbe, ako ima neko da prodaje intel pentium na 2.4 ili 2.8 neka mi ostavi mail na pm

  15. #15
    Zainteresovan član BAZUKA (avatar)
    Učlanjen
    23.09.2006.
    Pol
    muški
    Lokacija
    Banjaluka
    Poruke
    462
    Reputaciona moć
    42

    Podrazumevano Re: Radeon® X1650 Pro 512MB AGP

    Citat Original postavio BigMazi Pogledaj poruku
    moze lock. Super guram cod4,stalker,time shift i ostale na medium u 1024x768. Graficka je ok, ali me procesor jbe, ako ima neko da prodaje intel pentium na 2.4 ili 2.8 neka mi ostavi mail na pm
    Reko li ja da ti je procesor smece,sad ces i za njega morat puci 30 evra,pa ce ti nedostajati RAMa jos 30 evra,da bi bar malo upristojio tu masinu i mogao igrati nesto...

  16. #16
    Primećen član
    Učlanjen
    19.09.2007.
    Pol
    muški
    Lokacija
    Lost Heaven
    Poruke
    849
    Reputaciona moć
    0

    Smile Re: Radeon® X1650 Pro 512MB AGP

    To je i kod mene bio problem kupim graficku i ram, a maticna i procesor krdze. I jednom popizdeo reko caletu "Ovako vise nejde. Hocu nov komp!" I tako cu sad na leto uzeti nov komp.

  17. #17
    Moderator BigMazi (avatar)
    Učlanjen
    13.10.2004.
    Pol
    muški
    Lokacija
    My Own World
    Poruke
    2.513
    Tekstova u blogu
    1
    Reputaciona moć
    70

    Podrazumevano Re: Radeon® X1650 Pro 512MB AGP

    [pa ja igram sasvim solidno nove igrice, naravno osim neke. A i nisu mi prioritet...avgusta kada uzmem komp za koji cu da imam poprilicno visok budzet, tada cu sve ove igre koje rezem da pocnem natenane. Ovo sam vise uzeo ono da me prodje, da mogu da startam 3.0 i 2.0 pixel

  18. #18
    Moderator BigMazi (avatar)
    Učlanjen
    13.10.2004.
    Pol
    muški
    Lokacija
    My Own World
    Poruke
    2.513
    Tekstova u blogu
    1
    Reputaciona moć
    70

    Podrazumevano Re: Radeon® X1650 Pro 512MB AGP

    znachi jedno ne mogu da shvatim...igram cod4,igram time shift,lost,stalkera...pustim cs zbog kojeg sam uzeo grafu i on pocne da laguje. Ali ne laguje zbog neta, nego komande laguju i mish i tastatura. Probao sam sve drajvere od 7.10 pa nadalje, formatirao 7 puta i isprobavao svakakva cuda, probao i sa usb,batalio mreznu..vratio ati9200 (radi kako valja sa manjim fps-om), vratim x1650 opet laga. Sta da mu radim ? omg..

    Kad je prazna mapa radi kako valja, ali se pojave vise od jednog pocne tako da lagaju komande..probao sam i sa svim rejtovima, menjao confige..isti ****

  19. #19
    Ističe se strajo (avatar)
    Učlanjen
    08.07.2007.
    Lokacija
    LoL !
    Poruke
    2.777
    Tekstova u blogu
    1
    Reputaciona moć
    0

    Podrazumevano Re: Radeon® X1650 Pro 512MB AGP

    a jesi menjao u opcijama onaj OPEN GL i DIRECT 3D ili kako vec shto imash tamo... probaj ta dva

  20. #20
    Moderator BigMazi (avatar)
    Učlanjen
    13.10.2004.
    Pol
    muški
    Lokacija
    My Own World
    Poruke
    2.513
    Tekstova u blogu
    1
    Reputaciona moć
    70

    Podrazumevano Re: Radeon® X1650 Pro 512MB AGP

    jesam..isto se desava..sad sam detaljno isao u podesavanja za graficku iskljucen je vsynce i to...omg, nemoguce da je zbog steam-a, jer mi i non steam ne radi..

  21. #21
    Moderator BigMazi (avatar)
    Učlanjen
    13.10.2004.
    Pol
    muški
    Lokacija
    My Own World
    Poruke
    2.513
    Tekstova u blogu
    1
    Reputaciona moć
    70

    Podrazumevano Re: Radeon® X1650 Pro 512MB AGP

    ipak je problem steam, iskljucim steam probam non steam radi kako valja..uh zna li neko sta da mu radim ? :S aah

  22. #22
    Primećen član
    Učlanjen
    19.09.2007.
    Pol
    muški
    Lokacija
    Lost Heaven
    Poruke
    849
    Reputaciona moć
    0

    Smile Re: Radeon® X1650 Pro 512MB AGP

    Postavi temu na video igre vece su ti sanse da ti neko pomogne.

Slične teme

  1. ATI 1900xt vs.ATI x1650
    Autor mihajlovic.uros u forumu Hardver
    Odgovora: 3
    Poslednja poruka: 14.01.2009., 13:59
  2. X1650 512 agp problemi
    Autor Ninjarijeka u forumu Hardver
    Odgovora: 10
    Poslednja poruka: 24.04.2008., 20:00
  3. HD2600 pro vs X1650 pro
    Autor reciklaza u forumu Hardver
    Odgovora: 23
    Poslednja poruka: 29.10.2007., 00:10
  4. koji cooler za ati x1650 pro ddr3 AGP
    Autor jogi u forumu Hardver
    Odgovora: 6
    Poslednja poruka: 22.10.2007., 16:08
  5. Problem sa ATI x1650 pro
    Autor Lord Of Midnight u forumu Hardver
    Odgovora: 25
    Poslednja poruka: 10.10.2007., 20:22

Pravila za slanje poruka

  • Ne možete kreirati novu temu
  • Ne možete poslati odgovor
  • Ne možete dodati priloge
  • Ne možete prepraviti svoju poruku
  •