mislim da su ga nasi preveli kao VESELI KLUB MLADIH.
Mislim da je film iz sezdesetih ili ranije. Klasika, neki tip ima bogatog oca koji mu ne da da se bavi muzikom, a ovaj na kraju sredi neku koncertnu dvoranu i odrzi koncert.
Obozavao sam ga, imao sam to na videu.
Jos kada bi se neko setio naziva filma???
Film je tinejdzerski.
Od "novijih" me je odusevio: ovo nije glupi tinejderski film.
american pie 1,2,3,4,5,6,7 i narawno euro trip i road trip...ima ix josh puno ali owi imaju mnogo smeshnix scena,i shto je najbitnije imaju neku prichu...
E,ja bas volim da gledam tinejdzerske filmove,uvek me opuste...
Recimo za "Never been kissed" mogu da kazem da mi je favorit,a secam se da sam kao mala obozavala "Fraternity vacation".:-)
A kako tacno vi definisete tinejdzerski film. Ovo sto je vecina vas izabrala za omiljeni nema pojma sa tinejdzerskim filmovima po mom misljenju . Zasto bi American pie bio tinejdzerski film recimoTo je komedija, njega mogu da gledaju i odrasli i da se smeju, nije ni po cemu tinejdzerski po mom misljenju
![]()
Kada se prvi "American pie" pojavio u mom bioskopu, tinejdžera je najmanje bilo. Većinu su činili klinci na prelazu u pubertetski period, a u ostataku ste mogli da prepoznate ljude koji su ga ostavili davno za sobom.
mean girls, american pie 1,2,3,4,5,6 i 7, the new guy, the last song, angus, thongs and perfect snogging, raise your voice,onda.. ice princess, 40 Days 40 Nights, High School Musical 1,2,3.. ima ih dosta..
![]()
![]()
za mene je najbolji teen film Lizzie McGuire serija i film a i Americka pita nije losa
Nije bio loš onaj švedski, Fu.cking Åmål
http://www.imdb.com/title/tt0150662/
ne mogu da postavim sliku zbog psovke u naslovu...
Poslednji put ažurirao/la Honduras : 20.11.2010. u 00:42
Danas sam gledala jedan super Disney tin. film, a zove se PROGRAM ZAŠTITE ZA PRINCEZE (PRINCESS PROTECTION PROGRAM)... Glavne uloge: Demi Lovato, Selena Gomez... PREPORUCUJEM svima !
Pravda nikada ne umire, samo ponekad spava...
Moj omiljeni je "10 Things I Hate About You".
Kad sam bila tinejdzerka hit film je bio "La Boum"sa Sophie Marceau.
I ponovo ostaješ sam sa sobom predajući predmetima deo svojih napora da postaneš čovek
meni su od tinejdzerskih najlepsi "sestrinstvo putujucih pantalona" , "nikad poljubljena" , "Pravna plavusa" ..... ima ih joss![]()
Ovako... Odavno sam gledao film, pa ne mogu da se setim ime filma. Radnja je sledeca! Pocetak skolske godine, Skola je podeljena u dve grupe, u jednu grupu spadaju sitni kriminalci, nesto kao zadnja sansa pred zatvor, a u drugoj grupi skole su snobovi i ucenjaci... U skoli upadaju "Dobar lik", i "Los Lik" :-D, u tom trenutku ide kroz hodnik sekretarica skole, i nosi bas njihova dosijea... Jedan od njih se saplice, i pada preko nje, ona njihova "dokumenta" lete u vazduh, dok su dokumenta u vazduhu, slike se odlepljuju, i menjaju mesta, tako da SNOB upada u ucionicu gde su sve sami kriminalci, a Los momak gde su sve sami snobovi... extra je film... ako bi mi neko rekao gde da ga nadjem... pozdrav i unapred zahvalan ALEKSANDAR
Pošalji link