Најновији сепаратистички пројекат

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

djuramc

Aktivan član
Poruka
1.249
Sabahudin strikes again

www.autonomija.ifo

Сајт екстремистичке организације такозваног ''Независног друштва новинара Војводине'' (Nezavisno drustvo novinara Vojvodine NDNV) коју воде Динко Грухоњић избеглица из Републике Српске и Недим Сејдиновић из Тузле иначе пријављен у Лозници.
Колико су "независни'', сведочи чињеница да их у овом најновијeм пројекту финансира амeричка фондацијa The National Endowment for Democracy (NED)
Сајт је постављен скоро, на "хрватском" језику је, латиничним писмом. На њему је планирано пласирање вести, бомбастичних информација и стварање зле атмосфере по којој је већ годинама познат иницијатор многих медијских таласања у северној Србији.
Као што сам упозоравао пре много година, након Косова и Метохије на ред долази северна Србија, Војводина. Срем, Банат и Бачка, крајеви насељени већинских српским становништвом већ дуго су тло на коме поједини пропагандисти вежбају стварање раздора међу народима који вековима живе на овим територијама.
Овај најновији антисрпски пројекат покренут је споља из иностранства а на њему раде лица несрпске националности која су дошла у Војводину са стране и са војвођанским духом немају никакве везе.
Преузето са http://www.gorandavidovic.com/
 

Samo neka se zezaju, u Vojvodini bi to bilo mnogo krvavije. Jer, svi iz bivših jugoslovenskih krajeva su bežali u Vojvodinu ( ne kažem: samo u Vojvodinu), a Vojvođani nemaju kuda, kao i sve te izbeglice koje su mislile da će u Vojvodini najzad biti mirni. A što je najgore, sada svi glasaju na raznim izborima, nemajući pojma za koga i za šta zaista glasaju, jer ne znaju šta se u Vojvodini dešavalo ne samo u II svetskom ratu, već i mnogo ranije, i šta ih sve čeka u slučaju otcepljenja ili nekog tome sličnog scenarija.
 
Da li negde u Evropi moze biti gore nego u Srbiji? Tesko

Kako za koga. U Evropi je dobro za zapadne Evropljane, a pripadnike istočnoevropskih zemalja, naročito Slovenskog porekla, smatraju ljudima drugog reda i potencijalnom radnom snagom (poslugom). U Srbiji smo svoj na svome, pa nam je onako kako sami sebi "skuvamo čorbu", a razni pojedinci koji su tamo neko i nešto, postali su to zahvaljujući "pedigre"-u Jugoslavije, koje, setimo se, više nema. Moramo u Evropu ući samo kao ravnopravni članovi zajednice, ili bolje da i ne ulazimo. A sa sadašnjim stanjem u zemlji, nismo ni blizu ni ekonomske, ni političke, ni tehnološke, ni kulturne, ni vojne, ni političke ravnopravnosti, i to svojom "zaslugom". Prosto moramo da se sredimo, pa da onda razmišljamo šta dalje. Ako se i Evropa dotle ne raspadne. Ne mislim samo na EU. Eno sevr Italije hoće da se otcepi.
 
Bill%20&%20Monika-788804.jpg

evo je
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back
Top