Rusi brane svoju braću!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zamenik ministra spoljnih poslova Gruzije Nikoloz Vašakidze ocenio je danas u Tbilisiju da izjave poput one ruskog zvaničnika Valerija *****jkina predstavljaju pretnju upotrebe vojne sile Moskve sa ciljem faktičke aneksije dela suverene teritorije Gruzije.

Izjave poput one *****jkina, specijalnog predstavnika Ministarstva inostranih poslova (MIP) Rusije za odnose sa zemljama Zajednice Nezavisnih Država, "ukazuju da Rusija prevodi politiku ka Gruziji na opasan vojni teren", naveo je Vašakidze. Vašakidze je u izjavi dodaje da je cilj takvih izjava iz Moskve i ograničenje suverenog prava Gruzije na članstvo u "nekoj međunarodnoj organizaciji", odnosno NATO.
"Odluka Rusije o istupanju iz režima ograničenja odnosa sa Abhazijom (autonomnom republikom otcepljenom od Gruzije), i uspostavljanje direktnih veza Rusije sa faktičkim vlastima Abhazije, otvoreno ukazuju da Rusija prevodi svoju politiku na krajnje opasan vojni teren", ocenio je gruzijski zvaničnik.
Na jučerašnju izjavu *****jkina, reagovao je i zamenik ministra odbrane Gruzije Batu Kutelija, porukom da nijedna agresivna aktivnost Rusije prema Gruziji neće ostati bez odgovora.
"Aktivnosti Rusije su provokativne i podstiču ka obnavljanju vojnih aktivnosti. Polazeći od toga, možemo da izvedemo jednostavan zaključak - da je upravo Rusija strana u konfliktu koja je zainteresovana za obnavljanje vojnih dejstava", rekao je Kutelija gruzijskoj televiziji, a prenela ruska agencija RIA Novosti.
*****jkin je upozorio da će Rusija, u slučaju započinjanja ratnih konflikata u Abhaziji i Južnoj Osetiji, morati da reaguje i "vojnim metodama".


..............................................................
 
Trazice jos neki kredit od trulih Amerikanaca?

rusija za tvoju informaciju ima vise para od amerike u ovom trenutku.

ruske devizne rezerve su preko 500 milijardi dolara, rusija nema jednog dinara inostranog duga, ima debili trgovinski suficit u trgovini sa inostranstvom dok amerika ima ogroman deficit od par hljada milijardi godisnje a devizne rezerve nece da prikaze tj krije ih ...
 
Prosecan Gruzin zivi od 2 dolara dnevno, Gruzija je vrlo siromasna drzava, koliko-toliho ih izvlaci sto Gruzijski gastarbajteri rade u Moskvi za 1000 dolara i pola svoje plate salju svojim siromasnim porodicama u Gruziji.
Dok diktator Sakasvili pobedjuje na izborima sa 97% podrske.
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back
Top