RADIKALI - JOŠ JEDNOM POTVRĐENO - NASILNICI

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Милунка Савић

Buduća legenda
Poruka
36.021
Danas su posetili školu moje prijateljice, iako im je rečeno, na osnovu odluke kolektiva na svim nivoima školskih tela, od saveta roditelja do nastavničkog veća i direktorke lično, da ne dolaze, da škola, naprosto – ne želi NIJEDNU političku partiju da joj dolazi, da škola nije mesto za propagiranje politike, ni za predizborne kampanje.

Kad je direktorka škole to telefonom objasnila Vučiću, on je rekao da ih to ne interesuje, oni će u svakom slučaju doći. I došli, s nekih 40-50 ljudi, „slikali“ se za TV, bilo je emitovano večeras na B92, doneli nekakve poklone. Direktorka bila primorana da ih primi i provede kroz školu. Usput je ponovo izjavila isto ovo, da oni ne žele politiku u školi, ali taj deo su „isekli“ i ostavili samo ono što je Vučić pričao.

Ako su oni tako nasilni sad kao opozicija, kakvi bi bili na vlasti.


P. S. Nastavnik ima pravo da na svoj čas ne pusti - NIKOGA, a i, uopšte ulaz u neke ustanove (kao uostalom, i privatne posede), nije dozvoljen bez odobrenja lica koja tamo rade ili žive, osim u slučaju policijske istrage.
 
Pa zasto je direktorka bila "primorana"? Niko je nije silom terao! A u ucionice koliko vidim nisu ipak usli, i to je pravo nastavnika da mu se ne ometa nastava, molim lepo! Nisu usli sigurno da deci propagiraju politiku.

Kako nije primorana, lepo sam napisala da su došli mimo odluke kolektiva. I nije poenta jesu li "pričali o politici", već što nisu poštovali odluku, i što su izbacili direktorkinu izjavu.
 
Kako nije primorana, lepo sam napisala da su došli mimo odluke kolektiva. I nije poenta jesu li "pričali o politici", već što nisu poštovali odluku, i što su izbacili direktorkinu izjavu.

Pa kad su dosli mimo odluke kolektiva, znaci da su imali neko pravo, po zakonu.
I ko je "isekao" direktorkinu izjavu, sigurno neka TV, znaci, na njoj je odgovornost.
Nije-nego! Sve same "dobre mare"!8) Ajde, molim te!
 
када је на прошле председничке изборе нека учитељица прозивала ученике чији су родитељи гласали за Тому и терала их да стоје усправно цео час није била тема ...

E,pa tada je to bilo ''demokratski'' da se osvoji Evropa.
 
Pa kad su dosli mimo odluke kolektiva, znaci da su imali neko pravo, po zakonu.

Ima, ali samo po "zakonu" sile.


I ko je "isekao" direktorkinu izjavu, sigurno neka TV, znaci, na njoj je odgovornost.
Ne, snimali su sami radikali, to je bio neki "iznajmljeni termin".

Ali ponavljam - poenta je da niko bez odobrenja NE SME da uđe.
 
Svrha ove priče iz uvodnog posta nije da se pokaže šta ko radi, pa da se pozivate na to opremljivanje škole, već koliko je ko zaštićen, kolika je samovolja nekih. Ne smem ni da mislim kako bi bilo kada bi radikali bili većinski u vlasti. Isto kao i Velja i njegovi. Više puta smo svi bili svedoci njihovog gubljenja kompasa i opet imaju ljude koji ih podržavaju. Čime su oni zaslužili bilo kakvu podršku razumnog čoveka?
 
Ma to Милунка Савић opet prosipa LDP "demagogiju" mesto da ih je primila u svoju kacelariju onako pred TV ekipama rekla sta fali i nedostaje , sta muci tu skolsku ustanovu . Pa mi non stop gledamo kako Obama , Hilari i ostali "sveci demokratije" i "ljudskih prava" posecuju vrtice , skole , koledze pa to je normalno da primis coveka koji odlucuje u skupstini svojim glasom (a umesto nas) gde su pare kojih ima malo najpotrebnije.Seti se da mu je bogdanovic bezao za par hiljada glasova (sve "demokrate zajedno") pa boze covek ce mozda voditi ovaj grad naredne cetiri godine . Ludski je dogovoriti posetu u vreme kada to ne ometa nastavu primiti ga (bilo koga od njih) u kancelariju direktora. A garantujem da si mogla isto od pocetka kampanje da prepises i Djilasu , nego si tu "slepa". Srce iskreno ja na svim forumima gde postujem nisam vidio zlonamerniju osobu od tebe Милунка Савић . Prosto odises mrznjom i netolerancijom. Pa cak i sama priznajes neka obrisu (znaci ne valja) ali sam morala ... ! A sada slobodno ospi ono tvoje cuveno : sta baljezgas , sovinisto , sile mraka , jedete malu decu , fasisti ... itd. vec znas tvojim stilom. LDP nece preci cenzus !!! Siri dalje ;-)
 
Pa sta ako su dosli? Nisu dosli da bilo kog tuku ili maltretiraju. Kad dodje Djilas u neku skolu da prica kako ce, ako on bude gradonacelnik, sve biti mnogo bolje i kako ce kompjuteri uciti i odgovarati umesto ucenika, onda je to u redu. Medjutim, kad su u pitanju radikali, ne smeju ni da prodju pored neke skole. Odmah bivaju okarakterisani kao nasilnici.
Dosta mi je vise tog licemerja!
 
Sta, nosili heklere?!:shock::shock::lol::lol:

Ako baš hoćeš, bilo je preko 50 njih, među njima i telohranitelji, sigurno nisu nosili plišane mece ispod sakoa. Drugo, vi , vidim, volite te nasilnike, oduševljavaju vas, stoga nije čudo da ćete uvek naći opravdanja za njih. Treće, - vi se stvarno pravite ludi i izbegavate poentu - ulazak bez odobrenja, sem samo u specijalnim uslovima - NIJE DOPUŠTEN.
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back
Top