Arandjelovac

je l' postoji tamo neki spomenik neshto na fory klavira ili sam se ja neshto zeshtje istripovala oO
btw setjam se da sam y Arandjelovtzy ypoznala Nebojshy Glogovtza i qpila extra simpson pare koje sy bile aktyelne y to vreme lol...davno to bilo...jednodnevne exqrzije lol ;D
 
Da li je istina da ce da naprave aqua park?:?:

jeste da je pitanje postavljeno pre 300 godine, al da odg:mrgreen:
Nista se ne zna, sada su renovirali trg, natrpali cvecem itd... Stanicu su sredili u full-u ali je pod sudskim sporom i ne zna se kad ce je otvoriti, tako
da i ako naprave aqa, bice problema verov.:lol:
 
Jedino pozitivno u tom Aranđelovcu je onaj park,hotel Staro Zdanje i izvor kisele vode "Talpara" ,i blizina Topole i Oplenca...sve drugo,manje-više... :)

glavno mesto za okupljanje narkomana..... skroz su ga ralupali,
zanimljivo sto ima gomila vrednih slika, koje nisu pipnula,
ali zato su odneli ogroman luster koji ne vredi nista:lol:
 
Danas je otvoren!

U okviru luksuznog kongresnog, spa i velnes kompleksa hotela "Izvor" u Aranđelovcu sa pet zvezdica, sutra će biti otvoren akva-park, na površini pet hektara, čija je izgradnja koštala oko pet miliona evra.

Reč je o najvećem i najatraktivnijem akva parku u Srbiji, koji će, kada bude u potpunosti završen, svojim sadržajima i najzahtevnijim posetiocima pružiti uslugu kakvu imaju slična mesta u svetu.

Akva park sa prirodnom termalnom mineralnom vodom ima 12 tobogana za odrasle, od kojih najduži ima 120, a najviši 22 metara. Odrasli će imati priliku da na specijalno projektovanom "Turbo Lance" toboganu pokažu hrabrost.

Tu su i tri tobogana za decu, koja su posebno atraktivna i predstavljaju novost u turističkoj ponudi Srbije.

Gostima će od sutra biti na raspolaganju i ostali sadržaji, kao tri bazena i sendvič bar, a do sledeće sezone biće opremljeni nacionalni restoran, kafe picerija, poslastičarnica i mnogi sportski tereni.

https://www.facebook.com/pages/AQUA-P...65601216852550

http://www.aquapark-izvor.com/

http://www.b92.net/putovanja/vesti.p...&nav_id=542649
 
Central Park Lux

Ovi prelepi luksuzni apartmani (po kategorizaciji 4*) nalaze se u centru Aranđelovca sa pogledom na prelepi park i glavnu ulicu. Sa izdvojenim parkingom, liftom, a naročito sa opremom koju apartman sadrže, ovi apartmani se svrstavaju u najbolje apartmane u Aranđelovcu.
 
Poslednja izmena od moderatora:

Back
Top