Moze tako.Original postavio sarabubasara
Btw, sta ce 2 teme o Real Madridu od kojih je jedna zakljucana?
tab, sto ne obrises onu zakljucanu, ne prija oku.![]()
dobro aze ZzZzZz duple teme mogle bi se brisati.
FORZA MILAN ostaje tako...piss je odlicno znao sta otvara i pod kojim nazivom treba da stoji!
Ac Milan![]()
***real_madrid*** Real Madrid
ljepse izgleda...![]()
predlozi su stavljeni na razmatranje![]()
Mess with the Best - Die Like the Rest
neka ostane Forza Milan...Sta vam smeta. Grdna stvar da li je lepse ili nije,. Pitaju se Milanovi navijaci, a ne mi.
Whatever it takes...
pa nek se fino napise ime ekipe , ne zove se ekipa "forza milan" , pa unutar teme nek navijaci pisu forza milan , milan je najbolji itd
ova inicijativa za promenu imena teme je glupava
Jeka je objasnila zasto
Ja jedino mislim da Navijacke teme zasluzuju ljepljivu...zato sto zasluzuju i poseban podforum...ipak su tu oni koji idu redovno na utakmice...to je posebna sorta ljudi![]()
Uradjana mini reorganizacija.
navijacka tema je stavljena u lepljivu.
Odlepljene su:
Crvena Zvezda i Partizan jer ce uvek biti pri vrhu jer se non stop tamo pise
Takodje je odlepljena i vanfudbalske zanimljivosti posto ja nesto ni ne vidim svrhu da ta tema ide u lepljivu.
Sto se tice imena tema, predlog je zanimljiv u smislu da forum deluje uredjeno, medjutim misljenja sam da sami navijaci treba da izaberu kako ce se zvati tema njihovog omiljenog kluba. Izmene cu vrsiti iskljucivo ako sami navijaci tog tima pozele da se naziv promeni u nesto drugo
Sta da vam kazem.
Gospodo, nagrabusili ste.
Moderatorski redovi ce ovih dana biti znacajno pojacani posto sam bio mnogo popustljiv prema vama
Salu na stranu, jeka zvanicno postaje moderator cim se zavrsi administrativni deo posla
![]()
Wuhhahah... Shalim se... Postajem mod ali daleko od toga da cu nekog terorisati (dobro..mozda malkice..
![]()
)
Whatever it takes...
chestitam Jeleni...
pih,sad vishe ne mogu da spominjem nju i Grizzlyja...kad bi se zezali :mean:
Nego,izbrisite temu (van)fudbalske zanimljivosti.Fudbal,chat i jos poneshto i vanfudbalske zanimljivosti...isto s...drugo pakovanje!
Cestitke i od mene.
Hvala ljudi.![]()
Whatever it takes...
Ma kakci Johnny... odakle ti to?![]()
![]()
Whatever it takes...
ahem ahem...
Jelena ne pravi se luda...
jeeeeeeeeeee, sad kad je jeka moderator, tema forza milan netje menjati svoj naziv....![]()
Nece. Sto se mene tice ostaje Forza Milan osim ako navijaci Milana ne pozele drugacije.![]()
Whatever it takes...
Jelena je ušla u istoriju.
Prva žena,moderator Fudbala.
Nemoj da nas razočaraš Jeko!Uz tebe smo![]()
Poslednji put ažurirao/la sarabubasara : 07.04.2008. u 22:16
Da znas da sam usla u istoriju.
A necu vas razocarati.![]()
Whatever it takes...
Pošalji link