Ja i *JV* smo igrali juce RoN
Ja i *JV* smo igrali juce RoN
a kad se setim kolko ste se ložili na soldat, a ja sam odma reko da je shit od igrice
krsto ne forsiraš više tu igricu a? smorila te a nećeš sebi da priznaš![]()
Ja igram soldat ponekad
soldat je strava, al ja sad samo strategije furam, imam tako te periode
ae svi na hamachi bre da igramo RoN ili AoE !!!!
Shta je RoN?
Rise of Nations
ae Soldat stvarno... igra je EXTRA![]()
Ja se prijavljujem za Rise of Nations , Soldat,Worms 4 Mayhem,Company of Heroes i Far Cry
Ja se prijavljujem za Warhammer 40000 Dark Crusade. Ako zhelite da igrate sa ostalim rasama morate da instalirate ostale delove , radi i sa "narodnim" verzijama.
jel imash instaliran?! mozhe li online sa narodnom?! ne hamachi i ostala chuda nego klasichno online?!
Ne , probao sam ali mi se posle minut polomile sve zgrade i izgubio sam . Zato i pitam oce li neko preko Hamachija. Imam stalno instaliran warhammer jer je to za mene kao vazduh![]()
Jel oce neko da igra? Za wh40k DC skinite patcheve 1-10 i 1-20 (ukupno oko 50mb).
Ima li neko ekipicu za CS da igramo online ili ako se nekom igra CS, a pegla dobro nek poshalje MSN pa da ga zovem kad organizujemo neki mix. Imamo dobar online server.
poz
oce ko fm 08 ????
јел могу ја да играм са вама RoN, ако имам инсталиран Rise of Nations:Thrones and Patriots, а ви не?
Da,mozesh
Ma ajmo svi wow!
ajmona WoWScape
![]()
***...
Ko je za worms?
neka lik sa jačom vezom napravi mrežu na hamachiju i ajde da igramo,a ne samo prazne priče
e nabavio sam Rise of Nations, sutra ce mi drug dati u shkoli expazniju ko oce da opalimo koju nek se javi @eXecutor
probacu da nadjem Dark Crusade, valjda cu naci pa cemo opaliti koju partiju xD
EDIT:
@Somebody Else
pa napravio je Kr$t@ mrezhu:
krstarica5
krstarica
EDIT 2:
da patchujem RoN na najnoviju verziju?!
Poslednji put ažurirao/la strajo : 13.02.2008. u 15:06
Oce li neko da igra Worms World Party?
ocu ja!!!
Najbolje da igramo u petak negde oko 16h moze?
THAW!!!
moze.
Pošalji link