Ma imam te digitrone al me nervira sto nigde nema spisak zamenskih nego mora ubadam redom.
Resili smo, idu nejverovatnije 185/65 r14, sad jos felne da nadjem.
Ma imam te digitrone al me nervira sto nigde nema spisak zamenskih nego mora ubadam redom.
Resili smo, idu nejverovatnije 185/65 r14, sad jos felne da nadjem.
Svakako da se moze odraditi ta kombinacija jedino sto ces imati balonke gume naspram stari ali ce biti udobnije.
Sto se tice felni ja ih imam od Peugeot-a 206 4 x 108 u top stanju bez korozije i u prvoj boji,nisu krive ni cukane a dajem ih za 60 eura sve 4.Mozda ih negde i nadjes litl jeftinije ali ovakvo stanje ce se jako tesko naci.![]()
Imam ja te celicne, ali na autu. I trazio sam neke alufelne s tim promerom sa 106 sporta i nasao, ali me mrzi da odem i da vidim na sta lice. Cackaj malo po netu, na njega idu i Pezoove felne.
Eto, preduhitrio me Dule.
Mozes da metnes i 195/65/14, one su ti istog obima kao 15-ice koje skidas.
Imam ja aluminijumske 14" 4x108 za 40e, doduse morao bi da se poigras sprejom da bi izgledale kako treba![]()
My soul is painted like the wings of butterflies
Jel ove
Nisu za mene, mozda mu i posalju gume sa odg felnama, pa ti javim sta je odlucio.
Bas te
Preterao sam, imam 4 kompleta alu i jedan celicnih felni, moram da ih se resavam pod hitno![]()
Hvala svima na pomoci, ako resi javljam, mada ce najverovatnije da mu doteraju gume sa felnama.
Je li, kakvi su ovi Topla akumulatori, slovenci su pravili kvalitetne stvari, saradjuju sa Tudorom a i cena im je "dobra" ili ipak ovaj http://www.ap-sport.rs/prodavnica/in...oduct_id=32782 mada mislim da je sve to isti ....
Ja imam jedan Topla 45Ah za rezervu (zimus kad su bili oni minusi mi je zlata vredeo), al sta znam. I ja mislim da je sve to isto, zato sam letos uzeo Blek Hors - dve godine garancije i servisa ima svuda.
Exide znam da svi hvale.
Negde smo pricali o prenosnim odnosima, uglavnom juce sam se vozio u Golfu I Cabriolet 1.8 koji u drugoj na 2000 obrtaja ide 50Toliko dugacak prenos jos nisam video.
Имам једно питање.
Возим кадета сузу старог 26 година, већ 15 година је код мене и емотивно сам се везао за њега, углавном све што треба да се ради око њега радим сам.
На мотору нисам имао неке интервенције, осим замене брегасте осовине, клацкалица и хидроподизача.
Мењао сам му мотор вентилатора, мотор брисача, електропокретач...
Е сад, једино што нисам нити мењао нити дирао јесте алтернатор, недавно сам променио само каиш.
Требало би на лето да идем на дужи пут, па не бих желео да ми алтернатор приреди неко изненађење.
Да ли алтернатору треба заменити четкице, или га бар отворити и видети у каквом су стању после толико времена? Мислим чисто онако превентивно?
Какава је разлика између Александра Вучића и Бранимира Главаша? Главаш се не љути кад му се каже да је усташа.
Ne popravljaj ono sto radi.
Ej, sto se tice felni malo smo se zajebali, ne odgovara centralna rupa od audija.
Ako neko zna nek napise dimenzije za Xsaru VTS 1998.
15x 6J 4 rupe a rupa je 108.ja to izmerio kod komšije ako to može da pomogne
Ne mož da me bijete, koliko mogu ja da trpim.
Mislio si Pero da je raspon rupa 108 a ne centralna jel tako?
Centralna je problem jer i ja imam od Forda te 15" x 6J al ET je 49,5 i odgovara na Focus a kod Xsare je pitanje koji je ET i precnik centralne rupe.Pretpostavljam da je isti kao kod Peugeot-a jer su ista korporacija i mnogo zajednickih delova imaju a imam i te felne od Pezo-a 206 14".
Da mislio sam od rupe do rupe a može i za Pežoa sada sam gledao na Ebay za koje aute sve paše ta veličina.ET 18 paše za sve Citroene i Pežoe.od 94 pa na gore.Znači za 1998 paše obavezno.
Ne mož da me bijete, koliko mogu ja da trpim.
Pozdrav ljudi,da vas pitam nesto........ jedno dve nedelje nisam vozio kola na duze relacije, nego samo po gradu, a mesec - dva ga nisam vozio vecom brzinom od 90-100... i u petak sam se vracao iz bg autoputem i gurao sam ga do nekih 140... i sad se nesto tripujem kao da se cuje glasnije motor... normalno ide, zvuk je isti ali kao da je malo glasniji....i brat je skontao... sta sam mogao zeznuti?
verujem da je vecini poznato da se ne razumem mnogo u kola, znam da ga vozim i oteram do majstora kad treba, yebiga, jedno leto cu da se posvetim skupljanju bitnih informacija kad je u pitanju opste poznavanje rada i odrzavanja automobila![]()
I'm lost,i'm no guide...but i'm by your side !
I am right by your side !!!
Pera je u pravu, link za spisak sta sve moze na Xsaru
http://www.lochkreisdaten.de/lochkre...&merk2=Citroen
Pa moguce je i da je auspuh negde popustio malo![]()
`Stupid is as stupid does` Forrest Gump
Pošalji link