...ne netu neki word za pisanje...posto sam kupila novi komp,pa nemam instalirano...
...ne netu neki word za pisanje...posto sam kupila novi komp,pa nemam instalirano...
ovde imas bas sve sto ti treba http://www.softwarelist.us/
ili www.download.com
Ali su svi ti fileovi uglavnom preveliki za skidanje.
Bolje da ti neko da microsoft office ... mora neko da ima![]()
Ili .... imaš u kompjuteru notepad sigurno
start - run - notepad.exe i pishi do mile volje![]()
u kompjuteru imas notepad i wordpad.Sasvim dosta za pocetak dok ti neko ne donese office![]()
Mess with the Best - Die Like the Rest
e al meni treba bas word...jer su mi kupili nov komp,a XP imam na cd bez toga..mislim nisam luda da kupujem XP,ili da dajem pare za instalcaiju---to je lopvluk
hehe ... pa microsoft word ti nikako ne dodje sa originalnim XP. Niti sa bilo kojim drugim OS
njega kupuješ posebno ( ili instaliraš pirata)
cu onda instaliram pirata...ce ga napravim kak znam i umedem
samo napred, tu smo da pomognemo ako zaskripi.
Mess with the Best - Die Like the Rest
Imaš jedan mali, besplatni text processor, zove se Atlantis Nova 1.0.0.69 !
e ja sam u svadji sa celim svetom
Javi se na pp pa cemo da vidimo da sredimo tog pirata![]()
http://download.openoffice.org/ bez komentara ;d
Let me tell you about heartache and the loss of God wandering, wandering in hopeless night...
Gde mogu da skinem program za pisanje Microsoft Word ?
Kompjuter mi je pun virusa, gde mogu da skinem preko interneta program za viruse ?
Koji prgram je najbolji za unistavanje virusa ?
Odes na google i tamo kucas AVG ili Avira.To su ti bespaltni antivirus programi,pa prbaj sa tim da ocistis,pa javi sta si uradio,a ako zapne negde tu je uvek neko da pomogne...
P.S. Citaj malo sta ljudi pisu na forumu!!!
Skini AVAST, on ti je free
Da li znate u kakvoj kompjuterskoj radnji i koliko kosta word da se kupi?
u kompjuterskoj radnji kupujes kompjutere i posebno delove ako ti zatrebaju koji se zovu hardwar-e a programi su softwar-e, e te softwar-e downloadujes (skidas) da neta sa pitatskih sajtova jer sa sajtova proizovodjaca istih neces moci jednostavno kad vidis cenu odmah ces se predomisliti![]()
Naravno da u kompjuterskim radnjama može da kupi softvere. Od antivirusnih programa, Windowsa pa do Office-a 2007 ili 2010.....Nisu radnje samo za hardver, bar bi ti to trebao da znaš jer si dugo na ovom forumu.....Microsoft Srbija će ga uputiti u njemu najbližu prodavnicu prema njegovom mjestu stanovanja....
Pošalji link