Imam ja par otkucanih testova za 7.,pa ako nekom trebaju nek mi se javi na pp.
Imam ja par otkucanih testova za 7.,pa ako nekom trebaju nek mi se javi na pp.
Zna li neko kad je okružno?
Ako prođem opštinsko,da znam kada je.![]()
Ne znam zaista kad je okruzno. 8. je opstinsko. Da li mozda neko zna vec nesto o testovima,cega ce biti najvise? Koliko mogu da primetim,najvise ce biti morfologije i sintakse.Jel zna neko u kojoj skoli ce se odrzati opstinsko takmicenje za opstinu Novi Beograd? Ima li nekoga ovde sa NBG? Ja sam iz skole "B.Pekic" na Bezanijskoj kosi.
Jel bio neko danas na opštinskom, iz prve godine, i ako jeste, može li da kaže kakvi su bili zadaci?
Pitanje za sedmake
Kako ste uradili test? Sta ste stavili za one glasovne promene?
za glasovne promene sam pogresila.Ja sam napisala jednacenje suglasnika po zvucnosti i jednacenje suglasnika po mestu tvorbe a trebalo je jos i promena L u O.:-x:-x:-x
Ja cu imati oko 11 poena. Pravila sam neke toliko glupe greske:-x
Danasnji testovi i resenja
http://www.osmrcajevci.edu.yu/VB%20B...takmicenje.rar
Ja sam imala 15 poena,bod mi falio do treceg mesta i prolaska na okruzno.![]()
Ni ja nisam prosla na gradsko.![]()
Ja sam prosao imam 18 bodowa!pogresio sam u prwom podwukao sam wrlo i u nekom ne znam tacno kom napisao sam da je namerna recenica a ne izricna!7 razred sam!sad ce biti pripremanja........da li neko zna gde mogu kupiti onu zbirku sa swim testowima u nowom sadu?
Ja sam se plasirao na okružno sa 20 poena. Dakle, prvo mesto.
cestitam,iako sumnjam.....
@takmicar
Imas kod filoloskog faxa.
Ja imam 21 bod na opštinskom i naravno,prva sam!!!Znači najbolja sam od svih vas. Da li znate šta treba da učim za 7. razred za okružno? Koje testove iz koje knjige!
Okružno (gradsko) takmičenje za osnovne škole je 13. aprila (tako piše u publikaciji Društva za srpski jezik i književnost), a za srednje škole je 12. aprila (za Beogradski okrug u IX gimnaziji, kao i prošle godine).
Zbirka se kupuje u skriptarnici Filološkog fakulteta, 350 dinara košta.
Čestitam svima koji su prošli (i sebi) i želim nam da se plasiramo na Republičko!
ej aj nemoj da ..... 20 je max
hahahahahhaa
a koja zbirka ona nowa bolja ili ona stara sa sitnim testowima?
12 aprila je,tad je cerki od moje nastawnice rodj,a i imas na onom sajtu aj pogledaj 1 i 2 srtranu lepo ti je okacen link i pise.....
da li moze neko reci kako da nabawim knjigu sa testowima ali onu nowu i sa proslom godinom sto je bas kao knjiga?
konkretno u nowom sadu....
Ima li neko testove za 3. razred srednje skole opstinskog takmicenja 2008.?
eeeeeee,ubio was bog,sto ste mrtwi pa niko ne postuje.........ccc
hgjhkgfnhgjujkjhldyt
yti8
da li se slazete sa mnom?
Mozes naruciti putem telefonskog broja 011 32 85 506. Drustvo za srpski jezik i književnost radi utorkom, četvrtkom i petkom od 11 do 14h.
Pošalji link