Sirimo znanje a ne kultove!
Sirimo znanje a ne kultove!
ZLOJEB2
Secam se emisije ''Paranormalna Srbija" koja se emitovala na B92. Bavila se ekspanzijom prorocica i magova tokom 90-ih. Kleopatra je javno priznala da se samo sprdala sa ljudima. To nije nista sokantno, ali jeste zarada od preko 100 hiljada maraka mesecno za gledanje u pasulj i amajlijeProsto je neverovatno, koliko je glupog i praznovernog sveta bilo, na stranu ratovi i citava zbrka koja je vladala tih godina.
Kill the Alien, Burn the heretic, Purge the unclean.
Kleo-patak....
ZLOJEB2
Postoje ljudi koji ostaju praznih saka cak i kad se uhvate za glavu!!!
Da li se zna za Zlatnu Zorku, da li je sisara ili sisoje?
Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.
sisacica
ZLOJEB2
Postavila sam ovaj post na drugoj temi, ali sad videh da sam omašila, ova mi je ,,prigodnija" pa ću prekopirati post i ovde.
Krenula meni godina loše u p.m. Tri faksa sam pokušala da upišem, nije da nisam učila, nije mi se dalo da prodjem na budžet što je automatski značilo ništa od studija. Posla nema, prijatelja nigde.....
Jeden noći ja ti sanjam sebe u nekoj staklenoj kućici sa podom od peska. Tu cela moja porodica. A napolju vuk. Reži na mene. I ja budem u fazonu, kao samo ti reži, ne možeš mi ništa. KAd on, krene da kopa i prokopa sebi ulaz u kuću kao u propovetci o sv. Savi. Ja onda uzmem neki nož i odsečem mu glavu.
Sutradan moja mama, ne znam šta joj bi, poče da mi priča kako je išla kod nekog čoveka, odnela mu moju sliku i on joj rekao dosta stvari o meni, znao je odmah da ne mogu da upišem školu, znao dosta stvari o mojoj sestri, itd...
I taj dan kad sam to sanjala, ona je bacila neki katanac u vodu, kakko joj je rekao taj čovek, da se to kao raščini.
Bog te, neverovato... i šta bi dalje?
shou ((((:
http://www.youtube.com/watch?v=2aidhwtzR2s
ili ako ste extrasenzor
http://www.youtube.com/watch?v=RM7Ev...eature=related
Ma da, naročito ovi sa jeftinijim životnim ulaznicama, boje se i čiri bu čiri ba ha ha ha prckalica![]()
To jos uvek traje, isto kao i 90-tih, Pitanje je samo da li neko od novinara obraca paznju na to ili ne.
Trenutno, ne, jer nije in.
Javnost je trenutno glavom do vrata u gomili peska, da ne kazem neceg goreg, zvanoj izbori.
A kad prodje i taj cirkus i nista se ne promeni, e onda se vracamo starim problemima i starimoprobanim nacinima njihovog neresavanja.
"a vitar puse"
el pala koja madjija![]()
jeste...ne mogu da prestanem da mislim na tebe....sta si mi to uradila?????:![]()
ZLOJEB2
a bwe
brzi
pa de ja
ni
Phi! onda je neka druga...al' se zajebala...bacila cini da se zaljubim u tebe....(menstrualna krv?!?!?)
ZLOJEB2
I zasto krilca lepim sismisima?????
ZLOJEB2
nznm sha to znachi al ove
vlajne
po selima to koriste
http://jasnajojic.com/odlomci-iz-knj...agija-1-i-2-2/
a ja ni to
ebte![]()
eee..... misoubice....![]()
ZLOJEB2
molim te, da li mi mozes poslati kontakt te osobe koja ti je pomogla? pleeeease