Jel ovo istina

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

scot

Primećen član
Poruka
979
malopre procitah da je boris tadic nasilnik i da je svoju zenu iz prvog braka konstantno premlacivao,jadna zena nije mogla imati dece,i da ju je posle oterao pa se zena zamonasila,kazu da ju je oterao zato sto su mu govorili da nije dobro za njegovu plioticku karijeru da ima brak bez dece,strasna prica sve ovo treba proveritiu ako je istina mislim da narod srbije nesme ovom manijaku i nasilniku dozvoliti da ponovo bude izabran Strasno
 
Немам појма, али је отишла у манастир. Мислим немамо доказа да причамо о нечему што не знамо. Не волим тадића, али неке ствари не треба причати без везе.
 
od toga sto si naveo sa sigurnoscu mogu da kazem da je tacno da je ostavio zato sto nisu mogli da imaju dece.

i to na nagovor zorana djindjica koji mu je rekao "koji ce ti ..rac zena koja ne moze da rodi!"
 
Ako si negde procitao postavi link do vesti.
A cak i da je tacno, to je Tadicev privatan zivot i nema veze sa izborima. Tadic nikada i ije pominjao svoj privatan zivot kao neki adut, tako da je ovo stvarno gruba provokacija koja zasluzuje
lock_fal_M1A2_ball.jpg
 
evo clanka u kojem se kaze da je Djindjic tako rekao Tadicu. Ja ne izmisljam

http://www.srpskapolitika.com/Tekstovi/Analize/2007/109.html

Покојни Зоран Ђинђић је утицао и на Бориса Тадића, с препоруком да "откачи жену Веселинку". Близак Ђинђићев сарадник се сећа да је Зоран, у полушали, тражио од Бориса: "Ма, који ће ти к... жена која не може да роди?! Нађи млађу и богатију рибу!". Желећи да сачува блискост с Ђинђићем, Борис се споразумно разводи од Веселинке Заставниковић 2. септембра 1997. године у београдској Палати правде. Није то више био исти човек. Падају му на ум мајчине речи да треба бити богат, а онда и моћан.
 
Нови прилози за биографију председник Србије Бориса Тадића

Одрастање малог фирера

Неке птице никад не полете, неки људи никад не одрасту.

На овај или онај начин остану у души деца.

То и није тако страшно ако велика деца не дођу на место на којем треба да седе озбиљни људи, одговорни за своје и туђе поступке.

Поготову ако им је поверена државна функција, с које могу да утичу и на судбину нације.



Милован Бркић и Никола Влаховић


Svakim danom sve vise potvrdjujes da ti je mesto u nekoj instituciji..... Mozda na Institutu za infektivne i tropske bolesti.....
 
Прељубник

У време када је Ђинђић био градоначелник Београда, Борис Тадић је био директор Демократске странке. Његова секретарица је била жена Александра-Саше Симића који је био Борисов друг из младости. Симић је у ДС-у био председник правног одбора, а касније судија Савезног уставног суда тадашње СР Југославије. Борис му је обљубио жену и Александар Симић такође активиста Црвеног универзитета, напустио је странку и постао саветник Војислава Коштунице.
Хахахахахаааа....Е,јбм ти Сунце...Кад нисам пао са столице....ХАХАААА...
 
Нови прилози за биографију председник Србије Бориса Тадића

Одрастање малог фирера

Неке птице никад не полете, неки људи никад не одрасту.

На овај или онај начин остану у души деца.

То и није тако страшно ако велика деца не дођу на место на којем треба да седе озбиљни људи, одговорни за своје и туђе поступке.

Поготову ако им је поверена државна функција, с које могу да утичу и на судбину нације.



Милован Бркић и Никола Влаховић


Svakim danom sve vise potvrdjujes da ti je mesto u nekoj instituciji..... Mozda na Institutu za infektivne i tropske bolesti.....

sto krivis mene ? :)

nisam ja napisao clanak vec Milovan Brkic, veliki protivnik rezima Slobodana Milosevica i danasnji urednik dnevnih novina Tabloid? :)
 
Koliko je ovome verovati?! Licno malim detaljima ali dovoljnim.
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Milovan Brkić

Nikola Vlahović

U zgradu Novog dvora 11. jula 2004. godine ušao je u kabinet predsednika Republike Srbije gospodin Boris Tadić. Pobedio je na izborima protivkandidata Tomislava Nikolića, mada upućeni tvrde da je radikal skupo naplatio priznavanje izbornog rezultata i pobedu kandidata Demokratske stranke.

Predsednik Boris Tadić rođen je 15. januara 1958. u Sarajevu, kao drugo dete bračnog para Ljubomira Tadića i Nevenke Kićanović-Tadić. Otac Ljubomir je rođen u pivljanskom kraju, u Crnoj Gori, a majka Nevenka Kićanović u Bijeljini.

Otac Borisov je učesnik Drugog svetskog rata, nosilac je partizanske spomeniice. Poslat je u Beograd 1955. godine da piše novi ustav SFRJ i program Partije, a za profesora filozofije, politike i prava na Filozofskom fakultetu u Beogradu izabran je 1962. Borisova majka je neuropsihijatar, radni vek je završila u Zavodu za mentalno zdravlje u Palmotićevoj ulici u Beogradu.

Profesor Ljubomir Tadić krajem 60-ih kreće u disidentske vode, kao pripadnik takozvane „Praksisove” škole. Udaljen je s Univerziteta, zajedno s Dragoljubom Mićunovićem, Zagorkom Golubović, Mihajlom Markovićem, Miladinom Životićem, Svetozarom Stojanovićem, Nebojšom Popovim i Trivom Inđićem.

Početkom 80-godina, posle završene Prve beogradske gimnazije, Boris Tadić, kao student psihologije na Filozofskom fakultetu, pokušava da krene očevim stopama. Upoznaje Veselinku Zastavniković (rođena 1955. godine) iz Osijeka, koja studira novinarstvo na Fakultetu političkih nauka. Mlada i prelepa Osječanka već je aktivna u radu i delovanju tadašnjeg Crvenog univerziteta, na čijem su čelu vođe studentskog pokreta iz 1968. godine: Vlada Mijanović, zvani Vlada Revolucija, Pavluško Imširović i Dragomir Olujić, koji je okupljao disidente iz svih republika tadašnje Jugoslavije. Među ženskim pripadnicima ovog pokreta Veselinka je bila najradikalnija, najhrabrija i vrlo obrazovana. Njen otac je u to vreme bio zastavnik u JNA.

Zahvaljujući svojoj devojci Veseli, Boris Tadić je uživao poštovanje prekaljenih disidenata. Njihovu vezu nisu odobravali Borisovi roditelji, naročito njegova majka Nevenka. Boris je bio u senci svoje devojke i disidentske vođe su ga prihvatale isključivo po tom osnovu, jer je bio mlak, detinjast, bolešljiv, a i dolazio je iz boljestojeće porodice.

Skoro anatemisan od roditelja zbog veze s kćerkom iz podoficirske porodice, koja je tri godine starija (otac Ljubomir je rat završio u činu kapetana, a dogurao do pukovnika Ozne), Boris odlazi od kuće. Disidenti ga primaju kao svog druga i 1981. godine Boris i Vesela stanuju u iznajmljenom stanu u suterenu zajedno s Gordanom Jovanovićem, koji je u to vreme s Dragomirom Olujićem radio u odeljenju kontraobaveštajne zaštite disidentskog pokreta.

U suterenu u ulici Koče Kapetana broj 47, gde su stanovali Vesela i Boris, održavane su tribine, sastanci raznih frakcija Crvenog univerziteta koji je, zbog konspiracije, bio podeljen na više odvojenih grupacija, koje su imale koordinatora u Dragomiru Olujiću.

Iz suterena u ulici Koče Kapetana na Vračaru, Vesela i Boris se 1983. preseljavaju u stan u Knez Miletinoj 40, kod Dragomira Olujića, u kojem su živeli duže od godinu dana. Kasnije mladi bračni par se izdržavao tako što su, istina ne baš uspešno, prodavali dečje lutke koje je Vesela umela da pravi. Po ženinom nagovoru, njegov otac Ljubomir uporno pokušava da sina odvoji od lepe Osiječanke. Majka Nevenka nije prihvatala disidentstvo a nije volela ni stil života svoga muža, Borisovog oca Ljubomira. Ona je više bila sklona komfornom životu, čemu je uspela da nagovori svoju kćerku Vjeru. Nevenka je potpisanog novinara, danas glavnog urednika TABLOIDA, pokušala je da smesti u ludnicu zbog organizovanja pobune u srednjoj školi 1974. godine, ali se on spasao bekstvom iz njene ordinacije.


Nastavak...............
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back
Top