Original postavio
NISLIJKA
Vidis, slazem se ja sa tobom u ovome sto si nabrojao.
Medjutim, ne shvatam mladice koji ne mogu razumeti da devojka nije dovoljno spremna, iako mozda deluje zavodljivo i sl. Zar ne mislis da treba imati strpljenja, ako postoji ljubav?
ajde sada ti onda meni objasni cinjenicu da kada su u vezi mladic i devojka(oboje nevini), uvek on taj koji gori od zelje, a ona ta koja "nije dovoljno spremna"... Ovo je takav sablon postao - te se stoga i javila ta zabluda da se ortaci "plase ili izbegavaju" nevine ribe; stvar je u tome da svako voli da devojci koju voli "skine mrak", jer tada zna da je devojka samo njegova... i iz iskustva znam da su to veze sa najvise ljubavi!
Ali iskreno, ribe dok ne izgube nevinost mnoogo SMARAJU sa tom pricom - nisam spremna, i prave veliku stvar od toga da se nevinost treba izgubiti sa pravim deckom, a kada najzad "puknu", onda se j*bu kao blesave...
Da sumiram ovo razglabanje, nevine devojke se razlikuju od ostalih devojaka samo po vlastitom misljenju o sebi i ni po cemu drugom... Meni licno ne smeta da budem sa devojkom koja je nevina, samo da ne
odugovlaci puno sa tom svojom nevinoscu... :wink:
Pošalji link