Dali verujete u cudoviste iz loh nesa ?? Dali imate neke slike ili slicno ??
Edit by Master Yoda: Ime jezera je Loch Ness, dakle Loh a ne Lok
Dali verujete u cudoviste iz loh nesa ?? Dali imate neke slike ili slicno ??
Edit by Master Yoda: Ime jezera je Loch Ness, dakle Loh a ne Lok
Poslednji put ažurirao/la MasterYoda : 18.01.2008. u 11:10
Ovo ide pod paranormalno...
dali znate da ce Biti film Cudoviste iz Lok nesa ?
Ma to je samo mit... Dosad bi ga i primetili i snimili i nasli i sve ostalo. Znaci izmisljotina!!!
Ja sam gledala neke snimke kao tog chudovishta na TV-u (dokumentarac)...
Ali neshto bash i ne verujem... Mislim koliko znam ne postoji neki bash jasan prikaz da bi me uverio u to...
Vec ima film i zove se "Beneath Loch Ness"...dali znate da ce Biti film Cudoviste iz Lok nesa ?![]()
Da zanam da vec ima filma ali ce izaci novi ove godine ! A ja sam Gledao na Discoveriu snjima jedne zenei jak je bio uverljiv! Ali sai isto tako i gledao kako naucnici dokazuju da je to samo izmisljotina !
Gledao sam i ja neke slike,ne deluju bas uverljivo...a ima dosta prica o takvim monsterima...bigfoot,yeti
Gledao sam na disovery ili na national geographic(nisam siguran), kako su neki ljudi pravili elektronsko chudovishte, da bi privukli turiste, i da ih, kao uvjere da Nesi postoji...Bilo je prije neki dan...
![]()
komercijalni proizvod kreiran
da se privuku retardirani turisti
sta je Transilvanija bez Drakule
Srbija bez Brene itd.
Ne verujem da su potencirali na turizam u 16 veku otkad postoji ta legenda![]()
Šta bi Srbija bila bez Brene?Zanimljivo pitanje,
pošto dotična nije rođena u Srbiji već u Brčkom, BiH, a
nije ni srpkinja već muslimanka, Fahreta Jahić.
I ja sam na discoveriju gledao kad su pretrazivali jezero u potrazi za nesi...i nista nisu nasli...a ima sutra na pinku scooby doo i cudoviste iz loh nesa:shock:
LIcno ne verujem..... Mozda je u 16. veku postojala neka zivotinja kad je prvi put zapazeno, ali sad definitivno nista ne postoji. Gledala sam na National Geographic kako tragaju za Nesi, ali nista nisu nasli. A i ne postoji neki uverljivi dokaz da postoji...
treba napraviti distinkciju izmedju mita o cudovistu i onoga sta cudoviste danas predstavlja
neko se pametno dosjetio pa zasto ne bih malo vratio u zivot cudoviste a mogu i da zaradim i tako od lokalne price i mita
to postade turisticka atrakcija,svi hoce da vide gdje se navodno brckalo cudoviste
gdje je ostavilo g0wno i da to fino slikaju pa da mogu da se hvale unucima o tome.
da ali kako obajsnjavate to da su ga videli krsa njudi i imakrsa snjimaka o njemu ?!? Nisu mogli svi istu pricu da smisle i svi skoro isdo da snjime
svi su oni uzeli pare
znas kad su jednom grupi turista podmetnuli obican balvan koji je kao slucajno izronio malo dalje od njih...pa ih pitali da nacrtaju sta su videli, a ovi svi nacrtali to cudoviste, sa usima sa surlom, sa zubima i sa svakakvim dodacima....dakle, radi se o tome da oni jednostavno zele to da vide, pa ga i vide. Pogotovo, kada je u pitanju Nesi, o kome legenda traje vec 500 godina...Inace, to jezero je toliko pretrazeno radarima, sonarima, skenerima i cime sve ne i nije nadjeno ama bas nista sto bi makar i priblizno odgovaralo opisu.
a "krsha" snimaka nema.
Stavise, neki od najpoznanitijih malobrojnih snimaka su odbaceni kao falsifikati.
Well, of course it's a rat! You have rats in Spain, don't you - or did Franco have them all shot?
Glupo pitanje
Vec postoji i klub fanova ovog cudovista ljudi ga hrane a cak je moguce da su ga
uhvatile lovokradice
to je isto kao da pitas da li verujemo u delfine
koga bre ljudi hrane???
Well, of course it's a rat! You have rats in Spain, don't you - or did Franco have them all shot?
sta?skoce u jezero i kazu : nesi tvoji smo
Kao neki ljudi su 2002-ge javili da su videli ovo cudoviste i da su ga hranili
Dobro pitanje ne mora da bude glupo,ali ljudi su se vec navikli da ga vide
Ima na tone slika koje su jasne ko dan a ne kao dokazi za vanzemaljce
Ipak je to velika misterija jer reka se istrazuje ceo dan i nista se ne nadje da bi
sledeci dan u novinama izasla nova slika gde se vidi ovo cudoviste
U svakom slucaju nista drugo nego MISTERIJA
Uh sto volim ovakve stvari...
ja do sada ne videh ni jednu sliku jasnu ko dan....cak ni sto kila slika, a kamoli tonu....
Pošalji link