РУСКА BEDA - Strana 5
Strana 5 od 6 PrvaPrva 123456 PoslednjaPoslednja
Prikazujem rezultate 101 do 125 od 150

Tema: РУСКА BEDA

Primećen član
    Učlanjen
    23.10.2007.
    Reputaciona moć
    0

Podrazumevano Re: РУСКА BEDA

ja sam 10% Makedonac a 90% Srbin
    i dobro je sto nisam Englez ili Nemac, hvala Bogu za to!

Buduća legenda svetolik trpkovic (avatar)
    Učlanjen
    25.08.2006.
    Tekstova u blogu
    2
    Reputaciona moć
    0

Pa dobro ne moras se pravdati budi sta oces , nije problem sto si chokalija nego sto si glup , mislim da si rodjen kao Svaba onda bi zahvaljivao bogu sto nisi Poljak ili Srbin, Rumun hebem li ga , jel citas ti uopste kakve gluposti uopste pises ?

Primećen član
    Učlanjen
    23.10.2007.
    Reputaciona moć
    0

ma nista samo konstatujem da si sa svih strana "opkoljen" Rusima, rusofilima i radikalima

Učlanjen
    25.08.2006.
    Tekstova u blogu
    2
    Reputaciona moć
    0

Pa ne zivim ja u Veterniku i Futogu ili na Klisi da budem okruzen radikalima , pobogu dete opet se gubis , kod nas u kraju vise i debeli Canak dobija glasova od SRSa

Buduća legenda Jerry Ropero (avatar)
    Učlanjen
    11.07.2006.
    Reputaciona moć
    0

ma da okruzen je navodno cankovim autonomasima a "nasa maja" iz centra, dobija na svim poljima. pa ti cankovci ne mogu da uzmu ni 15% u novom sadu. jer komunjare lagano izumiru i smanjuje se autonomasko biracko telo iz godine u godinu.

Učlanjen
    25.08.2006.
    Tekstova u blogu
    2
    Reputaciona moć
    0

Citat Original postavio Jerry Ropero Pogledaj poruku
    ma da okruzen je navodno cankovim autonomasima a "nasa maja" iz centra, dobija na svim poljima. pa ti cankovci ne mogu da uzmu ni 15% u novom sadu. jer komunjare lagano izumiru i smanjuje se autonomasko biracko telo iz godine u godinu.
    Nemaju 15% imaju oko 10 % na nivou cele opstine ,a u centralnim gradskim naseljima su u vecini drugi posle DSa ili treci posle radikala ponegde . U nijednom urbanom gradskom naselju "nasa maja iz centra " i SRS nikad nisu dobili vecinu ukljucujuci ni u njenoj mesnoj zajednici gde zivi , uvek su bili bar dva ili tri puta slabiji od DSa a cesto i od LSVa .E da recimo kod mene matore komunjare ,oficiri svi redom glasaju za SRS i Kostunicu, a ranije su glasali za SPS i poneki jos glasaju , tako da da umiranjem komunjara najvise gube sps i radikali.

Starosedelac Победоносцев (avatar)
    Učlanjen
    15.11.2007.
    Pol
    muški
    Reputaciona moć
    816

Vojvodjanskih komunjara ima raznih, kao sto se videlo tokom jogurt revolucije.

Učlanjen
    25.08.2006.
    Tekstova u blogu
    2
    Reputaciona moć
    0

Pa naravno da ima al to nema mnogo veze sa glasackim telom jer se Jogurt revolucija tice najvise 20-50 ljudi i to funkcionera od kojih neki nisu ni zivi te su kao glasacko telo beznacajni . Sa ogromna vecina matoraca vojnih penzionera , raznih SUBNORa , bivsih sitnih funkcionercica i ostalih penzosa bivsih clanova KPJ je gotovo listom glasala za SPS ,a sada glasaju za radikale i DSS , hebiga valjda se tamo prepoznali ko ce ih znati .

Starosedelac Победоносцев (avatar)
    Učlanjen
    15.11.2007.
    Pol
    muški
    Reputaciona moć
    816

Ma ima ih.

Znas Ziku Berisavljevica, recimo? Bivseg tasta Cankovog? Takvih ima dosta - bivsih funkcionera koji su se nasli u nekoj "vojvodjanskoj" ideji.

Aktivan član Neofit77 (avatar)
    Učlanjen
    23.12.2007.
    Pol
    muški
    Reputaciona moć
    37

Citat Original postavio Ja sam klon! Pogledaj poruku
    Mnogi vadikali sa ovog foruma a i sire se loze na Putina, Rusiju, a nisu svesni o kako je bednoj zemlji rec.

Rusija je:
    1 zemlja u kojoj 1% ljudi drzi 99% kapitala
    2 vodeca u svetu po stopi abortusa
    3 prosecna plata 400 eura, mada vecina zivi sa oko 200 eura mesecno
    4 zemlja sa 2% stanovnistva HIV pozitivnih, vodeca ne racunajuci africke zemlje
    5 prva po stopi samoubistva u svetu
    6 treca u svetu po emisiji CO2, a tek 11.ta po BDP
    7 45% BDP potiche od nafte, gasa i metala, od kojih obicni narod nema koristi
    8 zemlja koja na vojsku izdvaja 12%, a na zdravstvo i obrazovanje ukupno 3% budzeta
    9 prosecni zivotni vek muskaraca iznosi 59 godina
    10 vojni rok se sluzi 2 godine
    11 zbog bele kuge, do 2050. Rusija ce izgubiti trecinu stanovnistva
    12 30% stanovnistva zivi ispod crte siromastva
    13 vodeca zemlja sveta po stopi ubistava
    14 zemlja u kojoj samo 40% ljudi ide u crkvu/dzamiju
    1.Na zapadu takođe mali broj ljudi drži veliki deo kapitala, samo ti to još nisi shvatio
    2.Abortusi su tekovina zapada, prvo su tamo legalizovani
    3.Prvi po stopi samoubistava su SAD
    4.Među najvećim zagađivačima životne sredine i po emisiji CO2 takođe su SAD
    5.SAD je u 2005. za potrebe odbrane izdvojila preko 900 milijardi dolara
    6.EU i SAD su zemlje koje nemaju sopstvene resurse, i u energetskom smisli su prilično zavisne od Rusije, odnosno bliskog istoka, što može biti veliki problem u budućnosti
    7. Životni vek muškarca sa zapada u zemljama kao što su Irak, Avganistan i sl. iznosi oko 30 godina,
    8.Zaboravio si činjenicu da bela kuga vlada i u gotovo svim zemljama EU, pa postoji verovatnoća da će stanovništvo Francuske, odnosno Nemačke za 50 godina činiti ljudi čije je poreklo iz Alžira, odnosno Turske
    9.Zapadne zemlje su pobile oko 3,5 miliona civila (500 Srebrenica) u ratovima koje su vodile posle 2.sv rata, naravno, niko nije odgovarao za te zločine
    10. Ne znam koliko ljudi na zapadu ide u crkvu-džamiju, ali je jasno da i tamo ima veoma malo vernika
    11. Procena gotovo svih vodećih geopolitičara je da će SAD dominirati svetom još najviše 2-3 decenije.

Prema tome, možda je osim ovog tvog propagandnog teksta, u kome je bilo i iskonstruisanih podataka, bolje da pogledaš stanje u zemljama EU i SAD i da prestaneš zaslepljeno da ignorišeš probleme sa kojima se one suočavaju.
    Poslednji put ažurirao/la Neofit77 : 17.01.2008. u 20:39

Starosedelac eremita (avatar)
    Učlanjen
    02.02.2005.
    Pol
    muški
    Reputaciona moć
    1484

Citat Original postavio svetolik trpkovic Pogledaj poruku
    Nemaju 15% imaju oko 10 % na nivou cele opstine ,a u centralnim gradskim naseljima su u vecini drugi posle DSa ili treci posle radikala ponegde . U nijednom urbanom gradskom naselju "nasa maja iz centra " i SRS nikad nisu dobili vecinu ukljucujuci ni u njenoj mesnoj zajednici gde zivi , uvek su bili bar dva ili tri puta slabiji od DSa a cesto i od LSVa .E da recimo kod mene matore komunjare ,oficiri svi redom glasaju za SRS i Kostunicu, a ranije su glasali za SPS i poneki jos glasaju , tako da da umiranjem komunjara najvise gube sps i radikali.
    Дакле, ти кад лажеш на Бога не мислиш... невероватно, па КО онда даде преко
    1,000 000 ДС-у који је чак и јавно левичарска странка, о чему ти то, мајке ти...
    да нису можда четници за њих гласали......
    БИТИ СЛОБОДАН означава стање у којем субјект може деловати без присиле и забране.

Učlanjen
    25.08.2006.
    Tekstova u blogu
    2
    Reputaciona moć
    0

Citat Original postavio Победоносцев Pogledaj poruku
    Ma ima ih.

Znas Ziku Berisavljevica, recimo? Bivseg tasta Cankovog? Takvih ima dosta - bivsih funkcionera koji su se nasli u nekoj "vojvodjanskoj" ideji.
    Pa znam Zivana al kao sto rekoh ja ne sporim da ih ima al nisu znacajno glasacko telo kao bivsi SPS glasaci koji su sada nasli nove uzore , rec je bila za koga glasaju bivse komunjare , ima ih i kod Canka i kod svih ostalih al se zna gde je ogromna vecina otisla .

Učlanjen
    25.08.2006.
    Tekstova u blogu
    2
    Reputaciona moć
    0

Citat Original postavio eremita Pogledaj poruku
    Дакле, ти кад лажеш на Бога не мислиш... невероватно, па КО онда даде преко
    1,000 000 ДС-у који је чак и јавно левичарска странка, о чему ти то, мајке ти...
    да нису можда четници за њих гласали......
    pa ja ti kazem da bivsi komunisti glasaci SPSa -penzioneri koji su uvek cinili najveci deo njegovog birackog tela u najvecoj meri ne glasaju sigurno za DS ili za Cedu, jer su gledali 10 godina Slobin Dnevnik u pola 8 na kojima su ovi proglasavani za izdajnike ,strane placenike ...a cetnika danas u Srbiji imas najvise 2 -3 iljade do 5 u najboljem slucaju i oni nisu znacajni kao biracko telo .

Starosedelac eremita (avatar)
    Učlanjen
    02.02.2005.
    Pol
    muški
    Reputaciona moć
    1484

Citat Original postavio svetolik trpkovic Pogledaj poruku
    pa ja ti kazem da bivsi komunisti glasaci SPSa -penzioneri koji su uvek cinili najveci deo njegovog birackog tela u najvecoj meri ne glasaju sigurno za DS ili za Cedu, jer su gledali 10 godina Slobin Dnevnik u pola 8 na kojima su ovi proglasavani za izdajnike ,strane placenike ...a cetnika danas u Srbiji imas najvise 2 -3 iljade do 5 u najboljem slucaju i oni nisu znacajni kao biracko telo .
    Е свашта, па од оснивача тог ДС-а удбаша Мићуновића, преко Ђинђића, левичара и сина официра па до Тадића такође сина партизана и комунисте - хајде наведи неког мајке ти КОЈИ НИЈЕ испао из комуњарског шињела...

Уосталом објасни КОЈИ СУ ЛИКОВИ, тих преко 1,000 000 и каква су им опредељења била "до јуче", Пеца Ејдус 2 пута партијски ссекретар Народног позоришта, Ненад Богдановић такође бивши комуниста и официрски син, Горица Мојовић, директно из ЦКСКЈ прешла у ДС - и да не набрајам даље, мука ми је...

На јавној политичкој сцени не постоји друга подела осим оне да су половина људи Стамболићевци а друга половина Милошевићевци......
    БИТИ СЛОБОДАН означава стање у којем субјект може деловати без присиле и забране.

Starosedelac Alekasandar3 (avatar)
    Učlanjen
    08.06.2007.
    Pol
    muški
    Second Star to the Right and Straight on 'Til Morning
    Tekstova u blogu
    80
    Reputaciona moć
    690

Ne lozim se na SAD vec na EU zbog

1 EU je najveca ekonomska i vojna sila na svetu.
    2 80% naucnih dostignuca i kulturnih dobara potiche iz EU, koja je kolevka civilizacije
    3 u Uniji postoje i pavoslavne i katolicke i protestantske zemlje, verovatno ce opet biti uspostavljeno hriscansko jedinstvo upravo u EU
    4 zemlje clanice unije nisu vodile ni jedan ofanzivni rat, od 1945e
    5 EU, Norveska i Svajcarska imaju najbolje socijalne programe za stare, decu, bolesne...
    6 EU prednjaci u brizi za zivotnu sredinu, ima vodece standarde po pitanju npr zagadjenja vazduha
    Ukratko, sve one stavke po kojima je Rusija najgora, EU je najbolja.
    Наци бастард.

Obećava
    Učlanjen
    20.12.2005.
    Pol
    ženski
    Reputaciona moć
    28

Ja se ne plasim za Rusiju ,mislim da stvarno nema potrebe.:wink:

Domaćin Taisa (avatar)
    Učlanjen
    23.07.2007.
    Pol
    ženski
    Tekstova u blogu
    13
    Reputaciona moć
    53

Ja sam klon- Ne ložim se na SAD već na EU.....

Ne mogu da polemišem po svim tačkama, ali tvrdim da je GOST (ruski standard) puno strožiji od recimo, VDE, BS, IEC-a (to su evropski standardi).

Ne pada mi na pamet da glasam, prvi put me je baš briga ko će da pobedi, ali sve što sam napisala o Rusiji je tačno (objektivno).

Putin mi je potpuno OK.lik, ako to nekoga zanima, to je već subjektivno.
    Poslednji put ažurirao/la Taisa : 17.01.2008. u 22:12

Elita Norma Kampl (avatar)
    Učlanjen
    19.10.2006.
    Pol
    ženski
    Reputaciona moć
    84

Citat Original postavio Ha-Nocri Pogledaj poruku
    Sta vredi. Da li si ti bilau Rusiji ili imas poznanika ili jos bolje prijatelja Rusa/kinju? Pa ne naravno. !
    Још један од твојих изузетно "умних" закључака.
    И, безобразних, јер сам унапред одговараш

Имам и пријатеље, и познанике и рођаке који живе, и неке који су били у Русији недавно.

Ajde da vidimo neke podatke koji to demantuju.
    Не "јуначи" се без икакве основе.
    Довољно је у овом часу и оно што је Taisa написала.

PA onda ko je ovde navijac?
    Ти, и теби слични чедоидни ликови, који мисле партијском, а не својом главом. И који "по задатку" пљују по Русији, приказујући ствари много горим но што јесу.

Из једног јединог разлога.

Domaćin JABUCHILO (avatar)
    Učlanjen
    24.08.2005.
    Pol
    muški
    Reputaciona moć
    78

1 zemlja u kojoj 1% ljudi drzi 99% kapitala
    svet je 'zemlja' u kojoj 1% ljudi drzi 99% kapitala. cifra za rusiju ne postoji, a ako bismo je napravili - procenat sigurno ne bi bio manji nego u makromastabu, dakle, 1%. ova aproksimacija je, dakle, sve i da je tacna - besmislena.
    2 vodeca u svetu po stopi abortusa
    stopa' abortusa? stopa rasta ili procenat ili kolicina - sta si hteo da kazes. posto je ovo nebuloza, po stopi rasta naravno nije ni medju prvima.
    3 prosecna plata 400 eura, mada vecina zivi sa oko 200 eura mesecno
    ova formulacija u tvojoj glavi ne izaziva kratak spoj? kako stojis sa matematikom?
    4 zemlja sa 2% stanovnistva HIV pozitivnih, vodeca ne racunajuci africke zemlje
    HIV statistika uzima 90% aproksimativne mase inficiranih na osnovu projekcije parametara za cije merenje ne postoji nikakva objektivna mogucnost. nema analize koja koristi formulaciju - tolikoitoliko ima zarazenih, to tako pisu novine, sama metodologija ne operise takvim tvrdjenjima. sedi jedan.
    5 prva po stopi samoubistva u svetu
    ??? tu se racuna i pogibija u saobracajnoj nesreci i smrt od pada pod sine voza pod dejstvom votke? ne bih mogao drugacije da opravdam ovo tvrdjenje - nebulozno je, i naravno nepotkrepljeno.
    6 treca u svetu po emisiji CO2, a tek 11.ta po BDP
    industrijska zemlja sa povrsinom jedne sestine svetskog kopna trebalo bi da bude prva. hvala na cestitkama.
    7 45% BDP potiche od nafte, gasa i metala, od kojih obicni narod nema koristi
    pre par godina bilo je 90%. opet, hvala na cestitkama i promociji ovog grandioznog uspeha.
    8 zemlja koja na vojsku izdvaja 12%, a na zdravstvo i obrazovanje ukupno 3% budzeta
    ne. koji budzet citas, iz koje godine? drugo, zdravstvo je deo soc.programa i najvece investicije u zdravstvo idu preko ovog programa, a budzet je samo podrska. inace, lecenje je dostupno svima, troskove pokriva drzava, kao i ranije. sada se samo razvija infrastruktura koja treba da obezbedi efektivnost, to je minimalna stavka. ovo za tri posto je ipak dobar predlog - ovde je sa zdravstvom mnogo bolje nego na vecini mesta, moglo bi zaista i da se smanji finansiranje, to priznajem. razmotricemo ovaj predlog.
    9 prosecni zivotni vek muskaraca iznosi 59 godina
    to je sest puta vise od psa. gde je tu problem?
    10 vojni rok se sluzi 2 godine
    mora da nisam kupio taj broj mikijevog zabavnika. 1 godina. 2 samo specijalni rodovi.
    11 zbog bele kuge, do 2050. Rusija ce izgubiti trecinu stanovnistva
    zbog pada meteorita i najezde skakavaca sutra cu izgubiti 24% apetita...
    12 30% stanovnistva zivi ispod crte siromastva
    ne. minimalna penzija je veca od minimuma za prezevljivanje. da li ti to o necemu govori? retoricko pitanje.
    13 vodeca zemlja sveta po stopi ubistava
    ??? cijoj stopi? slonovskoj? sta za tebe znaci 'stopa'... pardon, opet retoricko pitanje.
    14 zemlja u kojoj samo 40% ljudi ide u crkvu/dzamiju
    ne. ide mnogo manje.
    proveri nik, cini mi se da si ispustio V izmedju O i N.
    Poslednji put ažurirao/la JABUCHILO : 17.01.2008. u 23:24
    batina ima dva kraja,
    k___c ima jedan kraj -
    a praznom divanu nigde kraja.

Starosedelac
    Učlanjen
    02.04.2007.
    Pol
    ženski
    Tekstova u blogu
    1
    Reputaciona moć
    0

Je si ti sluzio vojsku? Da jesi, znao bi.

Nominalno se kao vernik, izjasnjava veci procenat, ali u EU i SAD se vernikom ne smatra onaj koji poseti crkvu samo za Bozic i Vaskrs, vec redovni vernik.
    Jao, sram te bilo!!!! Pa oni svaki dan idu u crkvu, da ne pricam nedeljom, kako te nije sramota da vredjas samu srz necije vere???!!!!!

i znas sta jos? ja sam zensko, a mislim da je duznost muskarca da ide u vojsku i da brani zemlju, a ne kao vi poneki danasnji mamini sinovi sto ne znate zasto ste se rodili. Eto ti lekcija, sramoto jedna bezobrazna sto izvrces cak i veru, ti nisi klon, ti si SEKTA!
    Poslednji put ažurirao/la picololeone : 18.01.2008. u 00:31

Buduća legenda ~Petar~ (avatar)
    Učlanjen
    14.08.2005.
    Pol
    muški
    Reputaciona moć
    115

Citat Original postavio picololeone Pogledaj poruku

i znas sta jos? ja sam zensko, a mislim da je duznost muskarca da ide u vojsku i da brani zemlju, sto vise, to bolje,
    dok ti, zena budes visila pored lonca i prala mi noge, pokorno i smerno, sto je duznost svake zene, porazmislicu dal' mi je duznost da idem u vojsku& branim zemlju
    al' ti ima da cut' dok razmishljam
    a ne kao vi poneki danasnji mamini sinovi sto ne znate zasto ste se rodili.
    svaki srbin se umire i radja sa mishlju o kosovu ( i vojsci). rek'o premijer ( koji ne moze jedan skek da uradi)
    Eto ti lekcija, sramoto jedna bezobrazna sto izvrces cak i veru, ti nisi klon, ti si SEKTA!
    takvi su ti sektashi

Starosedelac
    Učlanjen
    02.04.2007.
    Pol
    ženski
    Tekstova u blogu
    1
    Reputaciona moć
    0

Citat Original postavio jomini Pogledaj poruku
    Au brate mili. :shock:
    Nauci se prvo osnovnom ponasanju u crkvi, pa onda komentarisi? Sta li ovde poneki sebi dozvoljavaju, cudo je jedno!
    Poslednji put ažurirao/la picololeone : 18.01.2008. u 00:36

Starosedelac
    Učlanjen
    02.04.2007.
    Pol
    ženski
    Tekstova u blogu
    1
    Reputaciona moć
    0

Citat Original postavio Ha-Nocri Pogledaj poruku

Ne znam sta tu ne razumes. Cim nose marame mora da je drzava u procvatu 8-)
    I jeste u procvatu. A to je vama krivo. Jer vi nemate milosti, ni vere u sebi. Nemam sta s takvima da razgovaram, samo vas zalim i krivo mi je sto je Srbija ovakva sa vama. Uzgrad, marame se nose samo u crkvi, zao mi je sto cete kasno da se pokajete ovo sto ste napisali.

Starosedelac
    Učlanjen
    02.04.2007.
    Pol
    ženski
    Tekstova u blogu
    1
    Reputaciona moć
    0

Sramota! Jedna velika 0 za ovu temu!

Zainteresovan član
    Učlanjen
    18.10.2006.
    Pol
    muški
    Reputaciona moć
    27

Citat Original postavio JABUCHILO Pogledaj poruku
    proveri nik, cini mi se da si ispustio V izmedju O i N.
    Je'l moze malo detaljnije, suvishe si koncizan i premalo svadljiv za njegov ukus. Specijalno zato shto je jako teshko polemisati iz njegove pozicije sa tobom kome u lokaciji stoji "Moskva". Olakshaj mu malo, ne budi surov !!!

Slične teme

1. BEDA KAO USUD...........
    Autor inagadadavida u forumu Politika
    Odgovora: 41
    Poslednja poruka: 06.04.2009., 15:12
  2. Odgovora: 242
    Poslednja poruka: 22.03.2009., 10:49
  3. Odgovora: 18
    Poslednja poruka: 13.09.2008., 22:02
  4. Руска демократија
    Autor Alekasandar3 u forumu Politika
    Odgovora: 5