ja sam 10% Makedonac a 90% Srbin
i dobro je sto nisam Englez ili Nemac, hvala Bogu za to!
ja sam 10% Makedonac a 90% Srbin
i dobro je sto nisam Englez ili Nemac, hvala Bogu za to!
Pa dobro ne moras se pravdati budi sta oces , nije problem sto si chokalija nego sto si glup , mislim da si rodjen kao Svaba onda bi zahvaljivao bogu sto nisi Poljak ili Srbin, Rumun hebem li ga , jel citas ti uopste kakve gluposti uopste pises ?![]()
ma nista samo konstatujem da si sa svih strana "opkoljen" Rusima, rusofilima i radikalima![]()
Pa ne zivim ja u Veterniku i Futogu ili na Klisi da budem okruzen radikalima , pobogu dete opet se gubis , kod nas u kraju vise i debeli Canak dobija glasova od SRSa![]()
ma da okruzen je navodno cankovim autonomasima a "nasa maja" iz centra, dobija na svim poljima. pa ti cankovci ne mogu da uzmu ni 15% u novom sadu. jer komunjare lagano izumiru i smanjuje se autonomasko biracko telo iz godine u godinu.
Nemaju 15% imaju oko 10 % na nivou cele opstine ,a u centralnim gradskim naseljima su u vecini drugi posle DSa ili treci posle radikala ponegde . U nijednom urbanom gradskom naselju "nasa maja iz centra " i SRS nikad nisu dobili vecinu ukljucujuci ni u njenoj mesnoj zajednici gde zivi , uvek su bili bar dva ili tri puta slabiji od DSa a cesto i od LSVa .E da recimo kod mene matore komunjare ,oficiri svi redom glasaju za SRS i Kostunicu, a ranije su glasali za SPS i poneki jos glasaju , tako da da umiranjem komunjara najvise gube sps i radikali.
Vojvodjanskih komunjara ima raznih, kao sto se videlo tokom jogurt revolucije.
Pa naravno da ima al to nema mnogo veze sa glasackim telom jer se Jogurt revolucija tice najvise 20-50 ljudi i to funkcionera od kojih neki nisu ni zivi te su kao glasacko telo beznacajni . Sa ogromna vecina matoraca vojnih penzionera , raznih SUBNORa , bivsih sitnih funkcionercica i ostalih penzosa bivsih clanova KPJ je gotovo listom glasala za SPS ,a sada glasaju za radikale i DSS , hebiga valjda se tamo prepoznali ko ce ih znati .
Ma ima ih.
Znas Ziku Berisavljevica, recimo? Bivseg tasta Cankovog? Takvih ima dosta - bivsih funkcionera koji su se nasli u nekoj "vojvodjanskoj" ideji.
1.Na zapadu takođe mali broj ljudi drži veliki deo kapitala, samo ti to još nisi shvatio
2.Abortusi su tekovina zapada, prvo su tamo legalizovani
3.Prvi po stopi samoubistava su SAD
4.Među najvećim zagađivačima životne sredine i po emisiji CO2 takođe su SAD
5.SAD je u 2005. za potrebe odbrane izdvojila preko 900 milijardi dolara
6.EU i SAD su zemlje koje nemaju sopstvene resurse, i u energetskom smisli su prilično zavisne od Rusije, odnosno bliskog istoka, što može biti veliki problem u budućnosti
7. Životni vek muškarca sa zapada u zemljama kao što su Irak, Avganistan i sl. iznosi oko 30 godina,
8.Zaboravio si činjenicu da bela kuga vlada i u gotovo svim zemljama EU, pa postoji verovatnoća da će stanovništvo Francuske, odnosno Nemačke za 50 godina činiti ljudi čije je poreklo iz Alžira, odnosno Turske
9.Zapadne zemlje su pobile oko 3,5 miliona civila (500 Srebrenica) u ratovima koje su vodile posle 2.sv rata, naravno, niko nije odgovarao za te zločine
10. Ne znam koliko ljudi na zapadu ide u crkvu-džamiju, ali je jasno da i tamo ima veoma malo vernika
11. Procena gotovo svih vodećih geopolitičara je da će SAD dominirati svetom još najviše 2-3 decenije.
Prema tome, možda je osim ovog tvog propagandnog teksta, u kome je bilo i iskonstruisanih podataka, bolje da pogledaš stanje u zemljama EU i SAD i da prestaneš zaslepljeno da ignorišeš probleme sa kojima se one suočavaju.
Poslednji put ažurirao/la Neofit77 : 17.01.2008. u 20:39
БИТИ СЛОБОДАН означава стање у којем субјект може деловати без присиле и забране.
pa ja ti kazem da bivsi komunisti glasaci SPSa -penzioneri koji su uvek cinili najveci deo njegovog birackog tela u najvecoj meri ne glasaju sigurno za DS ili za Cedu, jer su gledali 10 godina Slobin Dnevnik u pola 8 na kojima su ovi proglasavani za izdajnike ,strane placenike ...a cetnika danas u Srbiji imas najvise 2 -3 iljade do 5 u najboljem slucaju i oni nisu znacajni kao biracko telo .
Е свашта, па од оснивача тог ДС-а удбаша Мићуновића, преко Ђинђића, левичара и сина официра па до Тадића такође сина партизана и комунисте - хајде наведи неког мајке ти КОЈИ НИЈЕ испао из комуњарског шињела...
Уосталом објасни КОЈИ СУ ЛИКОВИ, тих преко 1,000 000 и каква су им опредељења била "до јуче", Пеца Ејдус 2 пута партијски ссекретар Народног позоришта, Ненад Богдановић такође бивши комуниста и официрски син, Горица Мојовић, директно из ЦКСКЈ прешла у ДС - и да не набрајам даље, мука ми је...
На јавној политичкој сцени не постоји друга подела осим оне да су половина људи Стамболићевци а друга половина Милошевићевци......
БИТИ СЛОБОДАН означава стање у којем субјект може деловати без присиле и забране.
Ja se ne plasim za Rusiju ,mislim da stvarno nema potrebe.:wink:
Ja sam klon- Ne ložim se na SAD već na EU.....
Ne mogu da polemišem po svim tačkama, ali tvrdim da je GOST (ruski standard) puno strožiji od recimo, VDE, BS, IEC-a (to su evropski standardi).
Ne pada mi na pamet da glasam, prvi put me je baš briga ko će da pobedi, ali sve što sam napisala o Rusiji je tačno (objektivno).
Putin mi je potpuno OK.lik, ako to nekoga zanima, to je već subjektivno.
Poslednji put ažurirao/la Taisa : 17.01.2008. u 22:12
Још један од твојих изузетно "умних" закључака.![]()
И, безобразних, јер сам унапред одговараш
Имам и пријатеље, и познанике и рођаке који живе, и неке који су били у Русији недавно.
Не "јуначи" се без икакве основе.Ajde da vidimo neke podatke koji to demantuju.
Довољно је у овом часу и оно што је Taisa написала.
Ти, и теби слични чедоидни ликови, који мисле партијском, а не својом главом. И који "по задатку" пљују по Русији, приказујући ствари много горим но што јесу.PA onda ko je ovde navijac?
Из једног јединог разлога.
Jao, sram te bilo!!!! Pa oni svaki dan idu u crkvu, da ne pricam nedeljom, kako te nije sramota da vredjas samu srz necije vere???!!!!!
i znas sta jos? ja sam zensko, a mislim da je duznost muskarca da ide u vojsku i da brani zemlju, a ne kao vi poneki danasnji mamini sinovi sto ne znate zasto ste se rodili. Eto ti lekcija, sramoto jedna bezobrazna sto izvrces cak i veru, ti nisi klon, ti si SEKTA!
Poslednji put ažurirao/la picololeone : 18.01.2008. u 00:31
dok ti, zena budes visila pored lonca i prala mi noge, pokorno i smerno, sto je duznost svake zene, porazmislicu dal' mi je duznost da idem u vojsku& branim zemlju
al' ti ima da cut' dok razmishljam
svaki srbin se umire i radja sa mishlju o kosovu ( i vojsci). rek'o premijer ( koji ne moze jedan skek da uradi)
takvi su ti sektashi
Sramota! Jedna velika 0 za ovu temu!
Pošalji link