bekstvo iz zatvora,ocajne domacice i simpsonove. inace mrzim sve spanske serije i americke na kojima ima smeh za zvucnu podlogu ako znate na sta mislim
Jao i mene to uzasava. Mnogo me nervira taj smeh. Kao da ja ne znam kad treba da se smejemi americke na kojima ima smeh za zvucnu podlogu ako znate na sta mislim![]()
![]()
Whatever it takes...
meni to prija.
pogotovu u engleskim serijama.
koje je su duhovite ali pošto je engleski humor,takav,da ga je teško shvatiti osim ako glumci nisu vrhunski...engleski humor.i onda mi smijeh pomogne da shvatim šalu (kad je šala a kad ne)
sitkomi MORAJU imati smijeh za zvučnu podlogu.
Meni se sviđa kad se snima pred publikom, pa se ona sama smeje (kao u Prijateljima, npr)
A kad je veštačko...![]()
Je l' voli ovde neko seriju Seinfeld?
to je sve pravljeno za glupe amere koji otupe od blejanja u TV pa ne znaju kad da se smeju a kad ne. a taj smeh puste kad bas nista nije smesno,tako da... a to pred publikom ti je opet namesteno,imaju onu tablu gde pise `APLAUZ` ili `SMEH` i jos im kazu kad da prestanu.....strasno...
vidi se. ne kazem ja da su svi glupi,ali oni koji sede i smeju se kada im neko kaze jesu
Prison Break je ZAKON!!!!!
Prison Break i The X files mi se svidjaju!! Zaboravio sam South Park!!
Obozavam serije.Kupila sam NCIS,ili Marinci,kako je prevedena kod nas,kao i Jake 2.0.Ne znam da li je to neko gledao,bila je ranije.Meni se,da budem iskrena,svidjao glavni glumac,pa sam pocela da gledam.Glup razlog,ali serija je ispala super.Volim i X files,po meni najbolja serija ikada.I naravno,Sauth Park i Simpsonove.
Dexter
Coupling
Family Guy
Recimo...
Pored Desperate Housewives i Prison Break koje su mi jos uvek No.1, medju extra jos mogu svrstati Grey's Anatomy, Heroes, Kyle XY...
Dobra ona serija Statisti na B92 što se prikazuje! I što je najbolje, nema kretenskog nasnimljenog smeha!
Koja serija statisti?
Bila je jedna na HRT2, čini mi se, i bila je dobra...
Šta ja znam, neka engleska... BBC valjda... gledao sam samo par epizoda zadnjih noći... počinjala je negde oko dva, pola dva... vrlo duhovita... ne na isiljen način...
24 houra
ebeno dobra serija
jedna od onih iz addiction zanra
Kifer je strasan
Trenutno gledam Smallville sedmu sezonu i petu od One tree hill. Smallville je sad extra pogotovo posto ce uskoro kraj pa se sve komplikuje, a One tree hill, pa, bolje su bile prethodne sezone, ali tek sam poceo da gledam pa ne mogu nista konkretno reci...
The Tudors je sjajna kostimirana serija,ako imate priliku pogledajte.
povremeno seranove..... ( :
Trenutno samo Lost...he he he...vec par godina to trenutno i jos par godina u najavi
da...ta Satatisti nije losa...nju uhvatim kad ranije legnem (tv gledam samo u krevetu)
a ponekad i Rezi Me...totalno bolesna i pervezna
...i sta ce ova tema ovde?
Pošalji link