Problem sa otvaranjem fajlova

princ_92

Obećava
Poruka
89
Pre obaranja sistema foder MY DOCUMENTS sam prebacio na drugu polovinu hdd-a na kome su se vec nalazili neki podaci i sve je normalno radilo. Bez problema sam mogao da pokrenem sve sto se nalazilo u tom folderu.
Kada sam oborio sistem i ponovo sve instalirao ti fajlovi nisu mogli da se pokrenu. Pojavio je gresku access is denied!!!
A ostale fajlove na tom disku mogu bez problema da koristim osim njih.

Kako da ih povratim i u cemu je problem?
Hvala!
 
Brate, teskocesih povratiti, zato ja dokumente nikada ne cuvam u MY DOCUMENTS, vec na drugoj particiji napravim folder DOKUMENTI, tako da kada oborim win,fajlovi ostaju na drugoj particiji, i rade, mozda postoji varijanta da ih povrats, ali savet da znas sta da radis ubuduce!!! :-)
 
A kakvi su to fajlovi? Koja je ekstenzija..... pošalji nekome nešto ovde ili prekopiraj nekoliko puta nemam pojma nije mi ovo logično, pa šta ako je sistemski folder :shock: da nisi zaboravio da instaliraš program za njih :p ko zna, ko zna.....
 
Šta pokreće te fajlove? Najnovije verzije Office-a ne mogu valjda ni da otvore stare fajlove, ili je obrnuto, zavisi šta si instalirao od programa i kakav ti je novi OS.
(Što mene inače užasno iritira, ne znam šta im to treba :? valjda dobijaju neki keš na upgrade-u :? )
 
Aaa...Oggy sve zna bre... ;)
Da da,pronasao sam....Zanimljivo.Ima tu jos nesto...nije ni taj 'Dr.' bas cist potpuno.Mislim da su oboje pogresili,mozda on malo vise.
No dobro,nema veze samnom,samo komentarisem.Meni je ok delovala,nekad malo istripovano(cini mi se AG da mi je dirala :D)...al' dobro ;)
 

Back
Top