System restore ne radi

ppeecca

Zainteresovan član
Poruka
128
Pokrenem system restore podesim datum vraćanja i aktiviram ga. On sve odradi, a kada restartuje računar na displeju izađe poruka da restauracija nije uspela i da nikakve promene nisu načinjene na računaru. Pokretao sam ga par puta i uvek isto, čak i kada promenim naziv nekog programa i pokrenem restauracioju on izbaci istu poruku, a ne uradi ništa. To mi se dešava od kada mi je drugar reinstalirao sistem, a pre toga je sasvim normalno radio. Pomagajte ljudi!!! Hvala!
 
Imam jedno pitanje vezano za sistem restore, pa da ne bi otvarala novu temu da pitam ovde: Da li restore sistema moze da ima neke nezeljene posledice tipa: usporen rad racunara i slicno..Ili je totalno bezopasno?
Mozda je glupo pitanje, ali me zanima.
 
Prvo nije zabelezeno da sistem restore usporava racunar, jer je to samo tacka kada sistem zabelezi da se nesto desilo u sistemu tipa instaliranje-deinstaliranje, i to on periodicno zna dapravi.....drugo uradi sledece:start/run/msconfig/ok / services / nadji sistem restore service / ovde cekiraj kucicu sa desne strane, znaci da ima u njoj kukica. To bi trebalo da bude to.Pokusaj i javi sta si uradio. Pozdrav.
 

Back
Top