SSJ - Stranka Srpskog Jedinstva - sta je sad ovo?

truba21

Primećen član
Banovan
Poruka
639
Stranka srpskog jedinstva se integrisala u SRS
Blic - Pre 25 minuta

Stranka srpskog jedinstva integrisala se danas u Srpsku radikalnu stranku, odlučeno je na Glavnom odboru SSJ.

Generalni sekretar SRS Aleksandar Vučić rekao je agenciji Beta da je za radikale ključno objedinjavanje svih snaga koje su protiv režima u Srbiji i svih onih koji žele očuvanje Kosova i Metohije u Srbiji.

"Prevazilazimo lične sujete i razlike i želimo da pod imenom Srpska radikalna stranka i iza predsedničkog kandidata Tomislava Nikolića objedinimo sve one koji hoće promene u Srbiji", rekao je Vučić i dodao da će na tom putu nastaviti i da će biti još šire podrške Nikoliću.

On je ocenio da je vreme za promene i da SRS prihvata sve one koji to žele i dodao da je prošlo vreme bilo kakvog "politikanstva".
 
vojislav zna sta valja
koristi samo najmodernije farbe i najprefinjenije nijanse
vojislav je covek od stila 8)

Jes vala. Stila ima.

6ylp9cp.jpg


A zna i sta ne valja:lol:

8f3hbns.jpg
 
Ja ne znam kako vam ne smeta sto je Tadic bio na koncertu "Salvuja iz Mrcajevaca", pa bilo je u dnevnoj stampi kako se veseli i igra u svojoj lozi, a smeta vam Ceca?!

Koliko znam, oboje su drzavljani Republike Srbije, imaju pravo glasa, e sad, hoce li Ceca glasati za Tomu ili svog prijatelja Velju Ilica (velika je mogucnost da je Ilic kandidovan da bi odvukao glasove Radikala), to ne znam, ali, sva je prilika da ce izabrati Velju.
 

Back
Top