Ima tema slicna ovoj, zove se jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaao, i tu ljudi kukaju tako, pretezno zene kad zgaze lego kockicu ili barbiku...
Sad ozbiljno.
Razumijem da Vam nije lako, i predpostavljala sam kako to ide, ali sad bas imam jasnu sliku.
Ali morate da razumijete i to da ne moze svako da dode do astrologa. Ja sam iz Cg i kod nas ne mozete bas tako lako naci nekoga da vam protumaci kartu. Kakvi lako-ja licno-nikako. I onda lijepo sjednem i citam ove sto izradi kompjuter, i kontam radeci nekome kome se zadesi recimo isti podznak, da je pola natalne isto.
Nego, ja htjedoh da pitam, ako me npr zanima tumacenje natalne, i zelim da naucim nesto, gdje to da uradim? Mislim, postoji li neki sajt, sa objasnjenjima, ili tako nesto? Da li je neophodno crtati natalnu? Ako vas nije muka, odgovorite mi na ovo.

Odgovorite sa citatom
Mozda me muz ostavi i potrazi ljubavnicu? A njeno ime? Kako se ona zove? Aj plizzzzzzzzzzzzzzz mi uradi i jedan uporedni..'' 
hm, mnogi nece nista na temi da vam kazu nego se upravo javljaju preko privatne poruke, evenutalno da se zahvale...
Pa stvarno nije u redu....
On ce sutradan ustati i pomisliti na samoubistvo...gde je tih dalekih deset godina, nekad nam i za godinu nesto deluje nemoguce....
Naprosto astrologija vam daje mogucnost da spoznate sebe i da naucite da zivite u sadasnjosti a ne na rascepu perfekta i futura I...Dosta je bilo zivljenja u maniru halapljivog prozdiranja Vremena i Zivota i ogradjivanja ujedno od istog...Kontradiktornost je danas znacajna etiketa,,, Elem, astrologiju treba raditi onome ko je razume, ja kazem: ne razumeju svi...I stojim iza toga. Uostalom lako se da primetiti i kome je zaista neophodno vase tumacenje...Sada pribegavam toj metodi. Tamo gde vidim da zaista ima dosta patnje ili neceg slicnog, to odradim....
" "Ko hoce da mi uradi natal za dz?"...na sta vam to lici, jeste li mozda nekad otisli u prodavnicu i pitali "Hocete li mi, molim vas, dati sve ovo sta sam stavio/la u korpu za dz?"? Uradila sam par natala osobama za koje vidim da se trude na forumu i za koje verujem da bi meni ucinile isto, ali ovima sto napljuju ljude zato sto im ne odgovaraju - necu iz inata...

Pošalji link