No hard feelings it was just a joke...
I really like you, but I must admit, you have watched much more anime then me...
You are mine sensei...
No hard feelings it was just a joke...
I really like you, but I must admit, you have watched much more anime then me...
You are mine sensei...
I fill find it for you, but i can't now...
No problem sensei...
I found something.The Naruto Abridged series.Something like a Naruto parody.
http://www.crunchyroll.com/media-788...Episode-2.html
Lol
Ovo prelazi u spam.
U buduce ovakve poruke ce biti sankcionisane.
DB,DBZ,POKEMON,YU-GI-OH,DIGIMON su mi omiljeni.Svi kazu da je to klasika ali ja ih obozavam. Ako znate neke sajtove za crtace ili stripove ostavite link.POZZ
Opa vidi koliko fanova hmm
U redu da se ubacim i ja za sve DB/Z/GT Epizode/Filmove Posetite moj sajt gde mozete da ih skinete www.freeza.nl ( Dodat je Forum i jos mnogo, za kontakt ja sam Administrator Johnny!)
Za gledanje online DB/Z/GT Epizoda i za najnovije vesti o novom filmu posetite http://dbz-alliance.blogspot.com takodje moj sajt (za kontak pitajte na chatboxu za MajinVegeta1-u)
Uskoro cu dodati i mangu za dl i online citanje
PS. Sajtovi su na Engleskom zato samo ENGi Enjoy
Pam pam ram, pam pam...
Toriama (ili je to "ToriJama") je ovde ubo' u centar...Fantasticna anima popularna vec 25 godina!!! jedina anima koju sam skroz propratio (i od DB-a kao dete,kasnije Z i pre par godina GT..Najbolji je Z)
Respect svim fanovima...!
film ce biti shit,car DBZ-a je u crtezu i muskulatornim likovima,a gluma i animacija ce sve upropastiti..
I da - izasla je igra Dragon Ball Online (MMORPG,ne znam dal je free.)
Poslednji put ažurirao/la korisnik2007a : 28.08.2008. u 18:09
DMJ hvala puno!
toliko uspomena naviru... aaaaaa
& *smile*
<3 Favorite!
Zasto bi bio shit?
Sa danasnjim efektima ne verujem, a prica u DBZ je odlicna.
Radi se saga 1 tj. Vegeta Saga DBZ-a koliko sam cuo.
"Oh god no. Not more DBZ. It nearly killed me the first time, if I have to see any more 20 minute powerup sequences i may die laughing."
* reagovanje na najavljeni film
@Photon - pa da si video filmsku postavu gde zgoljavi glavonja glumi Goku-a...mislim stvarno...Glavna car Dragon Ball (Z,GT) je glasovnoj glumi i crtezima...Iskreno da naprave jos neki animirani DBZ (ili GT) kao ovi do sada sa dobrom pricom mnogo bih se vise radovao..I da - u DBZ-u se svaki cas unistavaju planete i kontinenti...to je jako tesko animirati i izgledace bezveze...
@LPhoklica - jel ti to ne volis Dragon Ball,ili si samo cinican(/na) u vezi predstojeceg filma?
Videcemo, u svakom slucaju zanima me kako ce da ispadne, ne mora da znaci da ce biti los.
Video sam glumacku postavu.![]()
Za sve DB fanove izlazi novi "Animirani" DB Film posle 20 godina! Potvrdjeno strpite se do kraja godinei Da NIJE SPAM!
E ljudi,ko zna da mi kaže gde mogu skinuti originalnu,pravu igricu Dragon Ball???
Svaka na koju sam naišla je neka glupost,pa ako neko zna gde mogu da skinem..
"Sorry I'm late, I got lost on the road of life"
Jel gledo ko trailer za ovaj film,izgleda da će biti prepun extra specijalnih efekata ali izgleda da su totalno promašili duh DB-a.
The cake is a lie.
El moze neko da postavi link za download dbz epizoda.![]()
The game is back!!!
Pošalji link