NE ZNAM DALJE...![]()
NE ZNAM DALJE...![]()
Čaaačak......Čaaaačak....šumadiski rock end roll,to je život moj i tvoj........oj,Moravoooooo ooooooooj.....ha......
Bice tebi ne znam dalje kad se probudi moderator ujutru. :-)
Šta sam zgrešio?
Čaaačak......Čaaaačak....šumadiski rock end roll,to je život moj i tvoj........oj,Moravoooooo ooooooooj.....ha......
Harizma mu je srednje ime![]()
Mozda ti i nece zatvoriti temu, bas su "vragovi" ti moderatori, :-) misteriozni, nikad ne znas kad ce da zatvore temu a kad nece. Meni se cini da nista ne znaci naslov teme harizma a onda unutra pise ne znam dalje,i da to treba da se zatvori, ali, mozda moderatori misle da to nesto znaci pa da ne treba da zatvore. Mozda njima nije vazno da li ima neko znacenje tema.Mozda je njima samo vazno da je tema na pravom mestu, da na primer ne treba da je premeste na drugi forum.
Ej,ako nisi lagala u profilu...tebi ovaj forum dođe kao teški otkačitist...što je i ispravno...a to mu velim dođe harizma...A na početku nisam hteo da gnjavim već da se tema sama razmrda i razradi..
Poslednji put ažurirao/la stefan : 05.11.2007. u 03:00 Razlog: ..............
Jim Morison jeste harizmatičan lik,ali ne sledim njegovu harizmu....Ipak je to čovek koji se koknuo narkoticima...
barok
Ovo je objektivna a ne subjektivna temaJim Morison jeste harizmatičan lik,ali ne sledim njegovu harizmu.
Kakve veze ovo ima sa harizmom?....barok
Vidim ja de će Jom ovo da preusmeri.....U humor.....
Pa vidi,ako je već Bog po tebi harizma,daj ga u vizantiji....I harizma je lično iskustvo...neko ko pleni harizmom za nekoga je totakno bezličan i ne važan...sto ljudi sto ćudi...Mislim da su političari naj bolji bilderi harizme?
Poslednji put ažurirao/la stefan : 05.11.2007. u 03:09 Razlog: ..............
To nije bog ,to je isus, for god sake.....
U pravu si....Mislim da su političari naj bolji bilderi harizme?
![]()
Pa pazi .Hitler.Zaveo celu nemačku.Odakle ide ta harizma? ...A Isus je Bog.Ako tebi nije ok.
Ha ha ha ha, moderatore bih tacnije nazvala vragolanima, ha ha ha ha. Vragolani, ha ha ha ha ha.
Sin Božji i Bog su dve različite stvari.....
Koji si ti bukvalista...
Tema je harizma.Imaš pravo da budeš sektaš.
Sektaš ti tata![]()
idi spavaj....idem i ja....![]()
laku noć![]()
Da te zašuškam
Taman sam mislio da te pohvalim,ali na politici videh kakvu si vulgarnu glupost bljuznula...
Tvoj odnos prema deci je ustvari problem.Osetio samtu grubost skoro fizički.
Pošalji link