Aaaaa........zaboravila sam nevidljivost.To Obavezno!
Po potrebi.Mnogo cool osobina!
Aaaaa........zaboravila sam nevidljivost.To Obavezno!
Po potrebi.Mnogo cool osobina!
glasao bih za prvo ali nije upotpunjeno za moj ukus naime zeleo bih da mogu da upravljam vremenom
citanje misli 100%
putovanje kroz vreme...fascinirana sam kulturama ljudi koji su ziveli mnogo pre nas,volela bih da vidim to iz bliza,da dozivim,ne da ista menjam...da gledam covecanstvo kako postaje ovo sto je danas....
Ja vecj imam jednu supermocj
empatiju
wihihihi ja sam super zhena![]()
![]()
And what it all comes down to,Is that I haven't got it all figured out just yet
'Cause I've got one hand in my pocket
And the other one is giving the peace sign
Осети мој бол...
najmanji potpis na svetu
Poslednji put ažurirao/la milicaanchy : 06.11.2007. u 11:15
Super smrd je najbolji. On šiftuje sve živo na prdohvat.
Телепортација.
Можда и путовање кроз време.
Не бих волела да читам мисли, а ово остало ми није чак ни интересантно.
Putovanje kroz vrijeme...
...MENJANJE OBLIKA...
superturbospavanje...to bi bilo otprilike nešto što bi mi omogućilo da sat vremena spavanja ima isti efekat kao 10 sati...ne, ne, malo je deset - 15 sati...8)
Da mogu celu noć da đuskam a da ne nabijem tabane.
Mada ni super smrd nije loš...
1,3,4 i 6...
Teleportacija a evo zasto.
Teleportovao bih se negde gde se nalaze eksplozivi a onda bi se teleportovao u Pentagon razneo bih sve u picku lepu materinu.A onda bih razneo i belu kucu i razjebao bih celu CIU a ***** bih mater i NASI.A kada sve to zavrshim teleportovao bih se u englesku vladu razjebao bih im ceo sistem a onu Karlu Deponte napunio bih je eksplozivom u bulju tako da vishe ne mozhe da sere.A onda bih otishao u Albaniju pa bi ih sve dole postrojio i **** bi im mater.A kada sve to zavrshim teleportovao bih se negde u picku materinu duboko u svemir gde mogu da zivim i kada Srbiji opet zatrebam vratio bih se...
Drugo sta bih izabrao je putovanje kroz vreme.Da upoznajem sve stare kulture oduvek me zanimalo kako su se gradile piramide da li je postojala Atlantida to mi je zivotna zelja(Ali ipak je prvo bitnije da pomognem svom narodu)
3 nevidljivost otishao bih i eliminisao sve koji se suprotstavljaju srbiji.Tu nema sta dalje da se pricha.
I to je to.I lepa tema btw dala mi je inspiraciju![]()
Јеб'о си му матер.
najmanji potpis na svetu
Večeras bih volela da se teleportujem na jedno mesto...
Volela bih da nekad mogu da egzistiram na dvama mestima...
Volela bih da vidim rađanje rose... Ali za to mi i nije potrebna neka natprirodna moć, je li?
I da, ovaj redgenski vid... Zbog toga sam i svratila na ovu temu... Juče sam baš o tome mislila, kako bi bilo lepo kad bih u listu mogla da vidim sve njegove atome, protone, neutrone, sve žile,... Da, interesuje me kako to živi jedan list... I kako umire i postaje samo ukras u jednom ramu na polici u mojoj sobi...
Biram teleportaciju jer bih tako obisla ceo svet bez novca!Kad bih imaloa moc da citam misli,potpuno bih se razocarala u mnoge ljude.Garant.
Pa....sve navedeno moci su eXtra,ali npr...TELEPORTACIJA.......full je!
Pošalji link