Kontakt na OA214 majmunsko_a CAM tacka AC tacka UK
Kontakt na OA214 majmunsko_a CAM tacka AC tacka UK
Jos uvek sa zainteresovan za sve ponude...
http://www.vumidet.net/forum/
ovi ce ti na sve da odgovore...
Ulazim u shtos sa ovim... Ovo vece slike... Hvala ti za link, pogledacu...
http://img503.imageshack.us/img503/3...vchici1yf3.jpg
Modifikator, hvala na odgovoru. Kao sto i sam kazes, taj novac je vrlo losem stanju, a i kvalitet slika ne pomaze. Na jednoj od slika se vidi koji je revers (mada nije jasno da li su sve ovo razliciti novcici ili jedan slikan vise puta ili opet jedan sa aversa i reversa) i to je vrlo cest komad. U ovakvom stanju nista ne vredi.
Mene zanimaju samo kvalitetni primerci. Naravno, sta kvalitet znaci je zavisno od konteksta: stanje u kome ne bih nikada uzeo recimo srebrni antoninianus Filipa I bih rado prihvatio kada bi se radilo recimo o denariusu Kaligule.
Sto se tice ciscenja, u ovom slucaju nema veze, jer komadi nista ne vrede, ali inace nemoj ni da pomisljas o nekom "beljenju" kako ti kazes! Unistavanje patine daleko smanjuje vrednost bakarnog/bronzanog novca, a sto se mene tice to radi i unistavnje toninga srebrnog. Ciscenje mora da se obavlja pazljivo i profesionalno od strane onih koji se u to razumeju. Nikako ovako improvizovano!
imam zlatnik justiana 5.vek ako te interesuje 0612920892
imam rimsku kovanicu na kojoj pise kostantinopolis da li nekog interesuje i da li ima neku vrednost ja mislim da je bakarna?
Sve sto imate treba da date muzeju, zakonom je zabranjena prodaja i mozete biti okrivljeni za narusavanje kultorno-istorijskog nasledja nase zamlje.
Misljenje je kao dupe- svako ga ima!!!!
eh sad...
da im jos ne bi poklanjao...
Poslao sam Vam na mail slike rimskog novca, moj drugar hoce da ga proda, pa ako ste zainteresovani posaljite mi Vasu ponudu.
prodajem novcic rimski "gradski novac konstantinopolja" sa likom constantina II dobro ocuvan....... cena 150.00 dinara.
posedujem stare rimske pare,neki strucni ljudi su mi rekli da su srebrne sigurno ali da nije siguran koliko su stare.interesu je me koja im je cena.ako iko moze priblizno da mi kaze neka ostavi mail adresu da mu posaljem slike.
prodajem rimsku srebrnu kovanicu "DOMINATIAN AR DENARIUS" OBV:CEASER AVG DOMITIANVS COS VI
RVSRINCEPS IVVEMTVTIS
79. GODINA
18.5 MM
3.23 GRAMA
VRLO REDAK PRIMERAK RIMSKOG SREBRA
KOGA INTERESUJE NEKA SE JAVI PREKO PP-A ILI NA [email protected]!!!!!!!!!
Imam rimmske kovanice od 250 g.p.n.e. pa nadalje.
Ognjene u ponodeljak ti saljem spisak novcica sa imenima vladara i period kada su kovani.O njihovoj vrednosti neznam mnogo,ali znam dasu pojedini retki.E-mail [email protected],trenutno mi
iternet ne radi kuci pa moramo da sacekamo ponedeljak.Nescia.
Posaljite mi slike ovde [email protected]![]()
Imam rimske novcice raznih vladara,cena 1-5 evra manja bronza,srebro oko 20 evra.
Kupujem dupondiuse, asove i sesterciuse. Placam zavisno od kvaliteta i kolicine. [email protected]
Pošalji link