fantasticno zenske nema sta .Majstorski .
fantasticno zenske nema sta .Majstorski .
Eeeeee stvarno majstorice, sta reci.Samo gledati i diviti se.Sve pohvale svima za rad.Novim clanicama i ja zelim dobrodoslicu.
svakodnevo ovde navratim da bi uživala u slikama torti. Bravo za sve vas
nego čini mi se da sam negde među ovim stranama našla link za sajt gde su snimci kako napraviti neke figurice, ali nažalost ne mogu sada da nađem. Zna li neko nešto o tome
Pokusaj na You tube, naci ces sigurno.
Evo pokušavam da pošaljem slike još neke torte, ali nešto neide. Svaka čast za majstorice.
VikiSD svaka čast reci mi ako nije tajna gde nabavljaš alatiće za oblikovanje dekor mase pošto sam ja iz komšijskog Požarevca i takodje radim sa dekor maso torte
Prvi put sam na forumu i ne snalazim se baš najbolje ali svaka čast, torte su super
ja radim sa dekor masom treba mi nešto od alata za dekoraciju pa ako neko zna gde mogu da kupim alat biću zavalna.
ja takodje pokušavam da postavim neku sliku ali me ne neće u svakom slučaju pozdrav za sve.
Dobrodošla!
Slike možeš postaviti na više načina, ovde je objašnjeno (pa da se ne ponavljamo).
http://forum.krstarica.com/showthread.php?t=148154
Pozdrav!
Evo ti prilike na Beogradskom sajmu od 17. do 20.9
Dobrodosla Tanja alate nabavljam nesto u euroviltu a neke sama napravim po zelji dekoracije !Recimo za isecanje fondana koristim noz za pice,koristim i sekace od plastike raznih oblika a trenutno od lima pravim razne oblike srce ,zvezde ,listice. Treba posetiti sajam ja se nadam da cu ici :???:Nesto sam u skripcu svremenom![]()
oooooooolaaaaaaaaaaalaaaaaaaaaaaaaaaaa
zenska prekrasne tortilje ja volim ovakve
Poslednji put ažurirao/la tiruriru : 16.09.2008. u 16:46
Poslednji put ažurirao/la Čarli : 16.09.2008. u 16:31
Teta Tanja torte su ti lepe bravoVesna hvala na pohvalu bice ih jos !Tiruriru torte su ti divne za motor nemam reci ,moj se sin odusevio posto voli motore odmah je reko da za rodjendan napravm njemu takav!Valjdace biti priblizan:???:Carli svaka cas
![]()
Samo da Vas pozdravim i da kazem da su Vam torte prelepe.Zao mi je sto jos nisam nabavila aparat pa da i ja pokazem neke od mojih radova.Valjda cu se snaci uskoro.Pozz svim clanovima podforuma.
joj zenske vi pravite cuda .Svaka cast
ovo je postalo skoro kao ritual, cim dođem na forum, odgledam i ispišem nešto na ljubimcima,. svratim i na ove prelepe strane. Stvarno svaka čast.
Cao, svima! Ja bila na odmoru, sad imam jako puno posla tako da nemam vremena da vidim sta se desava ovde. Ovih dana moram da napravim jednu cokoladnu tortu za krstenje a imam samo jedan recept koji nije los ali mislim da nije najsrecnije resenje. Razmisljam o Snikers torti ali za moj ukus je malo jaca. Da li neko ima neki dobar recept. Pretpostavljam da ima negde unazad, pogledala sam par strana ali stvarno nemam vremena za kompletan pregled. Hvala vam u napred!
E jos nesto, VikiSD torta ti je bozanstvena, prosto pozelim da se udam i da te potrazim s obzirom da sam i ja nekad zivela u Smederevu, pretpostavljam da ovo SD to znaci.
Jelenaa da tako je zivim u Smederevu!Sto se tice cokoladne torte ja isto pravim snikers sa kidi cokoladicama ,i belom i crnom milkom cokpoladom neznam da li imas ovaj recept da nepisem bezveze !Pozdrav tebi i svim ostalima![]()
Recept za Snikers tortu koji ja imam je sa kikirikijem i deluje mi malo jaca za moj ukus. Kidi cokoladice i milka cokolada mi se vise svidjaju.
Ajde molim te napisi mi recept.
Hvala ti unapred, Pozdrav!
Pošalji link