pa unutra i jeste disko.....
vidi
http://www.starlimos.de/home/index_e.htm
pa unutra i jeste disko.....
vidi
http://www.starlimos.de/home/index_e.htm
Evo jedne malo starije fotke...
![]()
...ne bojim se života ni ljudi, bojim se samo da me se tvoje srce ne zasiti;
Ovaj...ajde ovde da kacimo fotke sa mobilnog,da vidimo kako ce to da izgleda,kako prave fotke razliciti mobilni,danju,nocu..i tako to..mozda i pomognemo nekome pri odabiru novog telefona
O.K je 3p dobra kamera na mobilnom,jer ne nosim uvek aparat (cigla),a xy puta sam hte nesto da fotkam,a cigla na gajbi...
Ne secam se da li je bila slicna tema,a i ne radi mi pretraga,tj. nemam to vise kao opciju.
Bilo bi o.k da (ako uopste budete postovali na ovoj temi) u prvom postu napisete sa kog mobilnog su fotke,a u narednim samo koja je originalna rezolucija fotki i da li su obradjiavne.
U stvari ovaj topik sam otvorio da vidi ceo svet kako ja imam novi mob yessss 8)...salim se
Moje fotke ce sve biti sa Samsunga D900i...3.0Mp...2048x1536 tako da necu naglasavati rezoluciju u postovima.
Ove sam skljocnuo radi probe..jednu juce i dve danas...tek cu..
bez blica..
(a blic ni nemamu stvari ima.."Modul blica je LED" sto u prevodu znaci bedna lampica
,gledao sam i SE K810i...ima xeonski blic,Cybershot i sve to...ali ..nekako je cigla)
btw ovo za 810i nije ono...kiselo grozdje pa sad..mogao sam da uzmem metar dana star 810i za isti ca$h kao i ovaj nov...tako da to je to....cigla 8)
i nisam skljocnuo samo ove tri za probu,vec 10-ak,ali ostale su bzvz...jos se upoznajemo![]()
..evo, neobradjene, sa nokie n73
i hummer sa sony ericsson w800i
![]()
Poslednji put ažurirao/la branaaa : 16.10.2007. u 09:40
ACDSee: sephia...exposure +
jbt ... ko bi rekao da je slikano sa mobilnim .. ovaj moj ima neku shugavu kameru .. ne znam da li da se brukam pa da postavim ...
Sony Ericsson K800i, 3.2 mpx - Cyber-shot.
Sony Ericsson K800i, 3.2 mpx - Cyber-shot.
Моја камера на моб. је дефинитивно најгора од свих ваших. Ваше фотографије као да су сликане фото-апаратом.
Pošalji link