Ma nema veze ja se ne ljutim.Retko ko voli civave jer im one lice na pacove.Ja naprimer ne bih volela da imam velikog psa jer ne mogu da ga nosim.Ja se iskreno nadam da ce se jos neko javiti.Pozdrav!
...
Ma nema veze ja se ne ljutim.Retko ko voli civave jer im one lice na pacove.Ja naprimer ne bih volela da imam velikog psa jer ne mogu da ga nosim.Ja se iskreno nadam da ce se jos neko javiti.Pozdrav!
...
Poslednji put ažurirao/la Minnie_Mouse : 07.10.2007. u 16:28 Razlog: Greska
menisu omiljeni nemacki boxeri a male kuce takodje ne volim ali poneki mi se svidjaju... uglavnom mesanci...pozz
Ja nemogu da se odlucim mislim da je to patuljasti pinc!
Takodje vise volim manje vrste pasa, pre dva meseca sam dobio shicu-a i prezadovoljan sam sa njime.veliki psi su mi nekako mnogo zahtevniji i manje zanimljivi.
Kako su to - manje zanimljivi?:-? Pas je pas, ili je veseo ili niije, ne razumem kakve veze velicina ima sa time.
Meni su najlepsi veliki i srednji psi bilo koje rase dok ove male bas i ne volim (al ih i ne mrzim)
Hvala Vam sto ste se javili.Mislim da zanimljivost nekog psa zavisi od njegovog karaktera.Ja volim zivahne male pse poput civava i pinceva.Viluse,da li je tvoj pas?Mnogo je lep.![]()
zlatni retriver!!!
patuljasti pinc i civava...a i spicevi su extra..
ali moja weeeeelika ljubaw je HASKI...
Trobojni gonič.
sasvim je jasno koja je moja omiljena rasa....obozavam ih...Nemacka doga...miroljubivi dzin....jednoga dana imacu tu jednu veliku mazu
a od malih pasa su mi nekako najsladji engleski koker spanijel!
![]()
Poslednji put ažurirao/la Lusy Lusy : 08.10.2007. u 15:36
Na prvom mestu mi je stvor iz avataraa posle njega
Od manjih pasa
i
Shiba inu
![]()
Obozavam ritrivere i labradore,kao i boksere a ovaj beli je kao secer i mesance velike kao sto je bila moja srecica.
Veliki shnaucer je na prvom mestu ....eh...shmrc....
volim i hrtove...mastifa napuljskog isto.....i naravno mesance,samo o njima ovde sada nije rech....
Ja više volim male pse .... nekako mi se čini da su veće maze .... npr. maltezeri, pa pekinezeri itd.
hmm... na prvom mestu naravno Zlatni Retriver, onda Haski, paa Labrador Retriver, Rottweiler... uglavnom velike rase... mada i ove male su mi bas slatke i super ali ne bi mogla nijednu posebno da izdvojim![]()
Pošalji link