Please ako moze neko da mi napise nesto o ovoj kombinaciji... Uopste tog Raka ne mogu da provalim... :mad: A tako mi je slaaaaadaaaaak...![]()
Please ako moze neko da mi napise nesto o ovoj kombinaciji... Uopste tog Raka ne mogu da provalim... :mad: A tako mi je slaaaaadaaaaak...![]()
Ja sam Strelac Bik!!!!! Ne slazem se sa Rakovima.... ali se slazem sa Skorpijama
E pa MirjaMN, je li hoces da mi napises tvoje karakteristike, da vidim da li smo slicne...? Da li si nekad troma, lenja i neraspolozena zbog tog Bika u podznaku? I zasto se ne slazes sa Rakovima?
Original postavio MirjaMN
A ja sam Skorpion/Bik i ne slažem se sa Rakovima,
...ali se slazem sa Strelčevima![]()
![]()
Sta kažeš da se nađemo:wink: ?
Original postavio BlueM
Odlicna kombinacija....dva moja najbolja druga su Skorpije....a kolega sa kojim sam imala odlicnu saradnju je Bik-Skorpija....
Da se nadjemo! :-D
Da da da..... troma sam i jako me je tesko na nesto naterati...a uz to i ne smeju da me teraju...mrzim autorite!!!!!!
Ali kad nesto pocnem...... nema stajanja....izdrzljiva sam (sto bi rekli ZILAVA!) .....
Lenja do zla Boga!!!!
Ljubim
Original postavio MirjaMN
Pa ne teram te8-)
Predlažem ti![]()
:wink:
Poslednji put ažurirao/la BlueM : 23.09.2007. u 13:43
Jesi li ti taj sto volis Strelcice sa zelenim ocima? Ta sam... Salim se, nego sam se pronasla u tvom textu, pa sam se uplasila da nije moj bivsi...![]()
Neozbiljno...
Vec postoji tema..
JesteOriginal postavio mamaroze
ja sam taj
...tvoj bivši : 'vratia se Šime'
:wink: 8-)
Poslednji put ažurirao/la BlueM : 25.09.2007. u 11:48
Pošalji link