PotpisOriginal postavio Yopa
![]()
PotpisOriginal postavio Yopa
![]()
Иначе, све ово, а и још мнооого тога се видело и у новембру прошле године, ал ајдем кукајте колко оћете. Само Вас не разумем.![]()
Poslednji put ažurirao/la Cossack : 20.09.2007. u 14:41
Веља ''прецедник'', Воја председник владе, Тома министар спољњих послова - куку & леле.
''Мрзим народњаке''.
cuj
seljo predsednik zemlje
ajoj
koji je to nesrecnik
to bre sve ludo izgleda...
Seljo nema šanse,nije on nimalo glup(naprotiv) svestan je toga,verovatno ima neku kombinaciju da preko izbornih donacija stavi još ˝malo˝ u džep a i nekim prijateljima će dobro doći da se˝opere˝ novostečeni kapital na tu foru.
A i malo za*ebavanja DS-a nije na odmet.
Ти би изгледа баш волео да видиш Вељу на месту председника.Original postavio ~Petar~
Гласај онда за њега, а ако дође кукај колко отјеш.:razz:
aham. otjemOriginal postavio Cossack
Онда би мого и за народњаке, али вероватно ови ЛСД-овци дају више пара.Original postavio ~Petar~
Финансирају их Тачи&компани.
Nekako nikad nisam rekao da su svi Albanci ratni zlocinci. A ti "nasi" koji se kriju, a ni oni koji su isto kao vasi otisli, kako si ono rekao, "dostojanstveno" u Hag za mene nisu heroji.Original postavio adem_ks
I ponavljam, nasi politicari mozda jesu freak show, ali na Kosovu skoro svaki lider partije i "drzavni" funkcioner ima krvave ruke. Sto znaci da nisi bas u poziciji da nas podhebavas.
pa sad...Original postavio filatelista, pa šta?
dogod kradikali imaju 30%
bice tako
zato im treba pruziti shansu
pa makar me i likvidirali sutradan...
ovako vishe ne moze!
izviniOriginal postavio Cossack
al tachi jedino shto finansira tvoju kevu!
shta mislish, odakle ti onaj reket![]()
Stari, 30% je misaona imenica za tu grupaciju ljudi, to moraju dobro da zapnu i pritom se pomole Bogu za nekoliko stotina mrtvih, neku katastrofu, teroristički akt i tome slično.Original postavio crow
Važno je imati svoj život, a onda ti ova politika dođe kao zahebancija na forumu za razne paljevine.
kako boli istina, a?![]()
imaju vec 30%Original postavio filatelista, pa šta?
a zbog njih i voja premijer, velja prvi do njega... a mi u qrcu!
ovde se ti "ponashash"
kad zaboli istina 8)
jel sluzi reket?
ce plati chika tachi nov... nemoj da brinesh 8)
@ВРАНА
Стварно овде има неких вранастих болесника. Јад и беда.
Иди лечи се човече. Погледај свој профил и аватар и шта пишеш овде па се запитај нешто.
И стави ме на ИГНОРЕ листу. Ја сам тебе ставио да не би читао силне исфрустриране глупости.8-)![]()
Poslednji put ažurirao/la Cossack : 21.09.2007. u 00:59
А ДА ЧЕДУ И ЊЕГОВ ЛДП ФИНАНСИРАО ЈЕ ДУШАН СПАСОЈЕВИЋ ШИПТАР И АЛБАНСКИ ЛОБИ.
Шта БРЕ ту није јасно?![]()
Poslednji put ažurirao/la Cossack : 21.09.2007. u 01:10
Можеш ти да "мрзиш народњаке" колик год хоћеш - али сценарио ће бити следећи:Original postavio Pijanista
Веља улази у игру за председника Србије, а то значи да ће оседела Барбика ДОБИТИ ШУТ КАРТУ ... јер ће у тој комбинацији Тома добити највише гласова.
Тако да ће исход у другом кругу гласања бити или Тома или Веља........ а ја сам сигуран да ћеш и ти у тој понуди ХИТНО ГЛАСАТИ ЗА ВЕЉУ ИЛИЋА ...![]()
![]()
![]()
а и цео ДС......ахахахаааааа............
БИТИ СЛОБОДАН означава стање у којем субјект може деловати без присиле и забране.
Ma nema sanse njega ce da iznervira neki novinar sa b92 i ovaj kad ga nasutira i napsuje ode kampanja...
i kad si se probudio noge otkriveneOriginal postavio eremita
![]()
Kumim vas ne prepadajte me. Pa ja se nikada neću vratiti u Srbiju ako on bude predsednik. Sve se mislim, evo, sad je većina videla da ne možemo sa novokomponovanim predsednicima, da ne možemo sa ovakvom demokratijom, sa ovakvim glasačima... jer će TAKVI glasači uvek da izglasavaju nekog ko im obećava nove zube i pivo.
Dakle, vreme je da se nešto baš baš menja. Recimo da probamo monarhiju. Da probamo da ne pljujemo...
Aha samo sto DS ima oko 24% a NS oko 6% podrske tako da drugi krug Ilic VS Nikolic nije nikako moguc jos sada kad mu zbog lopovluka propada posao zivota tj. koncesija nece ni u rodnoj selendri glasati za njegaOriginal postavio eremita
![]()
Ахам....а мој "живан" за кога си се ти у'фатио стоји усправно к'о јарбол...Original postavio filatelista, pa šta?
![]()
БИТИ СЛОБОДАН означава стање у којем субјект може деловати без присиле и забране.
Hahahahha
ma sve je jasno ko danOriginal postavio Cossack
da je tebi mama od chika tachijevih para kupila onaj reket 8)
Шта БРЕ ту није јасно?![]()
Pošalji link