Molim vas da ovde napisete koji zatvoreni bazeni u Beogradu rade i gde se nalaze. Ja znam za Tasmajdan i bazen u sportskom centru Vracar.
Molim vas da ovde napisete koji zatvoreni bazeni u Beogradu rade i gde se nalaze. Ja znam za Tasmajdan i bazen u sportskom centru Vracar.
Kojim ste bazeno zadovoljni, a kojim ne i zasto?
Planiram da pocnem da vodim dete na plivanje redovno, a ne znam gde je najboljeHelp!
PHOENIX
ja sam isao na Tash i zadovoljan sam...jeste da su malo skuplji od npr. banjice ali je i bazen bolji....
ma kako okrenes tas je sa jedne i sa druge strane primamljiv. Dobra atmosfera stalno
ako zivis u bloku 45, imas bazen u okviru osnovne skole. tamo organizuju kurseve plivanja, tako da...
Pinki je imao zatvoreni bazen, i radoi je do kasno uvece, odavno nisam isla pa ne znam jel to jos radi ili je propalo...
Svi nasi bazeni u BGD su prosecni..
koji bazen je bliizu dtudentskog doma karaburma..i koliko kosta mesesna karta?
im gonna fly..these days
Original postavio andja_stay_cool
pa mislim da je najblizi Tasmajdan a to ti je odmah kod pravnog. za mesecnu vidi na www.tasmajdan.co.yu
Radi bazen u Pinkiju, tamo treniram plivanje.
Original postavio Bony_90
u kom klubu treniras?
Tas je zakon.
Bazen na Banjici preko puta VMA
PHOENIX
Koliko je dnevna karta na Banjici a koliko nocna?
PHOENIX
Hvala Harmony. Cudi me da nista ne pise za nocno plivanje... Verovatno nemaju "u ponudi":-)
Nemam pojma![]()
PHOENIX
kaze mi drugar da je najbolji u kontiju.. al' ima sistem, zatvorena ekipa, ceka se da neko odapne pa onda tek novi mosh da udje... cena je negde oko 120 evra mesecno, al' nema zive duse, sve je ko pod konac, bar pored bazena, sauna, masaza, teretana.... znaci svi prateci sadrzaji... treba znaci nekog oladiti.. il' udaviti![]()
Da li neko ima cene za zatvoreni bazen na vracaru?
Kazu da je bolji od banjice, a i blizu mi je...
Pošalji link