2.1 je ispao veoma lak, a mislila sam da ce biti strasan ,dok nisu stavili resenje na mediafire i nisam ,na nacin koji je tamo prikazan, uradila bilans.
2.2 sam isto polozila zahvaljujuci onome sto je zes stavio na mediafire.
Na osnovu toga, zakljucila sam koliko treba ici u sirinu prilikom ucenja iz knjiga(samo osnovno) i na sta je stavljen akcenat(koja poglavlja).Mislim da se, osim pitanja koja se pojavljuju kod svakog testa, pojavi i neko novo kao iznenadjenje.
Znaci, nisam ucila sve, nego sta sam mislila da bi se moglo pojaviti.
Tako sam prosla i sa pravom, a tako cu spremati i IS i Poreski sistem za decembarski rok.
Hvala puuuuno za smernice!
na www.mediafire.com/srrs zakacen i jos jedan zadatak iz racunovodstva troskova 1.4!!! hvala posaljiocu!!! saljite i dalje na [email protected]
Da li moze neko da mi kaze da li moze da se za ispit 2.6 Poreski sistemi koristi literatura od ispita 1.6 Poreski sistemi? Da li je ista literatura za ova dva ispita?
Dali neko zna koja su pitanja i zadaci iz predmeta "Finansijsko izvjestavanje"?
ja mislim da se na ispitima moze imati kod sebe kontni plan i digitron,kontni plan ne sme biti ispisan(puskice). mislim da su neki koristili kalkulator u mobilnom.to je smesno, jer...znate.ne sme da se koristi ni druga olovka, osim hemijske sto vam daju.mada, videla sam da je neko pisao i grafitnom olovkom, koristio gumicu, belilo...a mene su zezali zbog futrole sa LK.neko je isao i u toalet...
e pa i meni treba za 1.2 ja to sad polazem, ako mozes posalji i meni nesto ako imas bila bi ti veoma zahvalna[email protected] mi je mejl, ja 1.3 necu polagati posto sam oslobodjena jer sam isla u ekonomsku, eto neke koristi i od toga
![]()
No matter how much you hurt me, i will still love you.
jedna od dragih nam koleginica je prelistala celu ovu temu i izvukla razna pitanja za 2.1 i 2.2. hvala joj. ovo mozete skinuti na www.mediafire.com/srrs !!! sve sto imate saljite na [email protected]
test iz pripreme fin.izvestaja 1.3 od veceras na www.mediafire.com/srrs![]()
Imam molbu za one koji su polozili 2.9 junu: da posalju Zesu ispitna pitanja ako su ih napisali, prepisali, prekucali... Sta god!![]()
Znam da kada polozis ispit vise o njemu ne rezmisljas, ali budite kolegijalni sa onima koji ga i dalje spremaju.![]()
Kolege, da li neko može da odgovori koliko je procenata bodova potrebno imati na ispitu da bi ga položili? I u kom dokumentu SRRS to piše?
Na forumu sam video da se pominje 50%, ali ne znam gde se to navodi.
Pozz
Dodatak:
Da li je moguće u istom ispitnom roku prijaviti ispit 2.1 i ispit 2.8? Odnosno ispit 2.2 i ispit 2.7?
Ili je potrebno da, npr, 2.1 polozim u jednom ispitnom roku, pa onda ispit 2.8 u sledećem ispitnom roku?
Hvala puno![]()
Poslednji put ažurirao/la dulexx : 03.11.2010. u 09:58
Da biste polozili ispit potrebno je da od ukupno 100 poena osvojite 51 poen. Kod svih ispita (osim ispita 2.7. Fin.menadz.i kontrola) sabiraju se bodovi osvojeni na pitanjima i zadacima. Ispit 2.7 je specifican, koliko su meni objasnili taj ispit ima dva dela: menadzment i kontrolu i iz jednog od njih (ne znam tacno kog) se mora imati 26 poena, sto znaci da na drugom morate imati minimum 25. Ne mozete jedan da uradite sa npr. 40 poena a drugi sa 11 da biste polozili.
Sto se tice drugog pitanja, na sajtu SSRS pise:
* Услов за пријављивање испита 2.7 је положен испит 2.2
** Услов за пријављивање испита 2.8 је положен испит 2.1
a to znaci da nije moguce prijatiti takvu kombinaciju ispita u jednom roku.,,
![]()
Da li mi neko može pomoći oko 2.7 (Finansijski menadžment i kontrola). Kako najbrže spremiti ispit? I da li je uopšte moguće to uraditi za 15-tak dana sa 2-3 sata učenja dnevno? Da li se pojavljuju slični zadaci kao oni koje je zess postavio?
Hvala unapred.![]()
1.2. se polaze po sistemu zaokruzivanja tacnog medju ponudjenim odgovorima, ako nisu nesto promenili. Po meni je prilicno nebulozan!! Ali .... svaki se mora spremiti pa i taj.
Ono sto ja mogu je da skeniram i posaljem ono sto sam ja pravila sebi kao zabeleske ako slucajno negde nemam i u el. formi. Videcu da posaljem Zesu da postavi na mediafire pa da olaksamo svim kolegama bar malo, jer ovo je naaaapoooornooo! pozz
Niki ja sam polozila 2.9 sa 88 poena u junu. Ja sam radi sebe napravila skriptu iz bosanske knjige Principi Revizije i tu skriptu sam poslala zesu koji je i postavio na mediafire. Veruj mi tih 50 strana je sve sto ti je potrebno i jedino na sta ja nisam obratila paznju je primer pozitivne konfirmacije revizora i zato sam imala 12 poena manje od maksimuma.
Pošalji link