Neka se svaki nosi sa svojom savješću ..ja ću sa burom
Ako se ide busom Beograd-Ljubljana gde treba sici i kako najlakse do Terme -Catez?
Ljudi se stalno zale na nedostatak novca,srece,ljubavi...samo se niko ne zali na nedostatak pameti..
u Čatežu u Sloveniji ..mjesto koje je vezano sa Toplicama..samo treba provjeriti da li se autobus zaustavlja tamo.
Pa na to i mislim...veze nemam kuda bus ide,ali ako prolazi blizu Cateza onda je o.k.-moze istovariti putnike.(Sorry.nikako da pogledam kartu pa mozda pitam gluposti)
Ljudi se stalno zale na nedostatak novca,srece,ljubavi...samo se niko ne zali na nedostatak pameti..
Catez ti je na par km od granicnog prelaza Brezice! Cim udjes u Sloveniju,tu si!
Ako je bio neko na Bledu nek ostavi utiske..planiram u aprilu na 4 dana pa me zanima dali je to puno?
Procitala sam jedan negativan komentar na temi pa sam se pokolebala![]()
Da li leti postoje iz Terme Catez organizovani izleti do Postojne i koliko je to udaljeno?
Hvala!![]()
Preporucujem Portoroz.
Uh Slovenija je bogata turisticki,ima se sta videti.Ljubljana,Maribor,Portoroz,Bled,Kranjska gora....
Ja sam bio u Ljubljani deset dana u januaru i bilo je fenomenalno.Dosta znamenitosti,svaki dan mi je maksimalno bio ispunjen.
centar Ljubljane
Bled
Bohinj
Postojnska jama
Piran
Ptuj
Maribor....
dosta je toga, što vredi videti u Sloveniji
Od zimus me drzi zestoka ideja da idem na Julijske Alpe, a samo sam razglednicu videla.
Ako Ljubljanu budete obilazili ovog proleća (ili leta) ne propustite da vidite "Volčji potok"
Šta još videti u Sloveniji?
Logarsku dolinu u jesen, dolinu Soče...
Bovec i leti i zimi.
Zavisi šta Vas zanima, priroda ili istorija.
Пиран леп градић. Лепе успомене![]()
Obavezno poseti dvorac iznad Ljubljane, odatele se pruza najlepsi pogled na Ljubljanu, posebno obrati paznju na panoramu sa tornja,
Jos slicica iz Ljubljane
U Sloveniji turistički se koncept bazira se na Alpe-Adria...-> cca. 250 Km...idealna pozicija....
Izleti, banje, biciklizam, adrenalinski parkovi, Jurski park ( maj-jun ), planinarenje, seoski turizam,.....itd.,itd.,itd.,...
Ako trebate koju informaciju...ili ako vam treba program letovanja u Sloveniji....
Mi smo prava agencija
Vaše je samo da nam se javite
Info:
Slavija turizem
M: + 386 40 252 300 , 31 472 690
E: [email protected]
Skype ID: thims-kp
Kako ste se proveli u Sloveniji,šta bi trebalo posetiti??Naravno kakve su cene restorana,prenoćišta?
*Bolje je činiti malo a dobro,nego puno a loše.*-Sokrat
Strpljenje je moć.
Mi idemo ovo leto, išli smo i prošlo na nedelju dana, svaki dan drugo mesto. Ove godine između ostalog planiramo Vintgar, Vogel. Fotografije po netu mnogo obećavaju.
Jedino nikada neću umeti da se ne naježim kad se rukuju mlitavo. Ko se mlitavo rukuje znači da mlitavo misli i mlitavo vekuje.
Pošalji link