Nesto novo..

Breastlover

Početnik
Poruka
17
Zenska Ejakulacija - mit ili retka realnost?

Dakle eto pitanja. Posto neki "misle" da me interesuju samo zenske grudi, evo im sada nove teme za razmatranje! Ljudska seksualnost je toliko siroka i neistrazena, da niko ko drzi do sebe ne moze reci da "zna sve"..

Sta bi to moglo da znaci? Vrlo dobro se zna sta predstavlja ejakulacija kod muskarca. Sta bi ona mogla da bude u zene? Ejakulirati - izbaciti. Kod muskarca na vrhu seksualnog uzbudjenja dolazi do mesanja muskih polnih celija i semene tecnosti, i konacno do ejakulacije u obliku sperme, kroz mokracni - semeni kanal penisa.
Slicna situacija se desava i kod nekolicine zena, sem naravno sto taj ejakulat ne sadrzi spermatozoide. Istrazivanjem je urvrdjeno da je on po hemijskom i biloskom sastavu vrlo blizak semenoj tecnosti muskarca. Da ne dodje do zabune, semena tecnost nije isto sto i sperma, nego predstavlja njen sastavni deo, u kojoj "plivaju" spermatizoidi. Kod muskaraca luce je posebe zlezde, ne testisi.
Dugo vremena je ona predstavljala pravu nepoznanicu, jer se ne dogadja previse cesto. Nije se zapravo znalo ni da li je u pitanju stvarno ili izmisljeno desavanje. Sada se sa sigurnoscu moze reci da ona postoji, da je zaista realnost za neke zene i parove. Vrsena su istrazivanja koja su potvrdila price koje su postojale do tada. Takodje je bilo mnogo polemike o poreklu ovog ejalkulata, o nacinu na koji dolazi do ejakulacije. Isto, proucavanjem zenskog polnog organa, zena koje su priznale postojanje i pristale na to, saznalo se sledece.
Pojedine zene zaista ejakuliraju. Ejakulat slicno kao kod muskarca dolazi iz zenskog mokracnog kanala (slicno kao kod muskarca), a ne iz unutrasnjosti vagine. Za sastav sam vec rekao. Njegova kolicina varira, od nekoliko mililitara, pa do decilitra. Apsolutno nema nikakve veze sa mokracom, i nije mokraca. Zene najcesce ejakuliraju stimulacijom "G" tacke. Za vecinu muskih partnera predstavlja pravo iznenadjenje, i vrlo cesto se posmatra kao poremecaj i nesto lose, iako za to nema razloga!
Kazu da u principu svaka zene moze da ejakulira. Do duse, tvrdi se da se ova "sposobnost" uci, i da veoma zavisi od umesnosti partnera.

Da li neko od vas ima takvih saznanja, i eventualno prakticnih iskustava?

Za dalje informacije, ukucati u bilo koji pretrazivac "Woman Ejaculation".

Pozdrav!
 

Back
Top