E ljudi jel vi jos uvek igrate online??? Nikako da nadjem fs2004 u BG-ua dok skinem sa neta da poludim (inace nemam srece sa skidanjem igrica preko neta jer posle instalacije pola igrica ne radi)
![]()
E ljudi jel vi jos uvek igrate online??? Nikako da nadjem fs2004 u BG-ua dok skinem sa neta da poludim (inace nemam srece sa skidanjem igrica preko neta jer posle instalacije pola igrica ne radi)
![]()
pa igramo kolko tolko, ima nas na hamachiju taman.
Inace molim vas cestitajte mi, konacno sam danas obavio neka pristojna sletanja i taksiranja sa Extra 300S, Mooney Bravo, i beechcraftom
popravljam se....
Pa cestitamo!!!!!![]()
Ja sam igrao Flight Simulator X, i mogu vam reci da morate da imate jaku masinu za potpuni dozivljaj... Inace, igrica je realna, i naucio sam da letim sa malim avionima, ali neki veci... Samo poletanje i sletanje na automatsko navodjenje... Da sam nadjem pistu preko instrumenata? NEMA SANSE
Mislis na VOR? ja pistu samo sa GPS i vizuelno skroz.
Ovaj, evo da vam predstavim nas novi projekat. Svecano otvaranje je danas.
samo nam se konektujte na server i mozemo da krenemo sa biznisom![]()
Sad cemo imati i svoju kompaniju
Srecan onaj nije koji bude seo u mog Boinga![]()
A sta vi pravite ustvari.Ja sam napravio forum vezan za MFS-Serbia.Mozemo zajedno da radimo ako radite nesto...Ajd ko je god zainteresovan za MFS (microsoft flight simulation) nek se registruje na forum http://serbianflightsimulator.freeforums.org .Ko god oce da igra turnire....Forum je jos u izradi.
Mozemo zajedno da radimo.Markoca,Registruj se kod mene na forum pa mozemo zajedno da radimo ako si zainteresovan.Krsta se vec registrovao.Forum je jos u izradi pa nemoj zameriti...
Nema problema, tu sam ako cemo nesto veliko da pravimo...
MasinacCcC, to li se reklamiras sa konfiguracijom ili ? Ok, ako mozes da igras, igraj..ne da kacis na svaku temu![]()
Ma ne kurcim se nego eto tako :grin: .Posto vidim da citas sve aj onda procitaj moj zadnji post na ovoj temi http://forum.krstarica.com/showthrea...9&page=2&pp=25 pa mi pomoziOriginal postavio BigMazi
E ljudi ja jos uvek imam jedan veliki problem!!!!! Ne mogu nigde da nabavim igricuPOMAGAJTE!!!! plz
uh ne znam, pomogao bih ti ali ne znam kako. probaj da tamo gde zivis nadjes igraonicu pa da ti narezu
Ne znam sta da ti kazem.I ja sam imao isti problem,al na srecu sam nasao druha koji ima jaci net od mog i pristao je da mi skine sa neta,tako da cu za par dana zaigrati,al sve koje sam pitao kazu da ih je igrica nervirala zesce i da je jako teska.Jedan drug je igrao mesec dana i nije naucio da poleti :grin: :grin: :grin: ,valjda ja necu biti te srece.Nego ili nadji nekog da ti skine ili idi u igraonicu pa moli.Mada kolko vidim ima na ovom forumu dosta ljudi raspolozenih za razmene pa mozes probati i tako.Srecno :-DOriginal postavio jackass
Imam ja MS Flight Simulator 2004. Instalirao sam ga, probao da igram, jedno 2-3 puta i onda sam odustao. Mnogo je slozeno brate, ko nauci da igra igicu, moze komotno da vozi 747. Posle sam je dao drugu (zaludjeniku za igrice, bilo kakve. ja inace igram, uglavnom strategije, voznje i sportske simulaciji), on je probao i rekao mi da je dosta teska i da je besmisleno igrati je biz dzojstika, koji ja nemam, pa sam deinstalirao.
Izašao novi Microsoft-ov flight simulator....Terrorist Edition....Specially for Al-Kaida organisation!
PS Zaebavam se!
hahahaono cover art bin laden
pa jeste tesko, ali ja sam posle nekog vremena uspeo da savladam igru i komotno mi je sve.
Evo i nabavih i ja MFS 2004.Malo sam je igrao al mi se ne cini tako teska,sta ima samo F3 gas,F2pusta gas i 2,4,6,8,5 za upravljenje.Oprostite ako gresim al kazem malo sam je igrao,to jest samo probo jel radi.Ako instaliram update koji je drug skino da li ce mi onda trebati i krek ili se nista nece menjati?
kao neko ko prati FS od verzije 4 mogu da kazem da sa "obicne" obicne avione dzojstik nije potreban...osim ako neko ne zeli da pravi akrobacije sa Exttra 300 ili uziva u malo ostrijem letenju nekih lakih aviona...Original postavio mezzano
Well, of course it's a rat! You have rats in Spain, don't you - or did Franco have them all shot?
a flapsovi, a spojleri, a trimeri, a kontrola smese goriva, kontrola koraka elise, navigacija, autopilot, kocnice, reversi....iha...Original postavio MasinacCcC
Well, of course it's a rat! You have rats in Spain, don't you - or did Franco have them all shot?
Sta mi naprica,za pola toga nisam ni cuo a ne koristio.Menjam izjavu ipak je teska igrica :-D :-D :-DOriginal postavio Obersturmfuehrer
ocemo da igramo multiplayer?
Obrisao sam igru jer mi opet treba mesta... :?
Pošalji link