otvorena je nova tema o svetskom prvenstvu, tako da je tema kvalifikacije za sp zatvorena...
JEKO SRECO SI ZIVA JEEEBOOOTEEE???![]()
otvorena je nova tema o svetskom prvenstvu, tako da je tema kvalifikacije za sp zatvorena...
JEKO SRECO SI ZIVA JEEEBOOOTEEE???![]()
Korisnici Rainbow Six i 8-mile RD po c1 za vređanje na temi ФК ПАРТИЗАН сезона 2009/10.
I još nešto, odgovor na provokaciju je kažnjiv koliko i sama provokacija.... da ne bude što sam kažnjen/a on/a je prvi počeo.
Što te ne ubije... to te rani...
Hool ,>pobednik< po C1 za provokacije korisnika sa pp.
upozorenje i ostalim korisnicima koji na ovaj nacin ometaju i provociraju neistomisljenike
aleksa005 C3, neprikladno izrazavanje/ vrijedjanje na temi STADION
Djole238C1 neprikladno izrazavanje/ vrijedjanje na novi moderatori
v.v.ilic C1 upozorenje/ ometanje rada foruma
Korisnici: Djole238, ultimum, Samo ti, General Dus@n dobili su upozorenja i molbu da prekinu sa spamovanjem i postavljanje glomaznih slika. Neki od njih su takodje upozoreni na izrazavanje.
Probao sam lepo, vi necete, ako vam je lepse bez foruma ok, samo nastavite, svako dalje nepostovanje pravilnika foruma i upozorenja moderatora bice sankcionisano davanjem bodova nakon kojih sledi ban.
Jos jednom vam kazem 'ajmo lepo k'o ljudi
Hvala
My class my pride!
zbog ometanja rada foruma i neprikladnog izrazavanja/vrijedjanja su kaznjeni:
v.v.ilic C7- ban 10 dana
waterpolista C5- ukupno 7 poen, ban 10 dana
Samo ti C5- ban 5 dana
Djole238 C5- ban 5 dana
ultimum C5- ban 5 dana
Dušan-master II C5- ban 5 dana
NapoIeon C5 - ban 5 dana
Poslednji put ažurirao/la gost 191696 : 20.03.2010. u 01:08
sledecim korisnicima:
waterpolista
Samo ti
Djole238
ultimum
Dušan-master II
NapoIeon
uklonjen ban
S' obzirom da sam vec 7-8 puta dosao na pdf a neko drugi je morao da intervenise pre mene moracu i sam da pocnem da kaznjavam, ocigledno da ne vredi drugacije sa vama, ma koliko se trudio.
SVAKO DALJE NEPOSTOVANJE PRAVILNIKA FORUMA BICE SANKCIONISANO ODGOVARAJUCOM MEROM, S' OBZIROM DA PRETERUJETE VEROVATNO NECETE DOBITI NI UPOZORENJE!
My class my pride!
Korisnik
Neukrotivi Duh NCF-a
c1
Razlog
Prozivanje i vredjanje banovanih korisnika i nakon upozorenja.
My class my pride!
Petar Borcha upozorenje za rjecnik na ФК ПАРТИЗАН сезона 2009/10
Vegeta upozorenje za vrijedjanje korisnika
DR House upozorenje za odgovor na provokaciju
na temi VOJVODINA
Pjevac trajni ban klon naloga King Arthur, dodatni c1 na osnovni nalog zbog citiranja samog sebe
ColTrane11 dobio 7 poena zbog spamovanja i neprikladnog recnika...upozoren ako nastavi da ce dobiti trajni...
vratio sam se...poz svima![]()
cosa_nostra 7 poena na 10 dana isti razlog i isto obavestenje dobio...
Koliko se secam korisnik Hool tri poena (ban) King Arthur 2 poena (jedan je nosio od ranije, takodje ban) i korisnik ColTrane11 c1 cini mi se, svi poeni zbog ometanja rada foruma. Izvanjavam se ako sam zaboravio nekoga tu mi je zabo internet potpuno (da li zbog njihovih ogromnih postova ili cega ...) pa sam se okrenuo i otisao da ne bi pukao sa zivcima.
Kimi hvala sto si dovrsio umesto mene
My class my pride!
korisnik ПиратДонХем je dobio ban na 5 dana zbog nepostovanja foruma...
Dr. Iggy!!! poslat na hladjenje 5 dana zbog vredjanja...
Gilgamesh87 je dobio 5 poena zbog vredjanja...
Korisnici
jelena=t
Neukrotivi Duh NCF-a
Shalal
po c1 zbog spamovanja i chat-ovanja na "Navijackoj temi"
My class my pride!
Real Smoky is back! i Shalal su dobili po 10 poena zbog vredjanja i nepostovanja foruma i pojedinih korisnika...
Rainbow Six dobio 10 poena zbog vredjanja
Драга & Rainbow six - neprikladan rjecnik na temi STADION, ban 7 dana
Pošalji link