Da su vojna lica, bila bi druga stvar. Mada, Titova vojska...Original postavio W.A.S.P.
Nishta, sluzhi narodu a ne rezhimu i bicesh dobar.
Da su vojna lica, bila bi druga stvar. Mada, Titova vojska...Original postavio W.A.S.P.
Nishta, sluzhi narodu a ne rezhimu i bicesh dobar.
Hahaha..A koja to drzavna sluzba sluzi narodu? Kad im narod ne izdaje naredjenja
:shock: :shock: :shock:Original postavio major79
шабке, нико те није терао да долазиш овде, можемо и без тебе, заобиђи насma nek mi se napasu mooda sluzbena lica..ne mogu da ih smislim .....muka mi je
UFF, ala si inspirisan danas...Super WASP. Sram ga bilo, mrzi uniforme
Poslednji put ažurirao/la gazela : 15.08.2007. u 14:33
хехехе, данас сам кренуо да сређујем папире за пријаву и наравно у старту испиздео пошто је мој факс затворен до 27. а до тад траје конкурс па сам морао да пишем молбу да ми у средњој направе препис илити дупликат ... а то може и да потраје, мораћу сутра да се шлихтам са кафом ...
Ha ha ha! Nece te na prvu loptu da obuces tu uniformu...A na kom si faxu sada?
факултет безбедности (екс цивилна одбрана) ал није нешто ишло ...
Pa to ti je to! Cekaj malo..Kako ti nije islo ako ti svi rade u policiji? Pa to je cuveni policijski fax. Svi policajci sa ambicijom, al bez diplome su ga zavrsili...Kako to?
па нисам везара, мого сам ја да цимам да ми среде неке испите ал нисам тео ... а и мало сам се био улењио, сад су ствари мало другачије
A-ha! E, to je vec u redu! Svaka cast! BIce od tebe castan policajac.
Castan i posten
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Naravno...Svi su oni takvi, cim obuku uniformu postanu banana - men (ovi)
ima tu neke istine![]()
шта слушаш- чуј
шта гледаш-види
шта не знаш-научи
www.sistemasrbija.rs
I ja bih rekla
"Opasni" ovi panduri!![]()
Aha, cim obuku uniformu..A u civilu samo po sebe..Salim se...A padobranci za koga su opasni?Zet mi je bio u 72. i zena ga se mnogo plasi. Ako ne skuva rucak, zapreti joj da ce da ozeni kuvaricu iz kantite....
nemam pojma za kamenicu al za zemun je bilo lose ako uradis 9 za 10 sek... Moj drugar je uradio toliko pa nije bilo dosta...
ja sam uradila za pet sekundi i nisu me primili. Bila sam previse pametna za policijsku skolu
Pa gde nadje nju!Original postavio gazela
Ma nismo opasni,samo se pravimo!
![]()
е онда смо најебалиMa nismo opasni,samo se pravimo!
de de, mora malo!![]()
sad sam video!ti bi u kamenicu?!za sve sto si naveo treba ti minimalac!moj drug je to zavrsio,a na prijemnom uradio tad jedva jedan zgib, pa ti vidi!Opusteno!!!Nemoj da se brines, sve je mnogo smesno!!!
у је, а ја се спремо ко луд ... мисим, сад ме незанима минимум, сад ме занима максимум пошто на њега идемsad sam video!ti bi u kamenicu?!za sve sto si naveo treba ti minimalac!moj drug je to zavrsio,a na prijemnom uradio tad jedva jedan zgib, pa ti vidi!Opusteno!!!Nemoj da se brines, sve je mnogo smesno!!!
Tako treba!Sve najbolje!!!Original postavio W.A.S.P.
Pošalji link