Realna snaga bivse JSO???? - Strana 5
Strana 5 od 5 PrvaPrva 12345
Prikazujem rezultate 101 do 107 od 107

Tema: Realna snaga bivse JSO????

Obećava Samaricanin (avatar)
    Učlanjen
    22.11.2008.
    Pol
    muški
    Reputaciona moć
    17

Smile Re: Realna snaga bivse JSO????

E narode svaka cast samo se svadjate.Pa ko bi normalan izneo podatke o stvarima koje se nisu ni desile,pogotovu ovde?A o tome da je neko reko o nekim akcijama po sistemu rekla-kazala cisto sumnjam pogotovu od pripadnika jso.Ima jos ljudi koji vole ovu drzavu kakva je takva ali je NASA,druge nema ...

Početnik
    Učlanjen
    06.10.2009.
    Pol
    muški
    Reputaciona moć
    0

Podrazumevano Re: Realna snaga bivse JSO????

Ma srpska posla.

Ja se ne sjećam tačno kada je to bilo ali znam da posle hapšenja Legije i u toku raspada JSO. Na svakih par godina održava se takmičenje u specijalnim jedinicama u svijetu i JSO je osvojila 2.mjesto posle britanskog SAS-a, na trećem znam da su bili Židovi a amerikanci (navy seals) tek na 4. ili 5. mjestu, ne sjećam se tačno.

Uz to da su se ljudi pripremali godinu dana dok je JSO imao na raspolaganju 2 mjeseca jer je Legija uhapšen i još neki jaki momci su napustili jedinicu. Čak je vođa SAS-a sam rekao da skida kapu dole našim momcima i da su imali toliko vremena kao svi ostali i bili u punom sastavu da bi sigurno osvojili 1.mjesto. A kod nas baš ono atentati, kriza, politka, *****, gore dole...

JSO je srpski ponos a to što je politička bagra iskoristila JSO za svoje prljave igre je druga stvar. Ne možete zbog toga da se*ete po jedinici. Oni nisu filozofi nego VOJNICI i slušaju naređenja. Šta god da im se naredi oni to moraju uraditi jer je to njihov posao a ne da morališu okolo i prave peticije. Žao mi je što su raz*ebali crvene beretke i nadam se da će ponovo uspostaviti.

www.crveneberetke.com

Sve najbolje momcima, ponosni smo na vas!

Ističe se
    Učlanjen
    27.09.2007.
    Pol
    muški
    Reputaciona moć
    51

Citat Original postavio Милан Pogledaj poruku
    Тако је,ЈСО није била специјална јединица за пример,ЈСО је била јединица у којој су слижили сам крим.досијем
    A jesi li ti i ostali koji pljuju po JSO videli te njihove kriminalne dosijee?
    Jeste li vi ikad bili i u kakvoj organizaciji u kojoj postoji subordinacija i u kojoj se izdaju i izvrsavaju naredjenja?
    Garant niste bili ni u izvidjacima-izvidnicima.
    Al' informisani i pametni i sve znate nema kud dalje.
    Kako vas tako dobro informisane nije strah da vas ne ukradu Rusi, ili Kinezi. U zadnje vreme du Kinezi posebno angazovani na kradji dobro informisanh forumasa, pricuvajte se

Ističe se
    Učlanjen
    27.09.2007.
    Pol
    muški
    Reputaciona moć
    51

Citat Original postavio stajebolan Pogledaj poruku
    Ma srpska posla.

Ja se ne sjećam tačno kada je to bilo ali znam da posle hapšenja Legije i u toku raspada JSO. Na svakih par godina održava se takmičenje u specijalnim jedinicama u svijetu i JSO je osvojila 2.mjesto posle britanskog SAS-a, na trećem znam da su bili Židovi a amerikanci (navy seals) tek na 4. ili 5. mjestu, ne sjećam se tačno.

Uz to da su se ljudi pripremali godinu dana dok je JSO imao na raspolaganju 2 mjeseca jer je Legija uhapšen i još neki jaki momci su napustili jedinicu. Čak je vođa SAS-a sam rekao da skida kapu dole našim momcima i da su imali toliko vremena kao svi ostali i bili u punom sastavu da bi sigurno osvojili 1.mjesto. A kod nas baš ono atentati, kriza, politka, *****, gore dole...

JSO je srpski ponos a to što je politička bagra iskoristila JSO za svoje prljave igre je druga stvar. Ne možete zbog toga da se*ete po jedinici. Oni nisu filozofi nego VOJNICI i slušaju naređenja. Šta god da im se naredi oni to moraju uraditi jer je to njihov posao a ne da morališu okolo i prave peticije. Žao mi je što su raz*ebali crvene beretke i nadam se da će ponovo uspostaviti.

www.crveneberetke.com

Sve najbolje momcima, ponosni smo na vas!
    SVAKA CAST
    Podpisujem sve sto si napisao, i ja sam malopre postovao u tom smislu.
    Ljudi su izvrsavali naredjenja i cutali.
    Zar nikom nije palo u oci da niko iz JSO nije nista govorio na sudjenju. Jel stvarno mislite da Legija, kakav god da je nije imao stosta da kaze i isprica, pa nije .
    Popio 40 kuka i cutao. Zvezdan isto. A da su pristai da se nagadjaju i pogadjaju, mozda bi dobili manje.
    Zar nikom nije palo u oci koliko je bilo nejasnoca u balistickom izvestaju, i na osnovu cijeg balistickog izvestaja su osudjeni za ubistvo Djindjica.
    A balistika je vrlo konkretna nauka, i u tom slucaju odgovorno tvrdim za strucnjaka balisticara nije moglo biti onoliko dilema i ""ako, mozda, moguce je" itd
    Obadvijica su uvek je mogli da se vadi na ono: ja sam samo izvrsavao naredjenje i da prozove koga je god je hteo.
    Niti odobravam ono sto su radili niti ih pravdam, samo kazem da su ljudi bili prodfesionalvci koji su izvrsavali naredjenja, nisu filozofi.
    A da su bili osposobljeni za izvrsavanje najtezih zadataka jesu, to niko normalan nemoze da porice.
    A sto se konkretno ubistva Djindjica tice, ko dozivi da se otvore dosijei stranih obavestajnih sluzbi po tom pitanju, mogao bi da bude jako iznenadjen sta bi se eventualno tamo moglo naci.

Elita waterpolista (avatar)
    Učlanjen
    06.07.2009.
    Pol
    muški
    Reputaciona moć
    92

Citat Original postavio jevdokan Pogledaj poruku
    A jesi li ti i ostali koji pljuju po JSO videli te njihove kriminalne dosijee?
    Jeste li vi ikad bili i u kakvoj organizaciji u kojoj postoji subordinacija i u kojoj se izdaju i izvrsavaju naredjenja?
    Garant niste bili ni u izvidjacima-izvidnicima.
    Al' informisani i pametni i sve znate nema kud dalje.
    Kako vas tako dobro informisane nije strah da vas ne ukradu Rusi, ili Kinezi. U zadnje vreme du Kinezi posebno angazovani na kradji dobro informisanh forumasa, pricuvajte se

Ističe se turcin (avatar)
    Učlanjen
    19.12.2007.
    Pol
    muški
    Reputaciona moć
    41

Realna snaga JSO-jedna jedinica sa aktivnim sastavom i rezervnim sastavom,odredjene velicine namenjena za kako i naziv kaze za specijalne zadatke,koje je obavljala,i za koje znamo i za koje ne znamo.Teoretski neka je svaki pripadnik pomenute jedinice mogao da savlada 5 neprijatelja pa tek onda on da bude savladan,ipak je to velika snaga.

S druge strane neko je pomenuo na pocetku VS,to tada nije postojalo postojala je VJ,u kojoj je postojao korpus specijalnih snaga plus u A jedinicama BSD-za neupucene bataljon specijalnih dejstava,u ceo korpus specijalnih snaga su bile objedinjene sve specijalne jedinice VJ,vojna policija svi BSD-ovi,gardijska brigada itd.u datom momentu iste jedinice bi se angazovale kao korpus sa svim ljudstvom,tehnikom i rezervnim sastavom.E sada neka je 5 pripadnika korpusa specijalnih snaga VJ bilo savladano pa tek onda 1 neprijatelj,zar stvarno mislite da je jedinica JSO bila jaca.Taj koji to misli u velikoj je zabludi.

Elita waterpolista (avatar)
    Učlanjen
    06.07.2009.
    Pol
    muški
    Reputaciona moć
    92

ЈСО је била погрешна јединица састављена од криминалаца из Р.Српске и Р.Србије

Slične teme

1. Realna tema..
    Autor pater.familias u forumu Ljubav i seks (18+)
    Odgovora: 24
    Poslednja poruka: 10.03.2008., 13:28
  2. realna cena
    Autor Limette u forumu Mobilna telefonija
    Odgovora: 3
    Poslednja poruka: 23.12.2006., 23:43
  3. realna temperatura - pomoc
    Autor kolik u forumu Hardver
    Odgovora: 7
    Poslednja poruka: 07.03.2006., 17:43
  4. Realna borba
    Autor Clyde_the_Glide u forumu Ostali sportovi