Eh sada znam da je bilo tema o analnom seksu i tim stvarima, medjutim zanima me da li vi devojke/zene volite kada vam svrse u anal ili vise volite da ga izvade?
Eh sada znam da je bilo tema o analnom seksu i tim stvarima, medjutim zanima me da li vi devojke/zene volite kada vam svrse u anal ili vise volite da ga izvade?
Brate, obrisace ti temu pre nego shto ti ijedna odgovori. I tako. Meni je istog sata obrisana samo sto sam pitao:"Koliko recki...?"![]()
Ma znam, ovde mi skoro stalno zatvaraju kada otvorim teme o analu, ali ovo je posebno i lepo pitanje pa se nadam da ce neka osoba zenskog pola da odgovori.
paz da ti ne svrshi... u uvce![]()
Fuj, ocigledno da niko ko ce ozbiljno odgovoriti nece doci na ovu temu.
ova tema ce uci u anale foruma
a kad ce da se svrshi pitanje je ...
Nadamo se.Original postavio MASTERMIND
![]()
Ahahaha, joj, jbt, ti si lud!!!Original postavio Шон
![]()
jbt. ja lud , a on ne zna dal' da joj svrshi il' da drqa na parket...mis'....
Shon aj opusti se malo i otidi sa teme i ostavi odrasle da raspravlju, cekam ja veselu da kaze nesto.![]()
Chika-shon...vidim da si obatio paznju na taj textitj...ne mo`ti se dopadne pre negoli devojchici kupish khm...shpric za kutjnu upotrebu...da se ne blamira po bolnicama..Original postavio Шон
Ja najviše volim da mi svrše u oko. Malo pecka, ali kažu da je zdravo. Osim toga, to je izuzetno intimno iskustvo i prilika da podelimo sa voljenima mnogo divnih trenutaka. Ja svima preporučujem svršavanje u oko, no pre toga biste se trebali umiti, kako u toku samog čina ne biste brinuli da li će vaša ljubav, kada vam oliže svoj sluzavi ljubavni sokić sa oka, da bude suviše deranžirana zaobilaženjem krmelja što, iz iskustva, ume baš da pokvari ugođaj.
Svaka devojka koja voli svog dragog trebala bi da mu predloži da joj svrši u oko.
Neki ljudi stvarno ne treba da se razmnožavaju.
svrs u ljubicicu je do jaja al do sada nisam.jel neka zainteresovana?![]()
Nisam riba ali sam muskog gledista mogu reci - EXTRA!Original postavio was
Em bezbedno!Sipas i ne mislis...
A.. jel to ono, kada sperma tochi iz cajhnog kolitica?
prosto `ebozovnoOriginal postavio pumps
![]()
vise volim u usta da istocim
Ne mogu trenutno naci sliku da to , fino, lagano i plastichno objasnim/oOriginal postavio nepopravljiva
![]()
jel to vazi i proporcionalnom odnosu ili obrnuto proporcionalno???
ali da obetjash da tje drugi put nadjesh???Original postavio pumps
Shtikla je bruuuuka...uvek kad ih vidim razmishljam kako bi bilo da ih imash, a tvoj dragi insistira na klechetjem dogy-stile-u...
sad sam zatechena...lepoooo...teshko onom koji je izdrzao da ovo slika, a da ne proba
Čizme?![]()
Neki ljudi stvarno ne treba da se razmnožavaju.
Pošalji link