Shta mislite o ovome.. da li je tacno i koliko?
Shta mislite o ovome.. da li je tacno i koliko?
Ma jock.
Realno...
Ne vidimo vezu......
Mozda vise cokolade=srecniji mi!!!!
cekaj...mislis na duzi sexualni odnos,ili duzi odnos sa devojkom uopste?Original postavio felixromul
Original postavio MASTERMIND
dobro pitanje
![]()
Imam samo JEDNO da kazem, a to su DVIJE stvari - Rad, Red i Disciplina
Naravno mislim na sexualni odnos![]()
To sam inace procitao negde...da ukoliko je erekcija maximalna (to znaci da ne moz' da ga niko pomeri iz mesta) da ce i odnos trajati duze. Procitao, pa reko da proverim od ostalih sta misle o tome.
A sto se tice cokolade... u svakom slucaju se slazem.
Ne... ne mora da znaci da ce odnos trajati duze ako tip ima dobru erekciju...
Ako je jacha erekcija, znachi da se bash napalio i po rezonu bi trebalo da je krace jer ce pre da shtrcne.... Mislim ne mislim....![]()
jaca erekt=yebe ko zajac
Jaka erekcija omogucava dug odnos u slucaju kad je muskarac u "top formi". A to znaci :-) da ima sex sa partnerkom manje vise svakodnevno, u duzem vremenskom periodu, medjutim, u pitanju je takav sex da i sama pomisao izaziva izuzetno jaku erekciju i sex moze da traje koliko vam drago.
Yebo erekciju
Yebo odnos
sve dok ne oboriš majmune, brate, neće umeti da te shvate...
Original postavio divlja
1..2...3..4...GOTOVO
Kad porastis, kasce ti se samo. :-)
Ne mora da znaci. Zena jednog mog bivseg decka mi je pricala da je on imao jaku erekciju, ali je zato bio i mnogo napaljeniji, pa mu je odnos krace trajao. Posle smo se nas dvoje smuvali, a on je bio jako navalentan, pa sam raskinula sa njim. Nema pare, nema stan, pa gde bismo mi ziveli, kada je razveden.
Ja kazem istinu i niko mi ne veruje. A sta da lazem...?
Ceterum censeo Russiam esse delendam.
Beban, napolje!
Pa nem pojma nisam gledo na sat
gis maj es,trust my instincts in these matters,iš pudlice,attention whores,sujetne ženturače,pusacice&co,nek udje sledeci pacijent,who cares,ako cete digrate kolo to ne drzimo
Pa, pogledaj.
Beban, napolje!
Ali fernando se razveo zbog tebe??![]()
Everythings Ruined
Beban, napolje!
Ti si se smuvala sa njim pre nego što mu nije funkcionisao brak![]()
Everythings Ruined
Slaba erekcija definitivno znači duži sexualni odnos. Obično traje satima, sve dok se jadna žena ne mane ćorava posla.![]()
bolje golub na vrani nego vrabac u ruci
Pošalji link