Oliver Dulic naivcina

vlada63

Zainteresovan član
Poruka
238
Dulić: Utvrditi istinu o Ahtisariju23. jun 2007. | 16:47 | Izvor: FoNet Beograd -- Oliver Dulić rekao da bi, ako se utvrdi da je Ahtisari potplaćen da predloži nezavisnost Kosova, to bacilo senku na predlog.

"Sve bi to, naravno, trebalo ispitati i utvrditi istinu, i ako se uspostavi da je tačno, bacilo bi veliku senku na konačno rešenje", rekao je predsednik skuptšine.

Prema pisanju banjalučkog lista Fokus, nemačka obaveštajna služba BND, u izveštaju upućenom generalnom sekretaru UN Ban Ki Munu, potvrdila je sumnje da je albansko rukovodstvo na Kosovu potplatilo Martija Ahtisarija sa 40 miliona evra da u svom planu predloži nezavisnost pokrajine.



Oliver Dulic je velika naivcina. Opet buva iz tajne policije:shock:
 
Мис'им шта рећи...
Са које стране мача се треба чувати? Пошто мач има две оштрице...
И с којим разлогом је прича лансирана?
hmm.gif
 
СРБ:
Мис'им шта рећи...
Са које стране мача се треба чувати? Пошто мач има две оштрице...
И с којим разлогом је прича лансирана?
hmm.gif

Ne razumem na koji deo price ciljas ali sve se nekako dogadja rezirano. Sve nekako ide jedno za drugim. Prave se konstrukcije i mi gradjani moramo biti pazljivi i obazrivi i citati sve izmedju redova.
A protiv Dulica licno nemam nista. Samo se bojim da coveka ne uhvate u masinu i ne bude necije zrtveno jagnje. Izgleda vrlo naivno i nespremno za ovaj srpski vreli lonac.
 
Поновићу још једном:
KoscheiBesmertnii:
Ахтисари је члан Римског клуба и Билдеберг групе, што значи да му нико ништа не може, осим поменутих!
Интересантно је поменути да је у последњих 15 година на заседањима Билдебергера био само један лик са ових простора (СФРЈ) а то је веровали или не Ветон Сурои, који се помиње као вероватни први председник независног Космета!!!

KoscheiBesmertnii:
БНД је озбиљна служба, е сад да ли ће то повући и неку истрагу у УН или шире, видећемо!
Ја тврдим да неће!!!
 

Back
Top