Sta kada vam dete upotrebi WC dasku u restoranu ?

Ja, kao dermatolog, savetujem Vam da dete potpuno okupate u Jodu, a onda i u 99% alkoholu (nikako neki drugi). Važna napomena: Nikako nemojte Vi, ili vaše dete piti taj alkohol.

Ja takođe, kao prorok, preporučujem Vam da sa kestenom (obavezno) obiđete oko kuće tri puta da bi ste oćerali mađije. Prilikom obilaska brzo govorite "sedi pop na zidu, stavio prst pravo na pismu"

Ja na kraju, kao forumaš, Vam savetujem da ne budete toliko paranoični.
 
drinjaca:
Лепо је што се мајка тако брине за своје дете, мислим то се и очекује јер је природно. Језиво је гледати људе који сваки дан копају по контејнерима тражећи кору хлеба. Све има горег од горег...

Bravo za poredjenje!!!!
Doduse nisam ga uopste shvatila i sumnjam da je iko, al' nek si ti rekao/la sta mislis!
:lol: :lol:
 
He, heh, dobro ste mi odbrusile, nisam ja neki panicar nego malo je bezveze to sa daskom nije bas prijatno u prvi mah samo mi je ta slika bila pred ocima odvratna, no posle sam saznala da je to bilo decje odmaraliste i tako sve je bilo OK. No ona ima problema sa urinarnim traktom ima Reflux pa sam ja vec naplasena sa bakterijama. Inace za ostale koji citaju i njen decji lekar je potvrdio da to sedenje nije nista strasno prouzrokovalo te ako se nekom i to desi nije tako strasno.!! ( No, ne treba praktikovati, heh, he!!)
 

Back
Top