Burn it abomination
Burnt it cut em down
Burn it abomination
Burn it cut em down
Burn it abomination
Burnt it cut em down
Burn it abomination
Burn it cut em down
Eyes and ears are poor witnesses to people if they have uncultured souls.
Heraclitus
" Nema vise reci, sve receno je ,ljubav sto me leci umrla je. Sad tvoje ruke zele, drugu kao nekad mene i ne vredi mi ni da te molim...Kasno je. Ljubi me jos jednom da osetim, da zapamtim sta gubim kad odes ti. I trudim se da budem jaka, da me pamtis takvu ali cim se vrata zatvore...ja vristacu. " ( "Zagrli me" , A. Radović ) ♥
" Ko stari kaput, o klin okacicu srce, nek tu odstoji dok ne preboli te...Ko prvi pozeli da uzme ga za sebe, neka se cuva, odavno prazno je i nema nade za mene, dobro znam...Poželim da smo imali decu i dom, pa zaplacem jer sede su na pragu mom i sve je teze, ne, jos ne dam se. Čuvam tvoj lik u srcu svom a vreme je da prestanem odavno. Ko prvi pozeli da uzme me za sebe, neka se cuva jer nikom ne dam se..." ( " Odavno", A. Radović ) ♥
" Kad tuge me se dokopaju ja sve bih dala na prodaju, daleko od ociju...Ma, zar je moja ljubav jedna vise polomljena stvar, ti i ja jos jedan bivsi par, daleko od ociju...Ma, znam te do kosti, i ti si sam na svojoj strani sveta, tako ponosan, daleko od ociju....od srca si na otkucaj, i neka me zauvek zalede, ako te oci ne vide. " ( "Daleko od očiju" , A. Radović ) ♥
I wonder who let in the rain you know without you im not the same...
Heraclitus
" Samo je srce jos svedok, da sam ziv ove noci, u meni lako ubila si sve al' ljubav ne ...Sad samo idem ali ne stizem, sad samo zivim ali ne disem... samo je srce jos svedok da sam ziv ove noci... Ako su tvoja usta otrov sipala, sto mi je ljubav s tobom tako prijala, o noci moje crne noci besane, zar njene usne zivog da me sahrane...Ako su tvoje usne melem nudile sto su mi dusu trovale i ubile, o noci moje crne noci besane, zar njene usne zivog da me sahrane.... " ( " Ako su tvoja usta, otrov sipala ", Aca Lukas ) ♥
Standin' on the corner of civilization
There's a time there's a place for me
In a world where I can't be found
Cold and mean people give me the creeps
Going to the jungle where the elephant roams
Got to get away gonna make it my home
Losing my taste for the human race
Social grace is a waste of time
It's absurd when I look around
So sublime that we blow my mind
Heraclitus
Komšinica maše sa balkona
Davno nisam, a nije ni ona
" Kazes mi, nije to moja stvar, i da sam tvoj najveci promasaj... Dobro da nije neko vece zlo, ovo je srce moje vec prezivelo, dobro je da si dobro, bilo ciji da si dobro je, neka si ... " ( "Dobro da nije veće zlo ", Leksington bend ) ♥
" Ti nisi mi tu, ja pozitivna, na test na samocu... O, da li je u ljubavi glupa kao ja...dal' na kolenima vice volim, volim, volim te pred zatvorenim vratima...O, da li je u krevetu luda kao ja i da li uvek tako dobro, dobro, dobro izgleda i kada place satima...ne osecam glad, ne osecam zedj, celu noc i dan. Ne poznajem svoj glas, ne poznajem svoj lik ,na srcu puca plik.... " ( "Pozitivna" , Nataša Bekvalac ) ♥
Nešto nije u redu
Pa, i svašta ima da se razmišlja
Možda ne bih da umrem pametan
Možda bi još da smetam..
U tvojim rukama spava košava
U mojim inat i bes i nepravda
Heraclitus
" Nista mi ne ide, telo se otelo, u glavi vracam film. U glavi stalno, vracam film...Kako je pocelo. I vraca mi se sve, ta noc sakrivena na usnama mi ostalo pola tvog imena ...Jos uvek znam taj hod, jos uvek znam taj bol i dok kraj mene igras ti, ja totalno sam gluva. Da li smo se ljubili samo, il' jos nesto bilo je tamo? U motelu gde se imena ne zapisuju, tu gde jutra padaju tesko, gde se bude srca sa greskom...Da li smo to mi na ljubav naseli? Ja bih da kazem hej al' vazduha ni gram, dok pored mene igras ti, noge ne osecam... U glavi stalno, vracam film...Kako je pocelo. Da li smo to mi naseli na ljubav? " ( "Naseli na ljubav ", Ok band. ) ♥
Konj Zelenko rosnu travu pase
I on voli u se i podase
Bez tebe nestace sunca
druge cu prositi za malo ljubavi.
I like it, I want it
The way you make my body move
I think I'm addicted
I'm high off everything you do![]()
No one is better than me.
Komšika mi palačinke peče
Jedva čekam da se spusti veče
" Pod kozu si mi usao tiho, posle tebe nece niko vala zadugo...U sobi sena s tvojim likom, jos ti ime zovem krikom moja nevero, moja nevero. Ako dozivim da te prebolim, i da mi budes isti kao svi, da pored tebe ponovo stojim a rane se ne otvore...Ako dozivim da te prebolim, neka sve druge imaju te, ostani tu, u pesmama mojim, iz moga srca idi, molim te. Zasto sam, ne znam to ni sama postala tako naivna, stavila tvoje reci ispred dela..." ( "Ako doživim, da te prebolim", Tropiko bend ) ♥
" Da, to sam ja, prazna postelja...u kojoj nikog ne sanjam. Meni je mrak i kad je dan. Ja sam ti, bona, nesretan...Da se nisi meni nadala, ne bi sada pusta ostala kao zemlja kise zedna, kao majka dece zeljna, cekajuci ti dusa presahla. Ti si meni verovala, da ja nisam tugom otrovan..." ( "Kopriva", Al Dino ) ♥
But mama im in love with a criminal
And this type of love
Isn't rational, it's physical
Mama please don't cry
I will be alright
All reasons inside
I just cant deny
Love the guy
...samo sa tobom svet je u boji, i ova duša se ne boji...
Al jednog dana su tvoje oci same priznale
Da htjela bi da sam s tobom
Dok spava grad
I kako da sad nazovem taj sjaj sto izdaje
Da poci cu s tobom sad
Ili bilo kad....
Da ga nikad nisam srela, ja bih ga svojim snovima - na život donela - Anzia Yezierska
I don't want you to be no slave
I don't want you to think you got it made
Do exactly what you wanna do
I just wanna make love to you, that's alright
I don't want you to run around like you got it made
Don't want you to run around like the Ace of Spades
Do exactly what you plan to do
I just wanna make love to you, that's alright
Heraclitus
"I want you
I want you so bad
I want you
I want you so bad
It's driving me mad
It's driving me mad...." Beatles
Da ga nikad nisam srela, ja bih ga svojim snovima - na život donela - Anzia Yezierska
Nedostajes mi ti
a noc je duga.
Nedostajes mi ti
za san, za mir, za ljubav.
" Godina za godinom tuguje, moja plače, a tvoja se raduje...A ja nisam mornar koji sanja, ja sam ludi vetar koji zna, da se s tvoje strane okeana sunce vise ne radja...." ( " Godina, za godinom " , Hari Mata Hari ) ♥
" Ostavi malo tog otrova, u mojim venama...samo malo, da drzi me, kad bude otisao. Beli andjeo, kad nocas dodje po mene, samo malo - da manje boli me..." ( "Beli andjeo", Tribal bend ) . ♥
Pošalji link