Kakve su igre,o cemu se radi i koja je bolja,Pricajte malo o navedenim igricama :-D
Kakve su igre,o cemu se radi i koja je bolja,Pricajte malo o navedenim igricama :-D
Booooring !
Nisam igrao ni prvu ni drugu....
markoca neznas sta propustas, meni je ipak bolji fallout
Krenuo sam da igram Baldura 2 cuo kao dobra prica i sve to...ali igrica je stara sto znaci grafika ocajna likovi sitni do zla boga,onda vise ces citati nego sto ces raditi bilo sta drugo recimo meni je trebalo oko 5 minuta da izadjem iz pocetnog dijaloga i to da nisam nista citao samo sam preskako sve.....Jbg igrica mozda i jeste dobra ali for old school
e slusaj rale ti si prokleta NOOBARA(bez uvrede)....ali dobro ako je tebi problem sto su likovi iz pticije perspektive...onda se ti odrekni RPG-ova...inace Fallout je najbolji!:wink:
Pare, suze, smeh, alkohol i droga
Slusaj ti tomi nemoj da njaske ....kad sam ja rekao da mi smeta sto je nesto iz pticije perspektive
a i sta tebe zabole za to, od baldura sam odustao prvenstveno zbog mnogo mnogo citanja, a i smorio me sam pocetak igre .....Fallout sam nabavio nedavno ali nisam jos probao
fakt ap stara skola !beat the bastards!
Nije Baldur, vec Baldur's Gate.
2. deo igre se ne treba propustiti, ako nista drugo barem da se proveri zasto je ocenjena u proseku kao 3. na svetu! (posle HL2 i HL1)
Mozda probam taj Balur's gate...
Prisons were made to be broken......
odigraj dvojku Baldur's Gate-a http://en.wikipedia.org/wiki/Baldur%27s_Gate_2
Pošalji link